Matura 2012.
Matura 2012.
Witam maturzystów, a myślę, że znajdą się tu tacy, jak odczucia po języku polskim? Teraz czekam na wtorek na matematykę, której jednak mniej się obawiam niż polskiego, który poszedł mi chyba całkiem przyzwoicie.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Matura 2012.
Maniek mówi, że poszło mu dobrze.
Matura 2012.
korki z polskiego okazały się przydatne? 
- Jack Bauer
- Moderator
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Matura 2012.
pozdro, jutro" polski roz***any", wtorek matma 
Matura 2012.
Wyjebnae w polaka, przed matmą trochę sram bo chciałbym mieć tak z 90% z podstawy lub 60% z rozszerzenia.
Ej a po maturze zróbmy pl12!!!!! Niech to ktoś ogarnie, bo bym zagrał jakiś turniej, w sumie może być nawet indywidualny.
Ej a po maturze zróbmy pl12!!!!! Niech to ktoś ogarnie, bo bym zagrał jakiś turniej, w sumie może być nawet indywidualny.

Matura 2012.
mistrz... dzień przed domniemaną maturą dowiedział się z forum TM, że jednak jest dzień później^^Jack Bauer wrote:Jutro matma
@Coof, jeszcze podobno nie było jedenastki
Matura 2012.
ile teammow się zapisze no ludzie
jak Toby robił turniej to ilu było chętnych nawet nie wypalił

- Jack Bauer
- Moderator
Matura 2012.
Maturę pisałem w 2008. Matma jeszcze wtedy była na odpowiednim poziomie - nie co ten cyrk w tamtym roku.ShaDDy wrote:mistrz... dzień przed domniemaną maturą dowiedział się z forum TM, że jednak jest dzień później^^Jack Bauer wrote:Jutro matma
Nie wiedziałem, że teraz 2 dni się piszę polski.
Matura 2012.
Nie pisze się 2 dni tylko w jeden dzień jest pisemny a w drugi ustny. Ja mam ustny za 2 godziny :/

Matura 2012.
Polski pisze się 2 dni, dzisiaj jest rozszerzony, ja ustny mam dopiero za dwa tygodnie.

Matura 2012.
Yhm, sorki, zabrzmiało, jakbyś pisał teraz 
Ale nie wiem, co masz na myśli mówiąc odpowiedni poziom?
bo to, że nie była obowiązkowa, wcale nie oznacza, że była trudniejsza - przejrzałem sobie i w nieco ponad godzinkę rozklepałem podstawę, i zaraz zabiorę się za rozszerzenie. Cholernie podoba mi się taki format, bez tych zamkniętych gówien, na których zawsze tracę 3-4 pkt. Poziom jednak wybitny nie był...
@Maniek, chyba jednak za mało tych korków...
EDIT - z rozszerzenia wyszło w granicach 50%
Ale nie wiem, co masz na myśli mówiąc odpowiedni poziom?
@Maniek, chyba jednak za mało tych korków...
EDIT - z rozszerzenia wyszło w granicach 50%
- Jack Bauer
- Moderator
Matura 2012.
Matura maturze nierówna. W 2007 była dość trudna, w 2008 była łatwiejsza. Ogólnie denerwuje mnie to, że na maturze z matmy jest test. Do czego to doszło...
Matura 2012.
Eh sorry, zapomniałem o tym rozszerzeniu z polskiego jako drugi dzień. A tak btw: z ustnego 60% 12/20

Matura 2012.
jo już po, rzal z tych podstaw, 94 % min, bo na pewno jebnąłem się w zamkniętych^^
Matura 2012.
+1ShaDDy wrote:jo już po, rzal z tych podstaw, 94 % min, bo na pewno jebnąłem się w zamkniętych^^