Skąd wziąć polską wersję TMUF?

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
gz
Jeździ konno

Post by gz »

Zakupienie polskiej wersji TMUF nie jest dziś latwe. Mozna znalezc wersje uzywane, ale trzeba się nakombinowac z przekazaniem konta itp.
Zastanawiam się nad zakupieniem wersji angielskiej, zeby otrzymac legalny cdkey, a potem skads skombinowac polska wersje gry i ja zainstalowac.

I tu pytanie do wtajemniczonych: czy wiecie skad mozna sciagnac polska wersje tej gry? Chodzi mi o wersje legalna, czyli bez crackow i innych tego typu rozwiazan. Sam obraz plyty lub wersje instalacyjna, która zainstaluje i podam cdkey zakupiony przez strone gamesplanet.com.
Czy to w ogole mozliwe, zeby tak to zrobić?
Kubek
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Kubek »

k**wa.
Pobierasz normalnie gre z neta: TMU, nawet nie musisz się bawić w jej crackowanie, bo nie będziesz jej uzywal ani razu. Pozniej pobierz sobie ten Converter z TMU na TMUF, dajesz update, samo Ci powinno zrobić Star edition, i tyle. WAZNY JEST KLUCZ! każdy Ci to klepie do lba. Mozesz gre wysrac z dupy, wazne zebys mial CD key. każdy sobie dal rade, tylko ty masz jakieś 10000000 pytan, na oczywisty temat.

Co do jezyka: jakie zakupienie polskiej wersji? TMUF zostala wydana w kilku jezykach, ktore mozesz wybierac, a jest ich chyba z 20. To jest chyba logiczne, ze w wiekszosci gier jezyk jest do wybrania, no chyba ze masz komputer od tygodnia, i jest to pierwsza gra w jaka masz zamiar grać
gz
Jeździ konno

Post by gz »

Chłopcze, nie tak nerwowo, bo ci się neurony przepalą.
Przynajmniej wam forum rozkrecam, bo macie tu spokoj.
Teraz spojrz na ten link:
http://uk.gamesplanet.com/buy-download- ... 14-39.html
Language: English, French, German, Italian, Spanish
Nie ma tu ani 20 jezykow, ani tez polskiego.
Polską wersję wydał Techland. Gdy się kupuje w pudelku, to jest wlasnie z Techlandu wersja polska. Niestety obecnie niedostepna w sklepach. Pytalem o to nawet w Techlandzie.
Stad pytam. Podobno nie ma glupich pytan, ale sa glupie odpowiedzi.
Żegnam Was
Samochodowy prawiczek

Post by Żegnam Was »

+1 ^^
Nikita
Jeździ konno

Post by Nikita »

koleś mi wyglada na jakiegoś trola;D
Co nie wejde to po 5 tematow i w każdym pierdoli o United jakby to kogos obchodzilo.

Wiesz lepiej, pisales tu i tam, naczytales się już na X stronach o tym gdzie kupic i tym podobne to na ch.. dalej meczysz ludzi jak wszystko wiesz.

Na poczatku myslalem ze to jakas marna prowokacja, ale to mi bardziej przypomina wiecznie zywego GrackaXD

AVE :twisted:
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

Spokojnie ludzie.

GADZombie
Co do języków gry. Trackmanie możesz pobrać z internetu, nawet polską wersję. Najważniejsze abyś miał oryginalny, zakupiony cd-key, reszta nie jest ważna.
Możesz kupić cd key z rosyjskiego sklepu, a grę pobierzesz sobie w języku jakim będziesz chciał.

Pozdrawiam ciepło.
gz
Jeździ konno

Post by gz »

złozi: Dzięki. Właśnie o to mi chodziło.
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”