Do gier i spraw grafikowych, obróbki cyfrowej jaki i montażu filmów.
Windows 7 - Szybkie pytanie, szybka odpowiedź.
Którą wersje polecacie "kupić" 

- JohnatanPL
- Jeździ konno
Za 3-4 miesiące ma wyjść windows 8 więc nie wiem czy nie lepiej poczekać...
Ma to być kolejny "przełomowy" system (jak każdy poprzedni
)
W sumie może microsoft w końcu zrobi naprawdę dobry system od czasów XP.
Ja osobiście użytkuję 7 Home premium 64bit i jestem w miarę zadowolony.
Jak zajmujesz się grafiką 3d to bardziej polecam professional bo ma obsługę 192 GB RAMu a nie jak Home premium 16 GB.
Jeszcze tylko dodam ,że na początku użytkowania systemu miałem tzw. "appcrashe" w niektórych grach (nfs shift 2)ale po paru aktualizacjach systemu to ustąpiło. Może było to związane z niekompatybilnością programu z 64 bitowym systemem.
Ma to być kolejny "przełomowy" system (jak każdy poprzedni
W sumie może microsoft w końcu zrobi naprawdę dobry system od czasów XP.
Ja osobiście użytkuję 7 Home premium 64bit i jestem w miarę zadowolony.
Jak zajmujesz się grafiką 3d to bardziej polecam professional bo ma obsługę 192 GB RAMu a nie jak Home premium 16 GB.
Jeszcze tylko dodam ,że na początku użytkowania systemu miałem tzw. "appcrashe" w niektórych grach (nfs shift 2)ale po paru aktualizacjach systemu to ustąpiło. Może było to związane z niekompatybilnością programu z 64 bitowym systemem.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Win 8 to moim zdaniem będzie dno. Co do samej grafiki, to najlepiej MAC, niezawodność górą. W tym wypadku z grami może być gorzej. Zależy na co stawiasz większy priorytet.
Windows 7 Ultimate. Wiadomo, zależnie od procka x64 czy x32. Najlepszy produkt i utrzyma się na rynku jeszcze prawdopodobnie przez dobre kilka, jak nie kilkanaście lat.
Windows 8 jest ewidentnie tworzony pod portale społecznościowe i shit pokroju iPadów, więc nie polecam.
Windows 8 jest ewidentnie tworzony pod portale społecznościowe i shit pokroju iPadów, więc nie polecam.
Nie zgodzę się Iam z Tobą, iPad jest naprawdę dobrym sprzętem i osobiście mając laptopa i iPada po pewnym czasie sprzedałem lapka bo kompletnie był nieuzyteczny, większość programów, które przydają się w pracy są i cały czas się rozwijają na Applowskiego prostokąta. Jeżeli używa się typowo ipada do FB czy innych gówien to zgadzam się że win8 możesz porównać z ipadem
Ale naprawdę iamek jak nie używałeś tego urządzenia do spraw pokroju trochę bardziej inteligentego a nie tylko fb, yt, nk czy co tam jeszcze za g*wno jest
to nie porónuj.
Co do tematu win7 ulti polecam
Ale naprawdę iamek jak nie używałeś tego urządzenia do spraw pokroju trochę bardziej inteligentego a nie tylko fb, yt, nk czy co tam jeszcze za g*wno jest
Co do tematu win7 ulti polecam

Skończcie wreszcie psioczyć na Apple'a jeżeli nigdy nie mieliście w łapie do pobawienia się żadnego ich produktu.
Co do tematu, wszystko zostało napisane.
Co do tematu, wszystko zostało napisane.

Dżero wybacz miałem Macbooka aktualnie iPhone i iPad także na temat produktów apple coś mogę powiedzieć.

Pisałem do Ajema 
Wiem iż posiadasz
Poza tym, Ty nie psioczysz
Wiem iż posiadasz
Poza tym, Ty nie psioczysz