Witam!
Więc chciałbym przedstawić wam pewną aukcję na allegro i zapytać się tych co się znają czy te słuchawki są oryginalne i czy opłaca się je kupić? Z góry dziękuję!
http://allegro.pl/monster-beats-by-dr-d ... tabsAnchor
Słuchawki Monster Beats by Dr. Dre Solo HD- czy oryginalne?
Co za różnica czy oryginalne czy nie? I tak te słuchawki ludzie kupują dla znaczka "b" na nausznikach. Bierz w ciemno.
nie kupuj, zobacz czyj ryj jest na pudelku na zdjeciu glownym aukcji
to są podróbki, ale z tego co słyszałem dobrze grają mimo wszystko, ale czy naprawdę warto kupować słuchawki dla lansu? w tej cenie na pewno znajdziesz coś lepszego.

A moglibyście mi polecić jakieś? Zaznaczę że słucham dubstepu.

Wielokrotnie poruszane: Sennheiser HD 201. Nie do zdarcia od trzech lat w cenie prawie trzykrotnie mniejszej od tych syfów.
Niby oryginałki, ale cena podejrzana..
Kup douszne SONY za 49 w RTVeuro, ja nie narzekam..
Kup douszne SONY za 49 w RTVeuro, ja nie narzekam..
+1iam wrote:Wielokrotnie poruszane: Sennheiser HD 201. Nie do zdarcia od trzech lat w cenie prawie trzykrotnie mniejszej od tych syfów.

Mój kumpel kupił za 250zł douszny beatsy i na sam dźwięk nie narzekał do czasu kiedy sam kabel a właściwie samo wejście przestało mu dobrze stykać i strzela po wsadzeniu do odtwarzacza. Co do tych z aukcji, też zwróciłem uwagę na mordę Biebera na pudełku, chciałem napisać ale po przeczytaniu reszty postów widzę, że nie jestem pierwszy. Ja bym nie kupował, lepiej kupić jakieś HDki a te Sennheiser HD 201 to dobre słuchafony, po recenzji kogoś tam gdzieś tam kupiłem i szczerze - nie żałuję.

A ja mam trochę inne pytanie. Bo przewodowe to z waszej opinni i recenzji słuchawek w internecie najlepsze są Sennheiser HD 201. A jak wygląda sytuacja ze słuchawkami bezprzewodowymi. Są jakieś perełki w dobrej cenie i jakości?
DObra nvm mam już HD201