Problem z Rankingiem
Problem z Rankingiem
Witam,jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość.Po dłuższej przerwie z Trackmanią Nations Forever zainstalowałem ją znowu.I po 2 dniach kiedy wbiłem się w górę rankingu jak wchodzę na jakikolwiek serwer zostaje mi stary ranking który był przed pierwszym odinstalowaniem.Kiedy przejadę jedną trasę problem znika ale na rankingach z poziomu menu zostaje stary a w pasku na górze który podaje na zmianę rankingi jest wszystko Ok.Tak więc pytanie:Czy serwery Nadeo nie wyrabiają czy wina leży po stronie mojego PC? Za każdą odpowiedz dziękuję
Problem z Rankingiem
Cześć czołem. Ranking jest raczej nie potrzebny, wiec nie zwracaj na to uwagi nawet
A moim skromnym zdaniem, sądze żę Twój PC nie ma nic do rzeczy w tym, ot opóźnienia nadeło.
Ale ja się nie znam
A moim skromnym zdaniem, sądze żę Twój PC nie ma nic do rzeczy w tym, ot opóźnienia nadeło.
Ale ja się nie znam
XST!
- Żegnam Was
- Samochodowy prawiczek
Problem z Rankingiem
o ten ranking się nie martw, gdyby było coś nie tak z rankingiem offline to już byłaby inna sprawa.
Problem z Rankingiem
Kurczę... po dziesięciokrotnym przeczytaniu posta nadal nie bardzo rozumiem o co chodzi.
Może po prostu mylisz ranking trybu jednego gracza z rankingiem gry w internecie? Mimo wszystko tak jak pisano wcześniej, nie zwracaj na to większej uwagi
.
Jeśli jednak jesteś ciekawy:
http://tmunited.wordpress.com/2006/11/2 ... er-points/
Może po prostu mylisz ranking trybu jednego gracza z rankingiem gry w internecie? Mimo wszystko tak jak pisano wcześniej, nie zwracaj na to większej uwagi
Jeśli jednak jesteś ciekawy:
http://tmunited.wordpress.com/2006/11/2 ... er-points/
Problem z Rankingiem
Ranking wojewódzki, krajowy i światowy jest aktualizowany raz na jakiś czas (kiedyś było to raz dziennie). Aktualną liczbę punktów i pozycję masz właśnie w tym pasku na górze.

Problem z Rankingiem
@Joker
Właśnie o to mi chodziło,dzięki za uspokojenie i również dziękuje za inne porady
Właśnie o to mi chodziło,dzięki za uspokojenie i również dziękuje za inne porady