yyyyy ten tego
yyyyy ten tego
Ściema all mam pytaneczko do was. mianowicie chodzi mi o komende na resa mapy, znam /admin replay ale wtedy czasem jak za pozno dam to musi poleciec kolejna zeby był res a jest komenda zeby zrestartowac od razu?? aa i czy wystarczy operator czy musze adma miec???z gory thx
yyyyy ten tego
wystarczy mieć opa, do resa mapy z tego co wiem to ma być /admin resmap
- Żegnam Was
- Samochodowy prawiczek
yyyyy ten tego
Są i serwy gdzie OP nie ma takich możliwości, jeśli na takowym masz go, to po prostu się pilnuj.
yyyyy ten tego
Czemu powinien się pilnować, Hei? 
Są różne, różniste wersje xsaseco, na niektórych serwerach z pozycji operatora można nawet dać 'prev' (poprzednia mapa) czy bana, a na innych serwerach z pozycji ZWYKŁEGO gracza można dodawać mapy tylko są one dodawane na podstawie vote'u. Pobaw się tymi opcjami przynajmniej z panelu operatora/admina bo niektóre są przydatne.
Są różne, różniste wersje xsaseco, na niektórych serwerach z pozycji operatora można nawet dać 'prev' (poprzednia mapa) czy bana, a na innych serwerach z pozycji ZWYKŁEGO gracza można dodawać mapy tylko są one dodawane na podstawie vote'u. Pobaw się tymi opcjami przynajmniej z panelu operatora/admina bo niektóre są przydatne.

- Żegnam Was
- Samochodowy prawiczek
yyyyy ten tego
już wiem, co miałeś na myśli, że myśleć zaczynasz po 24 ^^Ścierens wrote:Czemu powinien się pilnować, Hei?