Pogryzł mnie szczur.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Pogryzł mnie szczur.
Witam
Od niedawna biega po moim podwórku szczur. Zauważyłem go w czasie, kiedy grałem w Trackmanię. Zrobiłem wtedy 18 dedi. Moim zdaniem jest to szczurzyca, ze względu na małe szczurki, które ganiają za ową szczurzycą.
Widziałem nieraz, że owy gryzoń karmił swoje młode pod śmietnikiem. Czy to coś znaczy?
Przyszedł jednak czas, aby szczurza matka wyniosła się z mojego terenu. Przeszkadzało mi to. Najchętniej bym jej przyłożył z łopaty. Nie zrobię jednak tego ze względu na moje dobre serduszko.
Słońce jest gorące.
Postanowiłem pozbyć się jej najlepszym znanym mi sposobem. Spaliłem ją żywcem na oczach jej dzieci. Myślę, że to jest najlepsza kara dla niej i dla małych szczurków. Pozdrawiam.
PS. ten njus jest tak samo przydatny, jak temat o nazwie "W wypadku samochodowym zginął Fuskern". Nie ma prawie nic wspólnego z Trackmanią. Pozdrawiam.
Od niedawna biega po moim podwórku szczur. Zauważyłem go w czasie, kiedy grałem w Trackmanię. Zrobiłem wtedy 18 dedi. Moim zdaniem jest to szczurzyca, ze względu na małe szczurki, które ganiają za ową szczurzycą.
Widziałem nieraz, że owy gryzoń karmił swoje młode pod śmietnikiem. Czy to coś znaczy?
Przyszedł jednak czas, aby szczurza matka wyniosła się z mojego terenu. Przeszkadzało mi to. Najchętniej bym jej przyłożył z łopaty. Nie zrobię jednak tego ze względu na moje dobre serduszko.
Słońce jest gorące.
Postanowiłem pozbyć się jej najlepszym znanym mi sposobem. Spaliłem ją żywcem na oczach jej dzieci. Myślę, że to jest najlepsza kara dla niej i dla małych szczurków. Pozdrawiam.
PS. ten njus jest tak samo przydatny, jak temat o nazwie "W wypadku samochodowym zginął Fuskern". Nie ma prawie nic wspólnego z Trackmanią. Pozdrawiam.
Pogryzł mnie szczur.
yyy, boli mnie głowa
Pogryzł mnie szczur.
i nie mogę spac
Pogryzł mnie szczur.
A ja czekam aż mi się woda do kąpieli nagrzeje ;|
Uważam jednak, Ozi, że wątek o Fuskernie jest mocniej związany z TM.
Uważam jednak, Ozi, że wątek o Fuskernie jest mocniej związany z TM.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Pogryzł mnie szczur.
Nie sądzę.
Pogryzł mnie szczur.
Jeśli według Ciebie śmierć gościa który był managerem topowego teamu przez blisko 3 lata, włożył w ch** czasu w tę grę i przyczynił się do jej rozwoju - cytuje "Nie ma nic wspólnego z TM", to gratuluje - jesteś kretynem.złozi wrote:Nie sądzę.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Pogryzł mnie szczur.
Nie ma prawie nic wspólnego.nugget wrote:Jeśli według Ciebie śmierć gościa który był managerem topowego teamu przez blisko 3 lata, włożył w ch** czasu w tę grę i przyczynił się do jej rozwoju - cytuje "Nie ma nic wspólnego z TM", to gratuluje - jesteś kretynem.złozi wrote:Nie sądzę.
Pozdrawiam.
Pogryzł mnie szczur.
Nawet jeżeli to jest post wyssany z palca i nadający się tylko do offtopicu albo do kosza (a już na pewno nie jako njus na główną) to ja jako posiadacz szczurów domowych najchętniej sam bym Cię żywcem spalił na oczach np. Twoich rodziców tak za karę, że żyjesz.
(Nie)Pozdrawiam
ch** Ci w dupę.
(Nie)Pozdrawiam
ch** Ci w dupę.

- Piotruś
- Pirat drogowy
Pogryzł mnie szczur.
ShaDDy wrote:yyy, boli mnie głowa
Boli Cię głowa? Weź "s***dalaj"
tmpl://www.youtube.com/watch?v=z5rQ7_jrX34
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Pogryzł mnie szczur.
Hehe Ozzi, dobre
Uśmiałem się gromko.
PS Jeśli to nie jest prowokacja, to s***dalaj do swojego kumpla Lucyfera
I jak już będziesz na dole to pogadaj tam z Fuskernem żeby o nim tyle newsów nie pisali.
PS Jeśli to nie jest prowokacja, to s***dalaj do swojego kumpla Lucyfera
Discord: vanitasss
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Pogryzł mnie szczur.
Jak ja lubię jak Wy się tak denerwujecie. Jest naprawdę z czego się pośmiać. : )
Pogryzł mnie szczur.
+1nugget wrote:Jeśli według Ciebie śmierć gościa który był managerem topowego teamu przez blisko 3 lata, włożył w ch** czasu w tę grę i przyczynił się do jej rozwoju - cytuje "Nie ma nic wspólnego z TM", to gratuluje - jesteś kretynem.złozi wrote:Nie sądzę.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Pogryzł mnie szczur.
Dajcie do newsów, bo coś cicho ostatnio o Tm.
Pogryzł mnie szczur.
Zmienić temu wątkowi nazwę na: polowanie na szczura.
Podpalić... co za człowiek bez serca
@nugget: +1
Podpalić... co za człowiek bez serca
@nugget: +1
TrackMania - I jedziesz dalej!
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
Pogryzł mnie szczur.
na jakiej mapie zrobiłeś 18 dedi ?