Mam pytanie prośbę do kogoś mądrego. Mianowicie wczoraj pogrywałem sobie w tma na jednym z serwerów po czym przy czekaniu na kolejną rundę zacięło mi się... myślałem ze problem z netem albo serw ale nie zaciął się cały komp zresetowałem go i po włączeniu jeszcze raz Tma loguje się na konto po czym nie mogę połączyć się z żadnym serwerem. Po tym jak wyświetli się " łączenie" po dłuższej chwili pojawia się komunika connecting problem i d*pa nie działa... Zauważyłem również że na offlinie mimo że wyświetlają się moje pb jako czas to i tak jak jadę mapę nie mam cpków +- do mojego pb. A jak dojechałem do mety to mi się dopiero pojawiło jako mój nowy rekord ten który przed sekundą dojechałem a nie stary lepszy... Przy okazji zmienił mi się poziom głośności na pasku na górze nie wiem dlaczego to wszystko się dzieje. Proszę o pomoc i zapytuję czy będę zmuszony zainstalować jeszcze raz tma ?? I czy to coś pomoże...
Ps: zależy mi tylko żebym mógł połączyć się z serwerami bo inaczej d*pa z jazdy w nc i stc