60zł NA KONTO do mnie
PGA Stęszew vol2
PGA Stęszew vol2
Zmieścimy się w jednym domku, nie? 
PGA Stęszew vol2
No musimy
chyba że jeżeli ktoś się nie zgadza na 1 domek bierzemy dwa ale kwota automatycznie do 80 zł wzrasta 

PGA Stęszew vol2
Zmieścimy się w jednym. W 13 osób ostatnio spaliśmy i nie było problemu. Weźmie się jakieś karimaty, niebieską poduchę i na lajcie wszyscy dadzą radę 

PGA Stęszew vol2
OK
Więc już domek mamy zarezerwowany
po 60 zł na konto jak już wspominałem na FB zapraszam all
i do wtorku wpłacamy
nie później proszę
Wpłacili:(stan na 17.10 19:06)
Lewy
Frodo
jak coś 20:30 zapraszam na mumbla pogadamy o PGA
po 60 zł na konto jak już wspominałem na FB zapraszam all
Wpłacili:(stan na 17.10 19:06)
Lewy
Frodo
jak coś 20:30 zapraszam na mumbla pogadamy o PGA

PGA Stęszew vol2
Zastanawia mnie jedna rzecz. Może czegoś nie rozumiem albo wyciągam pochopne wnioski, ale z tego co zdążyłem się dowiedzieć cena sześcioosobowego domku za dobę wynosi 200zł. Wspomogę się teraz prostym obliczeniem. 400:15~26. Stąd moje pytanie? Na co dokładnie jest przeznaczona wpłata w kwocie 60zł?

PGA Stęszew vol2
600 zł a nie 400. Płacimy za 3 dni (Pt. sob. nie.) co wychodzi i tak 40 zł/os ;P Ale z tego co Sun pisał to gościowi nie bardzo się podobało, że w 6os domu śpi ~15 osób może stąd ta większa kwota. Chyba, że jest jeszcze jakiś ukryty koszt. 

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
PGA Stęszew vol2
Dwóch dych żałujesz Sunowi za ogarnięcie tego całego Stęszewa i TM na PGA? 
Discord: vanitasss
PGA Stęszew vol2
To widocznie pan z którym rozmawiałem mnie oszukał. Bo powiedział wyraźnie "od piątku do niedzieli wyjdzie 400zł". Teraz po raz kolejny wspomogę się łatwym równaniem: 15x60=900. I jeszcze jednym: 900-400=500zł reszty, wtf?

PGA Stęszew vol2
Joker jeśli masz pytania mój numer masz jak nie 511 211 236 ja nie będę się rozpisywał na forum Ci co wiedzą ostatnio mówiłem dlaczego

PGA Stęszew vol2
Jakoś nigdzie nie znalazłem informacji ile jest miejsc w domku, z tego co mi wiadomo jest ich sześć ale nie za bardzo wiem co to zmienia skoro płaci się za domek a nie za osobę. Skoro niektórzy wiedzą czemu kwota jest taka a nie inna to jednak wypadałoby przyczynę podać tutaj tak by każdy wiedział i nie było żadnych niedomówień.

PGA Stęszew vol2
Więc skoro jesteś taki fajny i super właściciel jest znajomym i do domku wchodzi 6 osób i może nocowac 6 osób i jest zakaz osrodkowy noclegu większej ilośc osób i dogadalem się ze możemy ale 60 zł od osoby jeżeli joker chcesz specjalnie dla twojego bezpieczeństwa weźmiemy 3 domki bo mamy 15 osób
także jeżeli chcesz wiecej jak dla mnie nie ma problemu
zadzwoń jak chcesz jeszcze wiecej informacji bo jeszcze jest sprawa której tutaj nie poruszam a o której wiedza ci co jadą na lana
dziękuje

PGA Stęszew vol2
Przecież z tej zrzutki luźno starczy na dwa domki, więc chyba byłoby wygodniej w dwóch niż w jednym. Skoro właściciel jest twoim znajomym i zgodził się by w jednym domku było piętnaście osób to czemu miałby nie zgodzić się układ na przykład sześć plus dziewięć? Trochę to dla mnie nielogiczne. Skoro jest jakaś sprawa o której wiedzą Ci którzy jadą na lana to ciekawe, bo ja nic o tej sprawie nie wiem, a chętnie bym się dowiedział bo może wiele by to wyjaśniło. Po to chyba jest ten temat, nie?

PGA Stęszew vol2
Wszytskie osoby zapisane na Stęszew dostają zaproszenia Vip PGA
Które upoważniają na wejscie od piątku
Pyszo dostanie kartę wjazdu na Targi
Które upoważniają na wejscie od piątku
Pyszo dostanie kartę wjazdu na Targi

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
PGA Stęszew vol2
No ja mam być planowo 10.20 a o której ten jeb*** pociąg dojedzie - pojęcia nie mam 
Discord: vanitasss
PGA Stęszew vol2
No ja z Jokerem (w sumie nie wiem jak on może
) mamy pociąg z Łodzi o 9:5x więc o 13:2x jesteśmy w Poznaniu. Wcześniej nie ma połączenia (ale też i nie ma po co) a później... też nie ma połączenia dobrego
Tak więc Joker, jedziemy pociągiem o 9:5x z Kaliskiej