Witam.
Założyłem serwer z gry bez hasła. Serwer Jest widoczny, ale każdą osobę przy próbie wejścia pyta o hasło, którego nie ma i w rezultacie nie można wejść.
Postanowiłem założyć przez serwer dedykowany i jest to samo.
Jak założyc serwer "freezone" aby monża było wejść na niego z listy serwerów, tak jak na inne serwery freezone ?
Pozdrawiam.
Problem z serwerem. Jest widoczny,ale cały czas pyta o hasło
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Musi być to serwer dedykowany. Oddzielny do gry.
Poszukaj w poradnikach. Tam powinna być paczka z gotowym serwerem.
PS. Osoby które będą chciały wejść na Twój serwer w taki sposób, muszą dodać Twój serwer do ulubionych. ( z twojego loginu). Ostatecznie zaopatrz się w serwerową paczkę o której wspomniałem wcześniej.
Pozdrawiam
PS. Osoby które będą chciały wejść na Twój serwer w taki sposób, muszą dodać Twój serwer do ulubionych. ( z twojego loginu). Ostatecznie zaopatrz się w serwerową paczkę o której wspomniałem wcześniej.
Pozdrawiam
Jak wspomniałem, na serwerze dedykowanym również sprawdzałem i efekt ten sam.złozi wrote:Musi być to serwer dedykowany. Oddzielny do gry.
Pozdrawiam
Dedyk jakiego użyłem to ostatni "TrackmaniaServer_2011-02-21"
Po założeniu nie widnieje "FreeZone" na liście, przy nazwie serwera.
Nie wiem co źle robię
UPDATE:
Chyba znalazłem rozwiazanie. Ostatni raz ponad 2 lata temu zakładałem serwer i z tego wynika, że się trochę pozmieniało. Spróbuję tak zrobić i dam znać czy poszło.
http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f=24&t=27597
ShaDDy wrote:A niech mnie ch**, że Ty żyjesz, Sznapsie jeden. Dosłownie wczoraj mi się o Tobie przypomniało, bo byłeś hasłem w krzyżówceJak już uporasz się z serwem, to mam nadzieję, że wrzucisz jakieś F1-starocie
Witam ShaDDy
Niestety nie mam starych tras F1 na dysku. Jakbyś miał coś z nich to daj znać, na pewno wrzucę.
Pozdrawiam.
Last edited by sznaps on 29 October 2012, 18:26, edited 4 times in total.
A niech mnie ch**, że Ty żyjesz, Sznapsie jeden. Dosłownie wczoraj mi się o Tobie przypomniało, bo byłeś hasłem w krzyżówce
Jak już uporasz się z serwem, to mam nadzieję, że wrzucisz jakieś F1-starocie