GF wstępne oględziny?
GF wstępne oględziny?
U mnie się nic nie zmieniło - czekam na dokładny termin grudniowej operacji.
GF wstępne oględziny?
no cóż, zawsze powtarzałem, że pieniądze to nie problem, ale trochę się zmieniło, bo nie chce mi się nigdzie dupy ruszyć, żeby je zdobyć
jeszcze mam trochę czasu, ale mimo wszystko podróże po Wawie i ewentualne spanie w wiecznie zadymionym pokoju Diavela, który nie pije (:D), jakoś mi się nie widzą 
Last edited by ShaDDy on 01 November 2012, 10:56, edited 1 time in total.
GF wstępne oględziny?
Proponuje niech każdy chętny zgłosi się do 25 listopada w tym temacie, i dzwonimy do jakiegoś akademika, albo hostela w wawie.
GF wstępne oględziny?
Moja oferta wciąż jest aktualna. Jeżeli nikt nie będzie chętny, to wbijam do diav3la chyba.
GF wstępne oględziny?
Ja mogę wpaść do cb;] bo mi się nie widzi w jakimś akademiku ;] Tylko żeby nie było że tylko ja ;]
GF wstępne oględziny?
Ja być może się pojawię, lecz To zależne od Finansów..
GF wstępne oględziny?
Jak będzie jedna osoba, to i znajdą się kolejne. Dla tych niezdecydowanych powiem, że moje lokum mieści się na ulicy Podskarbińskiej 8.
GF wstępne oględziny?
Mam dla was smutną wiadomość niestety Turniej na GF dla TMNF nie odbędzie się będą tylko zawody 4fun.
No coż szkoda bo fajnie było by się kolejny raz spotkać
Ale cóż na pewno w przyszłym roku znów kilka razy zawitamy przy toastach
!!
No coż szkoda bo fajnie było by się kolejny raz spotkać
Ale cóż na pewno w przyszłym roku znów kilka razy zawitamy przy toastach

GF wstępne oględziny?
A czy to, że nie będzie turnieju przeszkadza w tym, żeby nie przyjechać do Diava i ewentualnie nie rozjebać tego turnieju 4fun ? 
GF wstępne oględziny?
Nie no ofc ze nic
tylko znając nas jak będziemy u diava to na turniej 4fun gdzie nie będzie zapewne nagród bo To będzie playzone strefa nie dotrzemy z powodów jakże znanych z wcg
ale do diava bardzo chętnie choinkę zrobić 

GF wstępne oględziny?
Walić nagrody
Najprawdopodobniej faktycznie by nam się nie chciało jechać więc zawsze można zrobić turniej 4fun u Diavela
Choinka musi być.
GF wstępne oględziny?
choinka powoli tradycją się staje
staraliśmy się ją zrobić na Stęszewie 2 razy chyba ale coś nigdy się nie udawało 

GF wstępne oględziny?
Jeżeli spotkanie się odbędzie, mogę jechać, ale miło by było jak by nocleg u Diavela się znalazł 
GF wstępne oględziny?
Ja zwalniam miejsce u Diav3la. Na 99% mnie nie będzie tym razem. Chętnie bym wpadł popić przez weekend ale szefu mi nie chce dać wolnego na ten weekend. Więc, dopiero na następnym lanie się pojawię czyli zapewne Scrapplan.