TrackMania² Stadium
TrackMania² Stadium
Porządek może mieć każdy. Tylko geniusz panuje nad chaosem 

TrackMania² Stadium
Oni zamierzają sprzedawać coś, co wcześniej było darmowe, czy jak?:D Zajebista kreatywność w połączeniu z dubstepem... naprawdę niesamowity efekt. W dodatku odniosłem wrażenie, że zakręt z 35-38 sekundy został zapożyczony z filmu o TMN ESWC z roku 2006.
TrackMania² Stadium
lol ale, że czym to się różni od tego stadiuma co jest teraz? Najgorsze jest to, że w chu naiwnych ludzi to kupi mimo, że mogliby ściągnąć darmową pełną wersję. Ale nikt ich o tym nie poinformuje.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
TrackMania² Stadium
Trailer efektowny, jakby miało wyjść coś nowego, coś niesamowitego. Prawie jak TM2. Zarobią na głupich ludziach.
TrackMania² Stadium
ciekawy czy opublikuja liste zmian w stosunku do tmnf. Ciekawe czy po za poprawieniem grafy(której na tym filmiku nie widac [jeśli to jest w ogole gameplay z tm2 a nie z tmnf]) cokolwiek by się pojawilo.
TrackMania² Stadium
pewnie ten stadium też będzie darmowy.. muszą czymś w końcu reklamować "maniaplanet"
TrackMania² Stadium
Myślę, że tmnf wejdzie po prostu do tego całego Maniaplanet i teraz będzie reklamowało nie tmuf a właśnie tm2. Wg. mnie to tylko rebranding.
Gra na 100% będzie dalej darmowa, inaczej Nadeo strzeliłoby sobie w stopę.
TrackMania² Stadium
lecz pytanie, czy jak będzie darmowa, to rozumieć to co było przed freezone czy to co jest teraz.

TrackMania² Stadium
Ja tak tylko dopowiem, że ten gameplay jest z tmnf ze zmienionym wielkim banerem (bo jak inaczej można wytłumaczyć branding "TrackMania United" na bandach startowych?)
TrackMania² Stadium
Najgorzej będzie jeśli wprowadzą tą "odświeżoną grafikę" (bo chyba tak to można nazwać), a zamkną serwery TMNF/UF.. 
TrackMania² Stadium
Skoro canyon jest, czemu to mialoby nie być platne... jeśli byloby to samo i darmowe, z duza liczba nowych graczy, to jestem za. Canyon jednak pokazuje, ze wiecej gra na starej tmce niz na nowej, może tu byloby inaczej.

gwclan.fora.pl
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
TrackMania² Stadium
+1Sebik wrote:Myślę, że tmnf wejdzie po prostu do tego całego Maniaplanet i teraz będzie reklamowało nie tmuf a właśnie tm2. Wg. mnie to tylko rebranding.
Discord: vanitasss
TrackMania² Stadium
Sebik napisał:

Nie wiem jak wy, ale ja nadal nie mogę założyć darmowego konta na tmnf (błąd nieokreślony).
Zbiegło się to dokładnie z zapowiedzią nowych środowisk Valley i Stadium. W tym drugim nie widzę na razie większych zmian (trailer, sshoty), jest to tylko graficznie odpicowane z wmontowanymi ekranami wraz z zaproszeniem do beta-testowania. Za wcześnie jest by wyciągać pochopne wnioski i komentować.
Toby napisał:(...)
Najgorzej będzie jeśli wprowadzą tą "odświeżoną grafikę" (bo chyba tak to można nazwać), a zamkną serwery TMNF/UF..
Nie wiem jak wy, ale ja nadal nie mogę założyć darmowego konta na tmnf (błąd nieokreślony).
Zbiegło się to dokładnie z zapowiedzią nowych środowisk Valley i Stadium. W tym drugim nie widzę na razie większych zmian (trailer, sshoty), jest to tylko graficznie odpicowane z wmontowanymi ekranami wraz z zaproszeniem do beta-testowania. Za wcześnie jest by wyciągać pochopne wnioski i komentować.
Last edited by Monika on 05 November 2012, 17:52, edited 1 time in total.
TrackMania² Stadium
Wiadomo mi tyle że niedługo ma wyjść nowy patch który zniesie freezone. Więc możliwe że to będzie połączone z tymi nowinkami.
TrackMania² Stadium
http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... lease-date
f2p... Oby to f2p nie było rownoznaczne z kupnem canyonu
f2p... Oby to f2p nie było rownoznaczne z kupnem canyonu

gwclan.fora.pl
TrackMania² Stadium
+1 Seb
Nie wierzę że oni stadium wypuszczą za kasę. Tak jak Seb powiedział nie opłaciłoby im się. Tak czy siak możemy tylko czekać. Po UBI można się spodziewać wszystkiego...
Nie wierzę że oni stadium wypuszczą za kasę. Tak jak Seb powiedział nie opłaciłoby im się. Tak czy siak możemy tylko czekać. Po UBI można się spodziewać wszystkiego...
TrackMania² Stadium
To słowa frostBeule na zapytanie o źródło, na podstawie którego twierdził, iż TM2 Stadium będzie darmowa. W zasadzie nie mam pojęcia kim jest SiH, ale fB raczej słów na wiatr nie rzuca.my source is SiH, who was at a closed press conference 1 week ago where it was mentioned to be free to play.

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
TrackMania² Stadium
No, to nie będzie zwykłe podpięcie TMNF do ManiaPlanet. Przynajmniej na to wygląda.LinkPiany wrote:benefit from all the ManiaPlanet features such as: Title Pack creation, custom gamemodes, 3D object import, ManiaPub, etc. Besides these, TrackMania² Stadium will also benefit from the improved game engine used in TrackMania² Canyon and ShootMania Storm, meaning a better management of light and shadows, among other goodies.
Discord: vanitasss
TrackMania² Stadium
Mi się wydaję , że to może jakaś wersja bez bugów xd
Nadeo chce po prostu zarobić ;]
Nadeo chce po prostu zarobić ;]