Pytanie ważne!
-
sergios1212
- Jeździ konno
Pytanie ważne!
Witam od niedawna mam pełną wersje gry więc mam United'a ale mam problem z lagami.
Czy to zalezy od moje internetu bo jak np. na YT coś włącze to idzie bez puzowania a jak wejde na TM'a to lag na lagu wiecie o co chodzi ja można temu zaradzić ?
Czy to zalezy od moje internetu bo jak np. na YT coś włącze to idzie bez puzowania a jak wejde na TM'a to lag na lagu wiecie o co chodzi ja można temu zaradzić ?
Pytanie ważne!
Możliwe, że np. masz kilka kompów podłączonych do jednego modemu i ciągną wszystkie.
Kolejna opcja to masz słabego kompa, grasz na za wysokich detalach.
Włącz niskie totalnie, (wiem, że będzie jazda po kupie ale ) zobacz czy nie będzie lepiej.
Kolejna opcja to masz słabego kompa, grasz na za wysokich detalach.
Włącz niskie totalnie, (wiem, że będzie jazda po kupie ale ) zobacz czy nie będzie lepiej.

-
sergios1212
- Jeździ konno
Pytanie ważne!
co do neta mam tylko podłączony do 1 kompa
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach
Pytanie ważne!
to zmniejsz detale gry i po sprawie
-
sergios1212
- Jeździ konno
Pytanie ważne!
Nic to nie daje a na 800x600 grać nie byde : )
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Pytanie ważne!
podaj moc i markę zasilacza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
sergios1212
- Jeździ konno
Pytanie ważne!
AMD Phenom (tm) 8450
Triple-core processor
2,11GHz 3,5GB RAM
ATI Radeon 3800HD Series
Parametry zasilacza znajde w komputerze?
Dodam jeszcze, że jak wchodzę mniej więcej w takich godzinach jak teraz czyli 6-8 to działa idealnie..
Triple-core processor
2,11GHz 3,5GB RAM
ATI Radeon 3800HD Series
Parametry zasilacza znajde w komputerze?
Dodam jeszcze, że jak wchodzę mniej więcej w takich godzinach jak teraz czyli 6-8 to działa idealnie..
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Pytanie ważne!
Może akurat serwer lagował na którym byłeś.
Pytanie ważne!
Jak dla mnie to masz jakąś dziwna konfiguracje pamięci ram, które mogą nie działać właściwie

Pytanie ważne!
Sugeruję pobawić się ustawieniami zaawansowanymi grafiki przed uruchomieniem gry i wrzucać bench. Rozdzielczość na max ale efekty, cienie, filtrowanie na min. Nie tak dawno miałem podobną konfigurację kompa i grałem na "minimum quality" żeby nie ryzykować lagiem. Karta graficzna jest po prostu słaba.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Pytanie ważne!
Nie wiem Maniek gdzie widzisz dziwną konfigurację RAMu. Koleś ma 3.5 i już. A te GHz co napisał powinny być pewnie w poprzedniej linijce.
A odnośnie pytania o zasilacz - markę i moc znajdziesz jak rozkręcisz obudowę
Przeczytaj z tego podzespołu i git.
A odnośnie pytania o zasilacz - markę i moc znajdziesz jak rozkręcisz obudowę

C13
Pytanie ważne!
Crow to tak nie działacrowmaster_13 wrote:Nie wiem Maniek gdzie widzisz dziwną konfigurację RAMu. Koleś ma 3.5 i już.

Pytanie ważne!
Sprawdzałeś więcej niż raz czy faktycznie każdego dnia o poranku nie masz tego problemu?

Pytanie ważne!
co do ramu, to wyglada mi na to, ze sergios poprostu zkopiowal dane z systemu (recznie by raczej nie wpisal "tm" przy cpu).
prawdopodobnie kolega uzywa system 32 bitowy, który ile ramu by w nim nie siedzialo i tak jest limitowany na 3,5gb i system nigdy wiecej nie pokaze.
no chyba, ze naprawdę ma dokładnie 3,5gb ramu wbudowanego. ale i tak to nie bylby zaden probem i ram nie powinien miec nic do roboty z opisanymi problemami w grze.
prawdopodobnie kolega uzywa system 32 bitowy, który ile ramu by w nim nie siedzialo i tak jest limitowany na 3,5gb i system nigdy wiecej nie pokaze.
no chyba, ze naprawdę ma dokładnie 3,5gb ramu wbudowanego. ale i tak to nie bylby zaden probem i ram nie powinien miec nic do roboty z opisanymi problemami w grze.
-
sergios1212
- Jeździ konno
Pytanie ważne!
Jakub dobrze mówi. Dokładnie mam 4GB ram.
O poranku zawsze mi działa ale dzięki za pomoc wszystko już mi właśnie ruszyło zaczęło działać prawdopodobnie wina leżała w internecie..
Jak będą jakieś problemy to będę pisał
O poranku zawsze mi działa ale dzięki za pomoc wszystko już mi właśnie ruszyło zaczęło działać prawdopodobnie wina leżała w internecie..
Jak będą jakieś problemy to będę pisał
-
sergios1212
- Jeździ konno
Pytanie ważne!
Mam kilka nowych pytań:
- macie może jakieś fajne skiny normalnych bolidów typu http://www.trackmania-carpark.com/skin.php?id=13110 ale w malowaniu ferrari?
- znacie jakieś dobre edytory skinów?
- macie może jakieś fajne skiny normalnych bolidów typu http://www.trackmania-carpark.com/skin.php?id=13110 ale w malowaniu ferrari?
- znacie jakieś dobre edytory skinów?
Pytanie ważne!
http://www.trackmania-carpark.com/skin.php?id=7348 ciężko wpisac ferrari w wyszukiwarce?
Co do edytorow wejdz na forum, było walkowane 1000 razy
Co do edytorow wejdz na forum, było walkowane 1000 razy