witam. idą kolejne Święta Bożego Narodzenia.......przy ich okazji w firmie gadam sobie z Sunrisem, który robi dla sceny, dla ludzi, dla atmosfery mega dużo fajnych rzeczy i co słyszę??? że ma jóśz dość. Pamiętam siebie sprzed paru lat i zmowę królów wioski co są w gronie paru innych gron na pewnej kiści. Wyjebali na cycki tylu fajnych ludzi, że czasem aż żal...
Podpowiadam więc tym, którzy lubią sobie pyknąć traskę, tym którzy lubią na Scrapplana, Surnriselana, Diavelnawawallana pojechać, pomruczeć przy piwku etc by nie dopuścili by ktoś tak dużo robiący jak Sun zdecydował o odejściu stąd w pipą. Bo zostanie co??? kupa g*wna z przewagą kupy.
uncle S
Sunrise wyjebany na cycki.pl
już ja mu odejdę
Na Diavelnawawalanie mu to wyperswaduję 
Scrapp
Co tu dużo mówić, kiedyś mi powiedziałeś kilka słów a ja nie słuchalem
teraz dopiero zobaczyłem, że miałeś w 100% racje 

Sunrise i tak długo wytrzymałeś
w charytatywnych sprawach rzadko kto wytrzymuje, bo tutaj dobro nie zawsze wraca, ale to się poświęcenie nazywa.
Ja i tak osobiście jestem zdziwiony, że ta scena jeszcze istnieje i są cały czas jakieś pomysły.
Marzy mi się potwórka pierwszego scraplana w Poznaniu
tam się działo ...
))))
Ja i tak osobiście jestem zdziwiony, że ta scena jeszcze istnieje i są cały czas jakieś pomysły.
Marzy mi się potwórka pierwszego scraplana w Poznaniu
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
....szkoda, ze brak wsparcia, szkoda też, że jak zaczynało się źle dziać nikt nie wierzył... 
wuj i stary bax śmax przeszli wiele i warto się czasem słuchać..jak coś mądrego mufiom
at Bax: to się nie powtórzy Panie Bax ....ale historia może zatoczyć koło
wuj i stary bax śmax przeszli wiele i warto się czasem słuchać..jak coś mądrego mufiom
at Bax: to się nie powtórzy Panie Bax ....ale historia może zatoczyć koło
...
a mozna byloby się dowiedziec, co się takiego stalo, ze nawet sunrise już nie ma checi? przeciez przed paroma tygodniami po lanie wydawało mnie się, ze atmosfera jest raczej posytywna.
no i gdzie inni?
dwa tygodnie temu w sobote nikogo nie było na mumble, shadow z tego co się doczytalem oddal admina.
ostatnio jak jeden czy dwa posty co dzień się pokaza, to już dużo.
co się takiego zmienilo/stalo?
no i gdzie inni?
dwa tygodnie temu w sobote nikogo nie było na mumble, shadow z tego co się doczytalem oddal admina.
Przyspamuje trochę, ale ta szwabska menda nie odbiera telefonów, więc może tuta zajrzy. A więc, szwabska mendo Jakubowa, wpadniesz dzisiaj na mumbla?
Post usunę jak się odezwie.
Post usunę jak się odezwie.

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Bo mnie nie ma.Jakub wrote:a mozna byloby się dowiedziec, co się takiego stalo, ze nawet sunrise już nie ma checi? przeciez przed paroma tygodniami po lanie wydawało mnie się, ze atmosfera jest raczej posytywna.
no i gdzie inni?