Wspominki po dziesięciu latach :)
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Ja Ciebie pamiętam ; )Voj4k wrote:I tak mnie nikt nie pamieta.. ale siemanko
tyle się działo , że ciężko wszystko spisać. z tego co pamięta to
- nauczyciela Boba
- wielka piłka i beka z dzieci barcwelony
- odwieczny konflikt Jakuba ze Scrap Sponsorem
- komentatora z HSTV Freashmeat?
- liść w jakuba wannie
- polewy z zawsze zajebistego gregoriana
- graczy NFS (chyba Chris) trenujący do jakiegoś turnieju z Trackmanie i związane z nimi awantury (SEC)
jednak najbardziej utkwiła mi kyzzn aka rozkminy
oczywiście pamiętam mnóstwo ludzi, a co do tematu Słowik tatą, to jako ciekawostkę Wam wspomnę, że tatusiem został Szopek
- nauczyciela Boba
- wielka piłka i beka z dzieci barcwelony
- odwieczny konflikt Jakuba ze Scrap Sponsorem
- komentatora z HSTV Freashmeat?
- liść w jakuba wannie
- polewy z zawsze zajebistego gregoriana
- graczy NFS (chyba Chris) trenujący do jakiegoś turnieju z Trackmanie i związane z nimi awantury (SEC)
jednak najbardziej utkwiła mi kyzzn aka rozkminy
oczywiście pamiętam mnóstwo ludzi, a co do tematu Słowik tatą, to jako ciekawostkę Wam wspomnę, że tatusiem został Szopek

Ja pamiętam. Zlałem ci dupe w desperados cupie a potem zniknąłeś na zawszeVoj4k wrote:I tak mnie nikt nie pamieta.. ale siemanko

Ło, na takie cuś człowiek natrafia w internetach po obejrzeniu trailera tm turbo i od razu wraca masa wspomnień
I przypomniałem sobie jaki adres miało forum
Było mega przez te parę lat, co tu dużo mówić. Od zupełnie randomowego zagrania w 1wszą TM minęło już sporo czasu, chyba 1wszym którego spotkałem na serwerze i żeśmy popisali na czacie był Kostek, w zasadzie dzięki niemu wciągnąłem się w klimat TM i chyba nawet tu zawitałem.
Był moment, gdy samo granie zeszło na 2gi plan za sprawą lanów, już nie pamiętam kiedy byłem 1wszy raz na lanie, ale to co się działo w tamtych czasach na scenie TM.. magia czarów.
Tabuny świetnych poznanych ludzi przez TM, których nie będę wymieniał z osobna. Ale TM to było coś więcej niż gra... może tym akcentem skończę
Było mega przez te parę lat, co tu dużo mówić. Od zupełnie randomowego zagrania w 1wszą TM minęło już sporo czasu, chyba 1wszym którego spotkałem na serwerze i żeśmy popisali na czacie był Kostek, w zasadzie dzięki niemu wciągnąłem się w klimat TM i chyba nawet tu zawitałem.
Był moment, gdy samo granie zeszło na 2gi plan za sprawą lanów, już nie pamiętam kiedy byłem 1wszy raz na lanie, ale to co się działo w tamtych czasach na scenie TM.. magia czarów.
Tabuny świetnych poznanych ludzi przez TM, których nie będę wymieniał z osobna. Ale TM to było coś więcej niż gra... może tym akcentem skończę
skoro to było coś więcej, to wpadaj na LanaSzrama wrote:Ło, na takie cuś człowiek natrafia w internetach po obejrzeniu trailera tm turbo i od razu wraca masa wspomnieńI przypomniałem sobie jaki adres miało forum
![]()
Nie obiecuję, bo termin odległy. Najpewniej bym wpadł na 1 cały dzień bez spania i picia żeby znowu mordki zobaczyć. Także do listy tam się nie będę nawet dopisywał.
Na 100% mnie nie pamiętacie (i zdziwię się jeśli ktoś pamięta) bo jak na mój staż na tym forum (rejestracja w 2007 roku) nie napisałem zbyt wiele, choć żyłem tym forum i tą grą przez długi czas. Jeździłem głownie na polskich serwerach z mapami mini tech, często starając się rywalizować z najlepszymi polskimi graczami, przeważnie z marnym skutkiem 
Nie uczestniczyłem w żadnym lanie czy innych spotkaniach, bo zwyczajnie nie czułem, żebym był zintegrowany ze starymi wyjadaczami forumowymi i zawsze miałem wrażenie że byłbym traktowany jak ktoś obcy, choć parę razy w grze zamieniłem kilka słów w kyzzn, którą mile wspominam z tamtych czasów. Ot taka pozytywna dusza na serwerze
( pozdrawiam Cię Marto serdecznie
)
U mnie przez te wszystkie lata wiele się wydarzyło. Skończyłem studia informatyczne z dyplomem magistra inżyniera (pamiętam jak kyzzn krzyczała na mnie podczas wspomnianych rozmów, że mam pisać magisterkę a nie grać w Trackmanie
), po studiach wyjechałem, trochę z przypadku, za granicę i suma summarum prawie 2 lata mieszkałem w Atenach. Wróciłem z emigracji, obecnie od 2 lat pracuje w międzynarodowej korporacji, jestem certyfikowanym specjalistą od hurtowni danych i rozwiązań Business Intelligence. Znaczy się - bazy danych 
Ogólnie zapracowany człowiek jestem. Za rok 30stka na karku, ja wciąż sam, choć przyszłość wygląda obiecująco w tych sprawach. Tyle o mnie...
Choć dla większość z Was jestem anonimowy - dziękuje Wam wszystkim za to forum, za grę. Nieświadomie zapewne, byliście ważną częścią mojego życia i co jakiś czas powraca we mnie myśl aby zainstalować sobie Trackmanię i pościgać się troszeczkę...
pozdrawiam wszystkich
Nie uczestniczyłem w żadnym lanie czy innych spotkaniach, bo zwyczajnie nie czułem, żebym był zintegrowany ze starymi wyjadaczami forumowymi i zawsze miałem wrażenie że byłbym traktowany jak ktoś obcy, choć parę razy w grze zamieniłem kilka słów w kyzzn, którą mile wspominam z tamtych czasów. Ot taka pozytywna dusza na serwerze
U mnie przez te wszystkie lata wiele się wydarzyło. Skończyłem studia informatyczne z dyplomem magistra inżyniera (pamiętam jak kyzzn krzyczała na mnie podczas wspomnianych rozmów, że mam pisać magisterkę a nie grać w Trackmanie
Ogólnie zapracowany człowiek jestem. Za rok 30stka na karku, ja wciąż sam, choć przyszłość wygląda obiecująco w tych sprawach. Tyle o mnie...
Choć dla większość z Was jestem anonimowy - dziękuje Wam wszystkim za to forum, za grę. Nieświadomie zapewne, byliście ważną częścią mojego życia i co jakiś czas powraca we mnie myśl aby zainstalować sobie Trackmanię i pościgać się troszeczkę...
pozdrawiam wszystkich

Serio krzyczałam na Ciebie, że nie piszesz magisterki? W ogóle tego nie pamiętam, ale to w sumie brzmi jak ja ;D

tak jak mówiłem - nie będziecie mnie kojarzyć 
No może nie krzyczałaś, ale kilka razy kazałaś mi iść pisać magisterkę
ps. w którą wersję się teraz gra? bo ja skończyłem na Nations Forever...
No może nie krzyczałaś, ale kilka razy kazałaś mi iść pisać magisterkę
ps. w którą wersję się teraz gra? bo ja skończyłem na Nations Forever...

Jak widać dobrze mi poszło, bo napisałeś
To dobrze. Pamiętam, że podobał Ci się mój post w temacie o ciąży Słowika. Nie wiem czemu to pamiętam
Poza tym graczy trzeba było pilnować, żeby nie zapomnieli o szkole
Diavelowi kazałam się uczyć do matury; sukcesem TM też jest to, że Oddo zaczął czytać książki. Oddo, mam nadzieję, że przygoda z książkami wciąż trwa! 

-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Tam ktoś pytał, czy żyję. Ano żyję, tylko już tu nie zaglądam od dawna, tak mnie tylko dzisiaj coś naszło. Loguję się, a tu PM od Bałagana z 2011. Ups, sorry stary!
Różnie się rzeczy potoczyły, teraz trzydziestka na karku, ale P4G i turnieje dalej ciepło wspominam. Lipnie wyszło z reprezentacją, ale współorganizację nieoficjalnych drużynowych mistrzostw Polski to sobie nawet kiedyś do CV wpisywałem.
Szkoda, że gra nie żyje, a przynajmniej nie żyje na tyle, bym coś o niej słyszał, bo to była kupa dobrej zabawy, zżerającej tyle wolnego czasu, że aż nie pojmuję, ile go kiedyś miałem.
Nie pozdrawiam nikogo z osobna, bo bym zapomniał pewnie o kilku ludziach, którym się te pozdrowienia należą, toteż tak kolektywnie: wszystkiego najlepszego z okazji dziesięciolecia społeczności!
Różnie się rzeczy potoczyły, teraz trzydziestka na karku, ale P4G i turnieje dalej ciepło wspominam. Lipnie wyszło z reprezentacją, ale współorganizację nieoficjalnych drużynowych mistrzostw Polski to sobie nawet kiedyś do CV wpisywałem.
Szkoda, że gra nie żyje, a przynajmniej nie żyje na tyle, bym coś o niej słyszał, bo to była kupa dobrej zabawy, zżerającej tyle wolnego czasu, że aż nie pojmuję, ile go kiedyś miałem.
Nie pozdrawiam nikogo z osobna, bo bym zapomniał pewnie o kilku ludziach, którym się te pozdrowienia należą, toteż tak kolektywnie: wszystkiego najlepszego z okazji dziesięciolecia społeczności!

Oooo kolejne zmartwychwstanie! Nadal nie masz telefonu, Scooter?
Ty byłeś świetny jako organizator i newsman! A Bałagan teraz jest na morzu, więc pewnie szybko tego nie przeczyta 

Pani kochana, toż to 7 lat temu byłokyzzn wrote:Diavelowi kazałam się uczyć do matury

SZACUN !!!
Ostatnio odwiedziłeś nas 20 października 2011, 5:52
Obecny czas to 04 Maj 2016, 18:58
gratulacje, wpadaj na LAN-ahektor17 wrote:SZACUN !!!
Nie wierze ale dzisiaj mnie natchnęło żeby zainstalowac gre i tu zerknąc... po raz kolejny !
Nie zapomnieliście starego hektora? Mam już 2 letniego syna ! <dumnyojciec>
pozdro dla Meg, przeczytałem Twojego posta
Nie zapomnieliście starego hektora? Mam już 2 letniego syna ! <dumnyojciec>
pozdro dla Meg, przeczytałem Twojego posta
pozdro tatuśku 
No siema 
-
CzuB
- Zaczyna szaleć na ulicach