witam starą gwardię :)
ostatni post 7 lat temu, nieźle, kto tu jeszcze jest z "tamtych czasów" 
-
Flyethemoon89
- Samochodowy prawiczek
Yo byłem przed laty tutaj jako Flyethemoon bez 89 ale zapomniałem hasła i maila więc zrobiłem to nowe konto parę lat temu.
Na tą obecną chwilę nie jestem już aktywnym graczem w Trackmanie bo straciłem formę po 2010r choć czasem do gry wracałem aby sprawdzić nowe modele samochodów z carparka albo pograć z jednym widzów pewnego streamera.
O ile pamiętam byłem w jakimś małym psudo zespole o nazwie "Bandit Racing" ale ten się rozpadł po dwóch tygodniach bo szefo i jego zastępca nie mogli się dogadać kto będzie robił skórki na samochody, Dziwne ale prawdziwe.
Na tą obecną chwilę nie jestem już aktywnym graczem w Trackmanie bo straciłem formę po 2010r choć czasem do gry wracałem aby sprawdzić nowe modele samochodów z carparka albo pograć z jednym widzów pewnego streamera.
O ile pamiętam byłem w jakimś małym psudo zespole o nazwie "Bandit Racing" ale ten się rozpadł po dwóch tygodniach bo szefo i jego zastępca nie mogli się dogadać kto będzie robił skórki na samochody, Dziwne ale prawdziwe.
pozdrawiam wszystkich
Masz 22460 postów na forum od ostatniej wizyty

trackmania ciagle najlepsze wyscigi multi, co jakiś czas nocami smigam na publikach
Masz 22460 postów na forum od ostatniej wizyty
trackmania ciagle najlepsze wyscigi multi, co jakiś czas nocami smigam na publikach
Ja miałem jedynie 68 postów od ostatniej wizyty w 2017. Coś zwolniło, ale nadal aktywnie! 
- peciolublin
- V.I.P.
Witam panowie rzeżnicy też pojawiają się sporadycznie na serwerach
,pozdrawiam .
Siemka
Nowy rok się zaczął, to pomyślałam, że napiszę "siemka"
Jak tam? Ekstrawertycy: macie już dość pandemii? Introwertycy: macie nadzieję, że praca zdalna zostanie? Ja mam nadzieję, że zostanie, przynajmniej w jakiejś części, a nawet jak największej części, bo nie ma nic bardziej bezproduktywnego (dla pracodawcy) i wyciągającego energię (od pracownika) niż korytarzowe small talki. Poza tym wszystko dobrze, znów nie pamiętam jak się zalogować do TM, chociaż chyba wystarczy odnaleźć hasło do steama 

A dzień dobry, dzień dobry
Jest mi jakoś kompletnie obojętnie, czy praca zdalna, czy kazano by mi pofatygować się do firmy. I tak dobrze, i tak fajnie
Największy plus tej całej pandemii to właśnie to, że pracodawcy zaczną patrzeć przychylnym okiem na pracę z domu, bo - jak się okazuje - da się!
Zdrówka, szczęścia i spokoju w tym roku, oby był lepszy, niż miniony!
Zdrówka, szczęścia i spokoju w tym roku, oby był lepszy, niż miniony!
pozdrawiam baksa i jakuba. jak z wami gralem, to jeszcze coś w zyciu ogarnialem, a teraz w kwiecie wieku depresja, alkoholizm, jebanie za najnizsza i hej. kiedyś były dobre czasy
No kurcze ponad 1200 postów od ostatniej wizyty aż szkoda że pewna fajna era się skończyła
Mam nadzieję że jeszcze trend wróci jak za starych czasów i znów tyle ludzi będzie grało i odwiedzało stronę

Siemano
Pozdro Gawron odezwij się, szukaj Bart Bax na fb. Życie leci jak zawsze, teraz ci co 12 lat temu mieli 12-18 lat mogą poczuć jak mało emocjonalnie można było podchodzic do tracmani jak np. ja jak 12 lat temu miałem 28
praca, dom, wieczorem trackmania i to co zapamiętałem najbardziej to relaks wieczorny na słuchawkach przy piwku
Cieszę się co mi się udało przeżyć przez trackmanie, nie żałuję niczego
pozdro wielkie dla wszystkich i na pewno chce się spotkać na zlocie
BAX
Pozdro Gawron odezwij się, szukaj Bart Bax na fb. Życie leci jak zawsze, teraz ci co 12 lat temu mieli 12-18 lat mogą poczuć jak mało emocjonalnie można było podchodzic do tracmani jak np. ja jak 12 lat temu miałem 28
Cieszę się co mi się udało przeżyć przez trackmanie, nie żałuję niczego
pozdro wielkie dla wszystkich i na pewno chce się spotkać na zlocie
BAX
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
właśnie sobie przypomniałem o tym forum, pzdr dla wszystkich ^^