Lan Party

Chlany!
FRED
Street shaman!

Lan Party

Post by FRED »

no Holo...zazdroscze wam....
wspolne, romantyczne zachody słońca...zimne drinki...i dużo seksownych chłopaczków w samych spodenkach...ale odjazd! :D
chyba wybiore się z wami xD
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Coof
Osiwiał za kierownicą

Lan Party

Post by Coof »

no tak gadam z lokashem i może się z nim zabiore. powiem ze jedizemy z wujkiem lokasha a jak coś to tym wujkiem będzie dahag. ale pewnie i tak ine przejdzie...za 2 lata mi pozwala stare pryki. dobra. badzmy dobrej mysli. jutro z nimi pogadam.
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Lan Party

Post by Jakub »

hack się chce trochę pochwalic z tym samolotem, dajcie mu, jest młódy.

@ hack
chcesz zdiecia, z hong kongu, singapura, washingtona, los angelesa, san framcisco moje, wysle cie chetnie.
tam loty były > 10 godzin, o kosztach już lepiej nie mowmy.
hack
Team Poland

Lan Party

Post by hack »

a ja k**wa bylem w pakistanie w iraku i k**wa w hondurasie i k**wa tez mam z tamtąd zdjęcia tylko bys mnie nie poznal :P

EDIT : przechwalasz się ^^ widze ze masz dużo kasy :P
Jakub

Lan Party

Post by Jakub »

niestety nie mam, rodzice nawet nie mieli samochodu, aby mi umozliwic wlasnie takie wyjazdy.
zebym poznal swiat, a nie był bym takim glupkiem z zamkniata glowa.
w polsce w tym czasie, kiedy ja tam zylem, niestety nie mozna było sobie wyjezdzac gdzie się chcialo.
Huzar_
Jeździ konno

Lan Party

Post by Huzar_ »

w polsce w tym czasie, kiedy ja tam zylem, niestety nie mozna było sobie wyjezdzac gdzie się chcialo.
Co racja to racja - w sredniowieczu ciężko było się poruszac gdziekolwiek - na gościńcach grasowali bandyci, a i jeszcze dochodza Krzyzacy, Tatarzy itp itd - Masz racje - lepiej było siedziec w domu ;D Jakub ty nasz Nestorze ;)
Jakub

Lan Party

Post by Jakub »

huzar, niewiem czy wiedziales, ale w sredniowieczu mozna było sobie jechac, gdzie się chcialo.
jednak pod kolegami z rosji do 1990 roku nie mozna było.
pewnie w tym roku się akurat urodziles, wiec nie oczekiwam, ze o tym wiesz.
Last edited by Jakub on 20 July 2007, 21:10, edited 1 time in total.
Majak
Doświadczony driver

Lan Party

Post by Majak »

zastanawiam się czy dam rade przyjechać bo 9. sierpnia mam 18. urodziny i niestety rodzice zbyt chętnie mnie nie puszczą :/ ale jakby ktoś jechał z okolic północy byłoby miło żebym się z nim w razie czego zabrał :P
Peace 4 all
LooKaSh
Team Poland

Lan Party

Post by LooKaSh »

nie róbcie offtopu ;p
Huzar_
Jeździ konno

Lan Party

Post by Huzar_ »

nie Jakubie nie w 1990 :P ale dzięki poczulem się mlodziej ;P może mozna było ale nie czesto się wracalo w jednym kawalku - nie bulwersuj się ;d

k eot
Boski
Doświadczony driver

Lan Party

Post by Boski »

jakub wrote:niestety nie mam, rodzice nawet nie mieli samochodu, aby mi umozliwic wlasnie takie wyjazdy.
zebym poznal swiat, a nie był bym takim glupkiem z zamkniata glowa.
Bravo Jakub... Ja bym Ci pochwale walnął za to. Btw nice picture:)
Image
Jakub

Lan Party

Post by Jakub »

chociasz jeden, thx
Coof
Osiwiał za kierownicą

Lan Party

Post by Coof »

ale ja też Ci gratuluje bardzo dobrze trafionego tekstu.
Image
Dadi*
Doświadczony driver

Lan Party

Post by Dadi* »

Tato może też się pojawi,choć ma ponad 2500km do Poznania i zlaje wam mordy-wódą.
χιερο πεδια
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Lan Party

Post by bax »

olek a jakie mapy będą ? trnujesz ? :D

btw. Olek - za***iscie to organizujesz, dzięki za to :)

ale podaj nr konta !

ps. Jakub nie boj się :) będziemy banitami ze sredniowiecza na korytarzu w akademiku, będzie myto qrwa browar :D, albo miecz :) hihi

nie no za***iscie to widac :) mam nadzieje ze zdaze filmik zrobić i premiera z francji będzie live :) a poki co ide spac bo jestem po pourtelamie (wielkopolska - dzień przed weselem jest tluczenie szkla i picie wodki przed domem :) ), jutro wesele, w niedziele poprawiny a w poniedziałek zaczyna się pl4, spotkamy się w poznaniu i wysmiejemy się :) ale jak brzerza zobacze to chyba padne :D, a co do hacka to człowiek pizda - boi się pociagami jeździć, lot to g*wno, czekasz wiecej na nogach niz siedzisz, jedz pociagiem, w intercity masz ochroniarza w I klasie, kup sobie bilet za 100 zl w jedna strone i masz zswoje 200 :)

zreszta never mind, kto będzie ten będzie ja jadę i mam to w d*pie i k**wa wojna :D jak ja te mordy zobacze wszystie lacznie z moja w lustrze to ziola nie będzie trzeba :D btw. Fred zgol woooonsaaaaaaaaa xD
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
mor_olo
RoKsTaR

Lan Party

Post by mor_olo »

Spokojnie Bax podam jak już będzie stronka bo teraz jeszcze nie ma pewnego info napisalem tylko po to zeby każdy jakos przekonał rodziców i nie robil na ostatnia chwile wszystkeigo ;)
*... i wszystko jasne.
FRED
Street shaman!

Lan Party

Post by FRED »

ojj Bax... jak gdzieś Cie dopadne w ciemnym koncie no to będziesz musiał przyjąć wielką chumre z wujaszkiem fredem by osiągnąc spokoj duchaa...ojj taak...hehehe :mrgreen:
a co do mego sexxxownego woooonssaa no to ni chuja - na to laski lecą jak cholera!!! haa!! xD
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
envy
Osiwiał za kierownicą

Lan Party

Post by envy »

ale nie bax :P
FRED
Street shaman!

Lan Party

Post by FRED »

...to się okaże xD

na eswc nie mieliśmy zbyt dużo czasu! :D
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Lan Party

Post by RaDuS »

Fred;D czym jedizemy? bo ja lapie się z Wami tym razem - z Toba Boskim i Szopkiem:) ile wyjdzie pociegaiem, pksem i czym tam k**wa najtaniej się da;D podajcie ceny i smigamy^^ btw. może się zbakamy po drodze? Bo Fred obiecales;D
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Post Reply

Return to “LAN Parties”