PL4 ?
PL4 ?
ja pier*** skin to skin zmienimy nawet nie pomyslelismy o tym ze mozecie to uznac za plagiat nawet nie skojarzylem naszego skina z Waszym ale dobra zrobimy inny i bez klotni proszę

PL4 ?
no radek nie wiem jak ty ale ja nie mam zamiaru go zmieniac, sam go zrobilem i co z tego ze ma plomienie?? kazdu może je miec, a waszego skina nie wiedzialem wczesniej mi się taki podoba i już. 
BTW, my nie mamy flagi posli na spojlerze:
BTW, my nie mamy flagi posli na spojlerze:

PL4 ?
heh jest ładny ale widzisz nasi rywale nie sa zgodni co do tego ze zostal on wymyslony przez Ciebie bez zgapiania....

PL4 ?
poczekamy, ale co ktos ma do plomieni?? samochody maja różne malowania czasem bardzo podobne ale my mamy plomienie biale i sa inne, ehh
PS sory za duze zdjecie zapomnialem, nastepnym razem dam miniaturke
PS sory za duze zdjecie zapomnialem, nastepnym razem dam miniaturke

PL4 ?
Na stronie dodałem te składy które dostałem od was, jeśli nie ma składu waszej drużyny to prześlijcie mi 
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
pierwsza mapka spoko
gratulacje Sebik. fajny tech. pojeździłem troszke i myślę, że gdy ludzie potrenują osiągane czasy to będą w granicy 56 sekund.
poza tym uważam, że fajnym pomysłem jest otwarcie serwera treningowego z aktualnymi mapami PL4, na którym mogliby grać ludzie biorący udział w pl4. gdyby miał aseco to w ogóle byłby wypas. i tak myślę, że gdyby ktoś był na tyle dobroduszny i mógł taki serwerek hostować to może bym mu jakiegoś tam vota na gwiazdke dał...
no to zakładajta.
poza tym uważam, że fajnym pomysłem jest otwarcie serwera treningowego z aktualnymi mapami PL4, na którym mogliby grać ludzie biorący udział w pl4. gdyby miał aseco to w ogóle byłby wypas. i tak myślę, że gdyby ktoś był na tyle dobroduszny i mógł taki serwerek hostować to może bym mu jakiegoś tam vota na gwiazdke dał...

PL4 ?
Holus i Jakub mowili coś o meczach , mysle ze na to tez się zgodza 
Mapka będzie dobra bo jest trudna mamy na caly tydzien tylko ja wiec na pewno będzie co trenowac
Mapka będzie dobra bo jest trudna mamy na caly tydzien tylko ja wiec na pewno będzie co trenowac
*... i wszystko jasne.
PL4 ?
jak dla mnie to trochę za dużo zakrętów 90 stopni i nie jest płynna
PL4 ?
jak ją trochę inaczej pojedziesz Lookash to w miare płynna jest, ale zgadzam się że za dużo tych ostrych zakretów jest i nie których niewidać zza poprzedniego zakretu i jeśli nie będzie skupiony to ściana 
Peace 4 all
PL4 ?
może zostac ten nasz skin taki jaki jest?? nie chce miec problemow z K&D ale np dla mnie nie był by to problem, każdy może zrobić malowanie jakie chce. naprawdę nie mam zamiaru zmieniac go, podoba mi się taki 

- czatowiec_POL
- Doświadczony driver
PL4 ?
nasz sklad to: czat, deadrider, knurowica, zaraz dam link do skina klanowego
[ Dodano 23 lipca 2007, 8:55 ]
Chcielisy wbis na kwalifikacje do PL4, ale chaslo jest, podajcie mi na gg, jestem CL klanu [SMD]
[ Dodano 23 lipca 2007, 8:55 ]
Chcielisy wbis na kwalifikacje do PL4, ale chaslo jest, podajcie mi na gg, jestem CL klanu [SMD]

PL4 ?
Dla mnie możesz mieć skina takiego jak i nasz ze zmienionym TAG-iem.My mamy czerwone płomienie i jest git ^^MrOoZiO wrote:może zostac ten nasz skin taki jaki jest?? nie chce miec problemow z K&D ale np dla mnie nie był by to problem, każdy może zrobić malowanie jakie chce. naprawdę nie mam zamiaru zmieniac go, podoba mi się taki
PL4 ?
olo jaki tu czas jest dobry mniej wiecej ?
PL4 ?
TO inaczej
Jakie czasy tu robicie :PP
Jakie czasy tu robicie :PP
PL4 ?
mor chce uzupelnic sklad ~FM~ bo z pospiechu minolem kilku : SzaMAN, Chybe, Peter, Ciper, to wszyscy.
BTW przepraszam wszystkich ktorzy mieli stycznosc z graczem ~FM~Bartex, wpisal sobie tag bez naszej wiedzy i tak denerwowal ludzi przez caly dzień. PRZEPRASZAM
BTW przepraszam wszystkich ktorzy mieli stycznosc z graczem ~FM~Bartex, wpisal sobie tag bez naszej wiedzy i tak denerwowal ludzi przez caly dzień. PRZEPRASZAM