AX-END ogłasza rekrutacje

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Re: zxzx

Post by Jakub »

_DAREK17_ wrote:Po co wy ku..... tworzycie nowe klany ? dla picu???wg mnie dlugo taki klan się nieutrzyma ..........Ale to moja opinia...
ehhmm, może sprawdz pierw profil twojego "klanu" tu na tmpl.
10 czlonkow, z których 11 (?) jest zapisanych, aha.
link do strony tez git dziala, sporo informacii, tylko nie o twoim klanie, ale coś.

w ogole szlag mnie trafia, jak slycze slowo "klan".
co za glupie slowo.
może do jakiś tam warcraftow czy coś tam jakos w miare jeszcze pasuje (choć i tu gupia nazwa), ale do gry wyscigowej? ja pi***olę...
Darek_
Doświadczony driver

s

Post by Darek_ »

Jakub niezrozumiales mnie:) chodzi o to po co torzą ludzie te TEAMY (dałem inną nazwę bo widze ze się przypierdalasz o takie szczegóły...) A ja jestem tylko członkiem klanu od niedawna wiec nie domnie pretensje ze nie ma strony....itd
Pysio2727
Doświadczony driver

Post by Pysio2727 »

wiem jakub ze wku*wia cie ze jest tyle klanow ale niktore co powstaja tez chca powalczyc. wiem ze RBF nie jest najlepszym klanem wporównaniu do słynnego i bardzo dobrego POL ale tez chcemy się pobawic i nawet startujemy na PL4 bo chcemy zobaczyc jaki mamy mozliwosci jeśli przegramy to mowi się trudno ale będziemy mieli dzięki temu dużo do myslenia a tez chcemy poczuc ta atmosfere co dobre klany ta rywalizacje i zabawe tylko ze w niktorych klanach zabawa zmienia się w nienawisc wiem bo gralismy kiedyś mecz i wygrywalismy to nas kolesie zjeb*li i powiedzieli ze jesteśmy oszustami a to nie jest przyjemne :(
Image
Jakub

Post by Jakub »

ale mi nie chodci o to, ze team musi być jakos tam dobry.
np rbf, fbn i r7 sa sympatyczne teamy.
przeciesz odrazu widac mila roznice miedzy twoim a postami innych superklanSow.

mi chodci o to glupie tworzenie klanow bez sensu i myslenia przez 13 letnie dzieciaki, ktore nie maja pojecia, co tam w ogole robia.
potem jakieś obrazanie innych, gadanie bzdor na czacie i forum itp itd.

w calej polsce nie ma nawet polowo "profesionalnego" teamu, ale jako amotorzy, jak np [POL] mozna się przeciesz również postarac, zeby to chociasz szlo w strone "profesionalizmu", a nie psoc atmosfery przez tworzenie klanSow bez sensu, aby się poczuc jakos tam superfajnym.

pozdro

jeszcze raz respekt za ten inteligentny post, pysio.
mile się odroznia od innych.
Last edited by Jakub on 26 July 2007, 22:31, edited 2 times in total.
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

to prawda Pysio....zawalczyłes teraz... :wink:
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Pysio2727
Doświadczony driver

Post by Pysio2727 »

dzięki bardzo za słowa uznania jakub :D pozdrawiam
Image
pdavid3
Jeździ konno

Post by pdavid3 »

ej no nie przesadzajcie wam to się tak mówi macie klany i na wszystko inne sraci* a jak ktoś niema pisze do każdego klanu czy go przyjmia i nigdy nie ma odpowiedzi lub jest przecząca:/ to myślicie że mu jest przyjemnie ile ja szukałem klanu przeszło tydzień nawet dwa tygodnie i co?? nic nikt się nie odezwał ani nic to postanowiłem że założe team i nikt już nie będzie musiał szukać jak niemasz to wpijać się do nas:)u nas zawsze będzie miejsce
Jakub

Post by Jakub »

a może trochę treningu by pomoglo?
no ale wiem, to takie meczace, ze nie oplaca się :)
Tomasz.Z.
Doświadczony driver

Post by Tomasz.Z. »

Dzisiaj dowiedziałem się na stronie mojego byłego klanu, że zostałem oficjalnie wyje***y. Jestem teraz wolnym strzelcem. Jest nawet lepiej, bo nie muszę wcale na nikogo zwracać uwagi, że coś tam przeskrobałem. A wy jak nie macie klanu to myślicie, że jesteście niefajni. To więc zakładacie klan i się wtedy podniecacie byciem w klanie. Też tak myślę ja Jakub. Połowa klanów nie ma stron internetowych, z czego większość wcale nie istnieje. I po h** to :?:
Last edited by Tomasz.Z. on 27 July 2007, 18:33, edited 2 times in total.
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

Tomasz dziwne slowa z twych ust plyna, sam bedac w xp raczej dazyles do tego swoim zachowaniem zeby nie było w nim nic profesjonalnego, same pomysly to za mało żeby coś znaczyć, nie wiem czemu cie to tak rusza, traktowales wszystko jak zabawe i raczej nie wiele waznych spraw zaprzatalo twoja glowe, daj już spokoj i nie placz.
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Tomasz.Z.
Doświadczony driver

Post by Tomasz.Z. »

Nie płaczę, ale prawda, że wyjebałeś mnie za totalny debilizm. A poza tym brałem za zabawę tylko kwalifikacje do PL4, w których i tak bym nie pojechał.
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

no wlasnie to jest podejscie takich noobow o których ty tutaj piszesz, zero ambicji i checi, nawet nie starales się walczyc o miejsce tylko odrazu się poddales myslac sobie i tak sa lepsi ode mnie, to po co byles w xp,

a dlatego już nie jesteś
Tomasz.Z.
Doświadczony driver

Post by Tomasz.Z. »

Nie lubię po prostu tras zręcznściowych i mi jazda na nich nie wychodzi. A w ogóle mnie nie przetestował Rainer. Miał to zrobić po PL3. A po drugie gram w TMN tylko raz w tygodniu bo za bardzo nie mam czasu.
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Tomasz.Z. wrote: Połowa klanów nie ma stron internetowych (nie mam na myśli K&D)
A czemu miałbys miec niby na mysli nas ? Mamy forum,więc niewiem co to za przykład...
MISI
Pirat drogowy

Post by MISI »

Chodziło mu pewnie o to, że w dziale Drużyny w waszym profilu nie ma.
Image
ImageImage
pdavid3
Jeździ konno

Post by pdavid3 »

ja wam powiem że wy tu o checiach ambicjach gadacie a ja się tak zastanawiam czy jeżeli ktoś dobrze pojedzie w tych durnych kfalfikacjach do PL4 niemajac teamu co mu z tego?? gdyby miał team i najlepiej to przejechał został by doceniony a tak to jest tylko dla niego że to przejechał jak ma mieć ambicje jak nie ma w tym celu??
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

a siwstak siedzi i pierdzi

jak chcesz jechac w kwalifikacjach PL4 nie bedac w druzynie zadnej, ogarnij się i się nie wnerwiaj bo wrzodow dostaniesz, spokojnie luz
pdavid3
Jeździ konno

Post by pdavid3 »

Uwaga 4/10 miejsc są już zajete wiec zostaje tylko 6 wolnych będę na bierzaco was tu informował:)

Jak uda nam się złozyc ekipa podam liste kierowców :)
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

ej super ekstra klanie zgłoście się na pl4, jest 1 miejsce wolne. pokażcie, że coś umiecie/że jesteście totalnymi cieniasami - zła odpowiedź wykreślić.
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

klany/teamy tworza ludzie chętni grać w dana gre, ale neokidy nie wiedza o paru sprawach:
1: jak zakladasz team miej już kilku chętnych bo nikt sam do Ciebie się nie zglosi
2: najpirw zagraj z miech zanim zalozysz klan, bo wyjedzie ci knurowica z czarnobyla ;s
3: bądź konsekwenty, nie usuwaj klanu po 1 tygodniu istnienia, nie bądź jak devil który stworzyl 3 klany i tylko 1 przetrwal wiecej niz parę tygodni
4: nie bądź neokidem

i tyle wystarczy by twoj klan był coraz lepszy
btw. coof po co piszesz z 2 acc?
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”