Runda 1
Runda 1
nikomu się nie chce FBN cwiczcie bo łatwo nie popuscimy^^

Runda 1
no to zalujcie... podpowiem ze warto jeździć driftem pomiędzy pozdrawiam
Runda 1
mowisz
ze niby pozniej wyjzd jest latwiejszy 
to jzu wiem gdzie trace to sekunde thx
to jzu wiem gdzie trace to sekunde thx
*... i wszystko jasne.
Runda 1
hehe te slupki nie sa straszne przynajmniej dla mnie gorzej bo nie lubie odcinku za slupkami do mety;| :?

Runda 1
co do tracka loonego to okazuje się lekki speedtrack rzeczywiście
Ale gwarantuje wam ze nie chcielibyscie jakiegoś crapu zupelnego w miejsce tej trasy, a crapow naszlo sporo...
Co do finiszu na moim tracku no to wlasnie o to chodzilo zeby tak zrobić, pierwsze co zrobilem na tym tracku to zakret tuz po finishu i dalej zajmowalem się trackiem ze tak powiem od tylca
chodzilo o to zeby start wygladal jak wyglada. Track Zeo mi nie przypadl najmocniej ale nie jest crapem wiec bez wahania go wybralem
[ Dodano Wto Lip 31, 2007 3:26 pm ]
Ale gwarantuje wam ze nie chcielibyscie jakiegoś crapu zupelnego w miejsce tej trasy, a crapow naszlo sporo...
Co do finiszu na moim tracku no to wlasnie o to chodzilo zeby tak zrobić, pierwsze co zrobilem na tym tracku to zakret tuz po finishu i dalej zajmowalem się trackiem ze tak powiem od tylca
chodzilo o to zeby start wygladal jak wyglada. Track Zeo mi nie przypadl najmocniej ale nie jest crapem wiec bez wahania go wybralem 
// omg serwer przeciazony O.o
[ Dodano Wto Lip 31, 2007 3:26 pm ]
// omg serwer przeciazony O.o
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach