Bo ja chetnie się ustawie
Lan Party
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Lan Party
to jest raczej pewne, że będę jechac sam... a miałem jechac z bratem (ten co na eswc był)... także mysle, ze nasz samochód byłby najśmieszniejszym samochodem na całym globie...lol...
hash-komora gwarantowana
heheheeh!!!
tzn jeden kumpel coś tam burczał, ze chce jechac - ale to jest noob i nie wiem czy nasz Boski kierowca się na to by zgodził ;P
hash-komora gwarantowana
tzn jeden kumpel coś tam burczał, ze chce jechac - ale to jest noob i nie wiem czy nasz Boski kierowca się na to by zgodził ;P
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
- brzerzanin
Lan Party
ripus no jest taki pociag o 2:00 ale nie chce mi się samemu jechac, no chyba ze ktos we wrocku wsiadzie ^^

Lan Party
ale ciuchcia
chlopie to będzie milion lat jechac
lepiej podjedz do wrocka i stamtad pojedziemy
lepiej podjedz do wrocka i stamtad pojedziemy
*... i wszystko jasne.
- brzerzanin
Lan Party
ale ty jedziesz 9 sierpnia a ja kombinuje aby tam być 10 z rana i mam pociag 10 sierpnia o 2 w nocy i był bym w poznaniu o 6 rano. i mam bezposredni dojazd bez przesiadek.
a jedziesz pociagiem, autousem czy samochodem?
Jakub i bax będziecie tam 9 czy 10 sierpnia?
a jedziesz pociagiem, autousem czy samochodem?
Jakub i bax będziecie tam 9 czy 10 sierpnia?

Lan Party
*... i wszystko jasne.
Lan Party
a pomyslales ze tym yard się zajmuje ?
a lan party to nei jest takie hp siup ze mowie ze ma być i jest, to kwestia pieniedzy a jak sa trzeba wykorzystac;)
a lan party to nei jest takie hp siup ze mowie ze ma być i jest, to kwestia pieniedzy a jak sa trzeba wykorzystac;)
*... i wszystko jasne.
- brzerzanin
Lan Party
no to fajnie ze już jest stronka i konto na ktore trzeba wyslac kase. jeszcze się odezwe olo do Ciebie na gg ale to nie dzisiaj 

Lan Party
Ja nie wiem czy będę, już wczoraj gadalem z Jakubem o tym i abstrakcja zeby być na turnieju, wolnego nie mogę wziac, a co najwyzej przyjechac w sobote rano, ale tez mi się to nie usmiecha bo mialo być na 2 nocki, a teraz to przyjechac o 22 po to by wypic i pogadac i rano spadac to nie ciekawie. Szkoda
ale hf & gl
Jeszcze zobacze co da się zrobić ale watpie :/
Jeszcze zobacze co da się zrobić ale watpie :/
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Lan Party
Heh skonczy się na tym ze będzie 9 osob a nagrod na 10 miejsc 
No nic reszta pojdzie na pifo
No nic reszta pojdzie na pifo
*... i wszystko jasne.
Lan Party
mi tez strasznie nie pasuje, ze to jest w piatek, i to jeszcze o 10:00 już się zaczyna turniej, co oznacza, ze w czwartek trzeba dojechac.
szkoda, ze nie zrobiliscie to na weekend, bo tak niestety moga dojechac tylko ludzie niepracujaci (ci mlodsi).
niewiem, czy dostane wolne od pracy, niestety tez watpie.
ale przed eswc tez watpilem(choć nie az tak bardzo)
szkoda, ze nie zrobiliscie to na weekend, bo tak niestety moga dojechac tylko ludzie niepracujaci (ci mlodsi).
niewiem, czy dostane wolne od pracy, niestety tez watpie.
ale przed eswc tez watpilem(choć nie az tak bardzo)
Lan Party
Shadow ciągle pyta czy ktoś jedzie z Gdańska.Majak wrote:no trochę wcześnie się zaczynamam pytanie ktoś z Północy jedzie do Poznania ?? najlepiej z okolic Trójmiasta czy Koszalina
bo samemu w pociągu to lipa
zwłaszcza tyle godzin jazdy