FPS?
FPS?
Sprawdź link co podałem w poprzednim poście...
Seque wrote:fps znaczy first person shooter i to tmu nie jest

FPS?
wiem, ale jak już zostalo wytlumaczone to nie chciałem walic zbytniego offtopuMrOoZiO wrote:LOL seque co prawda FPS to jest typ gry ale bartkowi chodzi o FPS w grze tzn ilosc klatek wyswietlanych na sekunde
FPS?
lagi się ma ze wzgledu sieci.Bartek 95 wrote:Heh może i mało ale jakos tak ustawilem,Bo wczesniej mialem takie lagi ze masakra teraz pomieszalem w ustawieniach i , jakos ustawilem, ze się szybko wczytuje i dobra grafika jest.
to o czym ty mowisz nazywa się poprostu mało fps, ze wzgeldu slabej karty graficznej.
btw, co za bezsensowy topic!
dalbys "fps" w google, i po problemie.
chyba chciałeś się poprostu pochwalic twoimi super 33,5 fps.
zal.bartek.ru
FPS?
jak wpiszesz w google fps to masz pierwszy link do wiki z tym >.<Bartek 95 wrote:Sorry jagub ale nie mam dobrego kompa i się niczym nie CHWALE nie wiem o co Ci chodzi a bezsensowny topic napisalem poniewaz nic nie znalazlem.Czy to wystarczy czy co.

FPS?
jakub wrote:lagi się ma ze wzgledu sieci.Bartek 95 wrote:Heh może i mało ale jakos tak ustawilem,Bo wczesniej mialem takie lagi ze masakra teraz pomieszalem w ustawieniach i , jakos ustawilem, ze się szybko wczytuje i dobra grafika jest.
to o czym ty mowisz nazywa się poprostu mało fps, ze wzgeldu slabej karty graficznej.
btw, co za bezsensowy topic!
dalbys "fps" w google, i po problemie.
chyba chciałeś się poprostu pochwalic twoimi super 33,5 fps.
zal.bartek.ru
SPALMY GO NA STOSIE!Coof wrote:jak wpiszesz w google fps to masz pierwszy link do wiki z tym >.<Bartek 95 wrote:Sorry jagub ale nie mam dobrego kompa i się niczym nie CHWALE nie wiem o co Ci chodzi a bezsensowny topic napisalem poniewaz nic nie znalazlem.Czy to wystarczy czy co.