Liga I » Runda 1: EM vs |GT|

Komentarze do meczów
Grono
Pirat drogowy

Post by Grono »

Sk84funPrzemo wrote:Mam nadzieje, ze jeszcze będzie więcej meczów w hstv :wink:
a najlepiej z udzialem GT 8)
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

no gg biaczes;****
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
FRED
Street shaman!

Post by FRED »

na kompa wbiłem o 20.20 - wiec moje szanse na wystep były raczej niemożliwe - wiec wbijam na HStv a tam pieknę widowisko - gg nygasy 8) naaprawde daliśmy rady :D całkiem nieźle się oglądało - gdyby nie komentator xD
gość totalnie nie czaił o co chodzi z punktacją...ale mniejsza o to.
Ważne, że wygraliśmy :P
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

FRED wrote:na kompa wbiłem o 20.20 - wiec moje szanse na wystep były raczej niemożliwe - wiec wbijam na HStv a tam pieknę widowisko - gg nygasy 8) naaprawde daliśmy rady :D całkiem nieźle się oglądało - gdyby nie komentator xD
gość totalnie nie czaił o co chodzi z punktacją...ale mniejsza o to.
Ważne, że wygraliśmy :P
spoko spoko :D ten tryb przydzielania punktów jest trochę zakręcony. faktem też jest, że mógł się zaznajomić w regułami przed meczem, ale jeszcze nawet nie widziałęm transmisji więc co mi tam gadać o rzeczach które słysze od innych, a sam nie widziałem. spoko.
Image
hack
Team Poland

Post by hack »

Wg, mnie komentarz do tego meczu był naprawdę na dobrym poziomie, jednak Raku nie znał punktowania druzynowego w tej grze, mysle ze mor_olo przekaze mu jak to dziala :)

pozdro...
Wally
Team Poland

Post by Wally »

w porzadku było, szkoda ze się nie znał zbytnio i mogl czesc osob wprowadzic w blad (chodzi o zielonych) bo na ich miejscu wywn ioskowal bym ze jedzie 6 graczy a liczy się tylko i wylacznie 1 miejsce :P
Ale bardzo ciekawy mecz, nie moglem obejrzec traski C do konca, ale trafiony mecz idealnie, na pewno ludziom się spodobal poziom widowiska ! tak zaciete mecze piechota nie chodza ;) Wg mnie oba teamy pokazaly ze sa mocne, jednak band było masakrycznie dużo to prawda :P coz GT wlaczylo się skutecznie do walki o podium ! Graty ! To samo xp ! Mysle ze mamy póki co 6 kandydatow na mistrzostwo, ktorzy pokazali w swoich meczach naprawdę wiele, licze tez na odrodzenie RBF i FBN, na pewno mieli ciezkich przeciwnikow i pokaza jeszcze na co ich stac :) pozdro !
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

no RBF i FBN to debiutanci pokaza swoje umiejetnosci gdy się oswobodza z zasadami i stresem, ja pomimo wielu emczy rozegranych dalej mam stres podczas emczu z FBN na 1 mapie jechalem masakrycznie zle, a byli u mnie koledzy staralem się jak najbardziej genialnie jechac ale zbyt duze ryzyka podejmowalem i bandy zaliczalem;) pokaza na co ich stac, wierze w nich
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
szym
Team Poland

Post by szym »

No Wally i Radus dzięki za taką wiare w nas :D Ale najbliższy mecz mamy z GT więc pewnie też wesoło nie będzie... no ale będziemy walczyć :wink:
Image
Manur
Jeździ konno

Post by Manur »

thx Radus za wsparcie ;*;*;*
Post Reply

Return to “Polish League 4”