a najlepiej z udzialem GTSk84funPrzemo wrote:Mam nadzieje, ze jeszcze będzie więcej meczów w hstv
Liga I » Runda 1: EM vs |GT|
na kompa wbiłem o 20.20 - wiec moje szanse na wystep były raczej niemożliwe - wiec wbijam na HStv a tam pieknę widowisko - gg nygasy
naaprawde daliśmy rady
całkiem nieźle się oglądało - gdyby nie komentator
gość totalnie nie czaił o co chodzi z punktacją...ale mniejsza o to.
Ważne, że wygraliśmy
Ważne, że wygraliśmy
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
spoko spokoFRED wrote:na kompa wbiłem o 20.20 - wiec moje szanse na wystep były raczej niemożliwe - wiec wbijam na HStv a tam pieknę widowisko - gg nygasynaaprawde daliśmy rady
całkiem nieźle się oglądało - gdyby nie komentator
![]()
Ważne, że wygraliśmy

Wg, mnie komentarz do tego meczu był naprawdę na dobrym poziomie, jednak Raku nie znał punktowania druzynowego w tej grze, mysle ze mor_olo przekaze mu jak to dziala 
pozdro...
pozdro...
w porzadku było, szkoda ze się nie znał zbytnio i mogl czesc osob wprowadzic w blad (chodzi o zielonych) bo na ich miejscu wywn ioskowal bym ze jedzie 6 graczy a liczy się tylko i wylacznie 1 miejsce 
Ale bardzo ciekawy mecz, nie moglem obejrzec traski C do konca, ale trafiony mecz idealnie, na pewno ludziom się spodobal poziom widowiska ! tak zaciete mecze piechota nie chodza
Wg mnie oba teamy pokazaly ze sa mocne, jednak band było masakrycznie dużo to prawda
coz GT wlaczylo się skutecznie do walki o podium ! Graty ! To samo xp ! Mysle ze mamy póki co 6 kandydatow na mistrzostwo, ktorzy pokazali w swoich meczach naprawdę wiele, licze tez na odrodzenie RBF i FBN, na pewno mieli ciezkich przeciwnikow i pokaza jeszcze na co ich stac
pozdro !
Ale bardzo ciekawy mecz, nie moglem obejrzec traski C do konca, ale trafiony mecz idealnie, na pewno ludziom się spodobal poziom widowiska ! tak zaciete mecze piechota nie chodza
no RBF i FBN to debiutanci pokaza swoje umiejetnosci gdy się oswobodza z zasadami i stresem, ja pomimo wielu emczy rozegranych dalej mam stres podczas emczu z FBN na 1 mapie jechalem masakrycznie zle, a byli u mnie koledzy staralem się jak najbardziej genialnie jechac ale zbyt duze ryzyka podejmowalem i bandy zaliczalem;) pokaza na co ich stac, wierze w nich

No Wally i Radus dzięki za taką wiare w nas
Ale najbliższy mecz mamy z GT więc pewnie też wesoło nie będzie... no ale będziemy walczyć 

thx Radus za wsparcie ;*;*;*