Liga II » Runda 1: PZ- vs |SMD|
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 1: Polne Zapierdalki vs Super Mad Drivers
Link do meczu
Link do meczu
Potwierdzam, czekałem z serwerem jeszce 10 minut, ale nikt się nie zjawił z SMD, tak że walkower dla nas 
PZ jest w 2 lide ??
niestety... nie udało się przyjść osobom, które miały jezdzić, dokładnie jednej osobie a mój czas był o kilka sekund za słaby, żeby wejść do 1 ligi 
to szkoda. FBN się dostalo ale chyba będziemy mieli ostatnie miejsce w lidze 
Face nie biadol ^^ Było minęłoFace wrote:niestety... nie udało się przyjść osobom, które miały jezdzić, dokładnie jednej osobie a mój czas był o kilka sekund za słaby, żeby wejść do 1 ligi
tak myslalem ze się z SMD skonczy.
Czatowiec to po prostu spamer i postanowil zaspamowac forum o pl4 a teraz tez lige... Dzieci bez ladu i skladu, szkoda ze niektorzy w 2 lidze podchodza na serio do tego a inni olewczo
ale wg mnie jest 10 teamów na poziomie 1 ligowym wiec będzie ciekawa walka o awans zawsze 
Czatowiec to po prostu spamer i postanowil zaspamowac forum o pl4 a teraz tez lige... Dzieci bez ladu i skladu, szkoda ze niektorzy w 2 lidze podchodza na serio do tego a inni olewczo
mi tez szkoda tych teamów w 2. lidze, ktorzy serio graja.
mam nadzieje, ze doidzie drużyn do 2. ligi, a jak nie, ze będzie 1. liga z 10 drużynami.
mam nadzieje, ze doidzie drużyn do 2. ligi, a jak nie, ze będzie 1. liga z 10 drużynami.
Ja widze 13 zespołów które nie olewaja sobie pl4.
a mowa jest o drużynach grających na poziomiemat 1117 wrote:Ja widze 13 zespołów które nie olewaja sobie pl4.

Wg mnie SMD to fikcja, czatowca już dawno nie widziałem (no i bardzo dobrze
) ...k*rwa niech się wezmie za następny poradnik to się chociaż posmieje 
Ale jaki może być inny los klansu gdzie są trzy osoby a dwie z nich to czatowiec i knurowica? 

Spoko w 2 kolejce powinnismy meic full 2 lige i same grajace teamy.
*... i wszystko jasne.
Ja widze wiele lepszych zespołów niż smd ale nie wiedziec czemu nie zapisuja się na pl4
np. ci z A-D nie chca grać
IRx~ vs. PZ- to II kolejka w II lidze
już szukam tematu odnosnie tego meczu...
A to GTW to podobno mialo jeździć
wiecie co, czasami to dziwnie się czyta wasze posty.... ktos zaklada klan, pisze na forum ,a wy go wyśmiewacie " no znów zakladają nowy klan k**wa po co oni to robią jak są inne", a teraz mowicie zeby było 16 drużyn dwie ligi i wszystko na poziomie, czy tu się coś nie zgadza?
pozdro....
pozdro....