Artykuł o Trackmanii na Esports.pl!

Newsy ze strony glównej
hack
Team Poland

Post by hack »

A ja dodam coś od siebie, warto również oglądnąc, szczególnie ci początkujący mogą się dowiedzieć, co mozna osiągnąć, i grać tak jak oni ;)

www.paflive.com

dzisiaj rano byla powtórka ESWC 2007, i ześmy z wallym oglądali, no musze powiedziec, ze niezle się nauczyli tych tras.

;)

MaXym mozesz dodac na strone tego linka.

pozdro...
Wally
Team Poland

Post by Wally »

tak dokładnie ja bardzo dziekuje za ten artykul, jeśli my siedzimy tutaj w srodku to nie czujemy czy zainteresowanie wzrasta :)
Tak z haczkiem widzielismy parę kapitalnych filmikow, niestety strona która podal hack buforowala się co 5 sek i mialem duze problemy z ogladaniem wiec po jakims czasie wylaczylem :P Ale te kapitalne akcje Carla, te okrzyki publicznosci, szkoda ze w Polsce nie ma czegoś takiego :( Az milo byloby grać :P
Co do klotni, widzialem kiedyś fora CS'owskie, tam jest ostrzejsza jatka, u nas sa normalne argumenty zwykle, bluzgow troszke, mysle ze jest kulturka full :P
wg mnie, p~S osiagnelo mniej na scenie miedzynarodowej niz p~S, ale spokojnie poprawimy to :P
JEszcze to czewgo mi zabraklo: Nations Cup1 i Nations Cup2. Wiem ze na arenie miedzynarodowej nigdy nam nie dopisywalo szczescie, ale zespolowo doszlismy w NC2 do TOP12 sposrod 23 teamów na ktore skladalo się 26 narodowosci ! (bel/ned, fin/est, aus/sui) :)
Ogolnie GG za artykul, a co do promocji Mor_Ola troszke w tym prawdy ale wazne ze zyskala na tym TMN :P Mor_Olo na bilboard ! (durexow jako apel by się zabezpieczac :D) joke Morek :****** :P
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

wg mnie, p~S osiagnelo mniej na scenie miedzynarodowej niz p~S,
Ktos inny powinien być na tym bilboardzie durexu xD
*... i wszystko jasne.
Wally
Team Poland

Post by Wally »

mhahahahahahahahah :D:D:D:D:D:D
sorry chodzilo mi o CDD ;)
tak poza tym SSIJCIE wymywam z chaty cya ! ;)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

SykeS wrote:Skusiłem się, żeby przeczytać ten artykulik, ale w momencie gdzie moim oczom ukazało się zdjęcie mor_ola, przeglądarka sama mi się zamknęła :lol:
mi to samo ^^
Post Reply

Return to “News”