Holus bitch.. chodziło mi o remix, jest lepsiejszyh0lus wrote:to co dales star to jakiś remix![]()
http://www.youtube.com/watch?v=K9CtNmaPAI0 to jest orginal :p
It's me Bitches !
Lan Party (:
Lan Party (:

Lan Party (:
bounce było i akumulator zabilo
ps. olek dawaj dwie dychy !!
ps. olek dawaj dwie dychy !!
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Lan Party (:
radus biaaaaaaaaaaaaacz, pozdro!
Lan Party (:
biaaatchh zarzucicie fotami to mogee je wszystkie opisac ;D a potem posta jebne ;d Biaaaaaaaatch
Lan Party (:
brzerz dobrze powiedziane aż zal dupe ściska ze się nie było no ale jak pech to pech ;] w pażdzierniku się odkuje
:D:D pozdro biaczeeee
:D:D
Lan Party (:
http://bebe.lilly.jesteś.moim.skarbem.patrz.pl/
Ty jesteś moim skarbem wiesz ? Tak bardzo bardzo kocham Cieee ;* sialalalal dawac fotyyyy
Ty jesteś moim skarbem wiesz ? Tak bardzo bardzo kocham Cieee ;* sialalalal dawac fotyyyy
Lan Party (:
dawac foty biaaaaaaacz
Jakub ziąąą pozdrooooooo;****** Bax kurde szkoda ze akumulator zabilo^^ ale kupisz nowy:P:D

Lan Party (:
A ja dopiero wróciłem z drugiej imprezy i jedyne co mogę Wam powiedziec to:
Voulez Vous Couchez Avec Moi Bitches! :***********
Idę spac, trza w koncu odespac 2 dni konkretnej biby ;****
Voulez Vous Couchez Avec Moi Bitches! :***********
Idę spac, trza w koncu odespac 2 dni konkretnej biby ;****

Lan Party (:
Monia wrote:Było zajebiście
Wielkie podziękowania dla Scrapplera i Mor_ola za organizacje![]()
Ciesze się że wreszcie poznałam tego Holuska :*
Baxa, do którego na początku nie byłam przyjaźnie nastawiona a tu taka niespodzianka ze to bardzo sympatyczny facet:)
Jakub to nic innego tak jak go znałam z forum i ts wiec pff wyjdź![]()
hm.. Pozytywne nastawienie do Freda również bardzo sympatyczny facet, dziękuje za niesienie mojej czerwonej torebki mimo ze dziwnie ludzie na Ciebie patrzyli buahaha;*
Khas... hmm ty to w ogóle weź wyjdźza to z Holusiem to oj oj oj
ale ogólnie to okej
![]()
Scary to wariat który nie umie łaskotać![]()
ale dobra niech ci będzie uśmiechne się żeby nie było Ci przykro
![]()
![]()
Yardzik który męczył się z nami do Poznania i z powrotem, pomińmy fakty że się zgubił na dworcu![]()
Brat Freda (nie pamiętam jak miał na imięehh:D) i ten jego czarny sweterek którego zapomniał:P
Nom i warto pamiętać przygodę z biegiem w deszczyk: Scary, Holuś, Raduś, Suriv eee tak dużo nie padało ;p lol
Nom i pomińmy fakt że nam tramwaj uciekł bo się kretyn nie zatrzymał ale szacun dla tego pana bo trąbnął na Yarda![]()
I ogólnie miło było mi was wszystkich poznaćDobra nie chce mi się więcej pisać ;] Lokash żadnych moich zdjęć bez pozwolenia mi tu proszę nie dawać, dziękuje z góry :]
a teraz idę spać
bo powiedzialem, ze gruba jesteś?
monia, ZARTOWALEM!
Lan Party (:
ojej blondyn
wiesz Jakub jakoś mnie to nie ruszyło że tak powiedziałeś
ty mi nigdy w życiu nic miłego nie powiesz jedyny powód - ty chyba lubisz ze mną dyskutować ehhh 
Last edited by Monia on 12 August 2007, 1:45, edited 1 time in total.
Lan Party (:
Monia, Jakub jest spoko ziom, kij z tym ze slaby na reke, fajnie z nim się gada i to się liczy^^

Lan Party (:
hyhy ;p Jakub thx za te fajki na drogee ;>
Lan Party (:
ale ja wcale nie powiedziałam że on nie jest spoko
jejku mi chodziło jedynie o to że niczym mnie nie zaskoczył, zachowywał się tak jak na ts,/forum pełny luzik.. z wami to taka rozmowa:p jejku chyba nigdy nie będzie tak że facet zrozumie kobietę, no po prostu ziew:P
Lan Party (:
no qrwa zajebales mi fajkih0lus wrote:hyhy ;p Jakub thx za te fajki na drogee ;>
ludy spokoj wrocilismy z jakubem do domu i teraz ayerton będzie
Ja chce powtorke ale za miesiac
pozdro kochani
Lan Party (:
yhyhyh ;P ziew ;d ej tęsknieee za wamiiii ludzieeee ;P ja już chce next ;d aghrrr :F i dawac foty bo zapierdole 
Lan Party (:
Impreza była genialna, nastepnym razem będzie tylko trzeba zrobić porzadniejszy turniej w znaczeniu bardziej zoorganizowany i z lepszymi nagrodami i będzie mozna się rownać do ESWC i PGA*.
Wszystkim, którzy nie przyjechali powiem krótko tego się nie da opisac
Ogromne podziekowania dla Scrappa ze umozliwil mi zoorganizowanie tej imprezy i ze dał z wlasnej kieszeni sporo kasy.
dzięki wszystkim za przyjazd i swietna zabawe
Do zobaczenia na PGA a potem na nastepnym zlocie:)
ps. Jakub wisisz mi jedną kłótnie mniej za odbiór ze stacji PKP
*
ps2. Nie zebym się obrazal, ale coś mnie dziwi czemu scrapp, dostaje gratulacje za impreze a mi albo się nic nie nalezy, albo "wypada mi podziekowac". Tylko proszę nie róbmy tu kłotni tylko na priv jak coś
ps3.Jakby ktoś miał pretensje o stan czystości hotelu to ja wam dwa razy odmowiłem tej wodki
*
Wszystkim, którzy nie przyjechali powiem krótko tego się nie da opisac
Ogromne podziekowania dla Scrappa ze umozliwil mi zoorganizowanie tej imprezy i ze dał z wlasnej kieszeni sporo kasy.
dzięki wszystkim za przyjazd i swietna zabawe
Do zobaczenia na PGA a potem na nastepnym zlocie:)
ps. Jakub wisisz mi jedną kłótnie mniej za odbiór ze stacji PKP
ps2. Nie zebym się obrazal, ale coś mnie dziwi czemu scrapp, dostaje gratulacje za impreze a mi albo się nic nie nalezy, albo "wypada mi podziekowac". Tylko proszę nie róbmy tu kłotni tylko na priv jak coś
ps3.Jakby ktoś miał pretensje o stan czystości hotelu to ja wam dwa razy odmowiłem tej wodki
*... i wszystko jasne.
Lan Party (:
olek bikozzz money for the bitches - bitches for the money 
dzięki dzięki mordo za turniej, ale turniej bez sponorshipmentu itd etc nie wyszedlby, ale walic pieniadze - mi się teraz dopiero dobrze kreci w glowie ^^ air max classic hihi
ide się polozyc n apoduche jeszcze bo łoczy menczone ziąy
pomysle sobie teraz na wyrku ta impreze minuta po minucie na spokojnie od poczatku do konca ...
nice
pis
dzięki dzięki mordo za turniej, ale turniej bez sponorshipmentu itd etc nie wyszedlby, ale walic pieniadze - mi się teraz dopiero dobrze kreci w glowie ^^ air max classic hihi
ide się polozyc n apoduche jeszcze bo łoczy menczone ziąy
pomysle sobie teraz na wyrku ta impreze minuta po minucie na spokojnie od poczatku do konca ...
pis
Lan Party (:
Nie dasz rady biaacz. Piątek masz całkowicie wycięty z życiorysu i chyba każdy wie o czym mówiębax wrote:pomysle sobie teraz na wyrku ta impreze minuta po minucie na spokojnie od poczatku do konca ...nice
pis
Ja dopiero godzinkę temu do chaty wróciłem po ... 16 godzinach. Co tam Lookasz ma jeszcze gorzej bo pewnie właśnie gdzieś teraz dopiero dojeżdża do Ełku. A jestem taki niewyspany że mi się w głowie kręci jak po 4 piwach
No mi tak apropo
voulez vous couchez avec moi bitches