Lan Party (:

Pierwsza darmowa wersja TrackManii
brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

Lan Party (:

Post by brzerzanin »

po ogladnieciu filmika odrazu przypomnial mi się filmik jaki zrobil jakub na eswc i uzyje tekstu jaki strzelil jakub na tamtym filmiku^^

A teraz widze tylnia glowe jakuba :P
Image
Image
Image
Image
StaR
Star Małpa

Lan Party (:

Post by StaR »

Jakub ma niezwykle ciekawy filmik na swojej komórce i mam nadzieję, że go nie wrzuci.....
Image
Image
Image
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Lan Party (:

Post by RaDuS »

no JAkub wrzucaj foty i filmy ale już !!!
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
h0lus
Pirat drogowy

Lan Party (:

Post by h0lus »

a ktos k**wa podziekowal za opisanie zdjec ?;d biczasy
StaR
Star Małpa

Lan Party (:

Post by StaR »

h0lus wrote:a ktos kur** podziekowal za opisanie zdjec ?;d biczasy
;************** biczyz
Image
Image
Image
Scrappler
Yo MaDaFaKa

YO MADA!!!

Post by Scrappler »

Yo all, bronilem się przed tymi forumami ale jak na zlocie okazalo się ze tylko ja nie kumam o co kaman :))) postanowilem się ku...rcze nauczyc :D pisać na forum i pisze :D

Jest mi niezmiernie milo, ze udalo się zorganizowac taki fajny zlot - oto jego szybka geneza. Padla decyzja podczas mojej rozmowy ze Scarym ze trzeba poznac się nawzajem twarzą w twarz i czemu nie mialoby to się stac podczas np. zlotu :D W zwiazku z tym, że pracuje w Poznaniu zlot odbył się w Poznaniu :).

Takiego efektu się nie spodziewalem. Tylu graczy i tacy fajni jak przyjechali - to prawdziwy PRIDE of Poland. W zamysłach tworzenia zlotu nie było głównie sportowej strony zmagań na trasach lecz również, a może głównie spotkanie się PRZYJACIÓŁ TMN. Po przeczytaniu Waszych biczysss opini :) nie żałuje żadnej wydanej złotówki (nawet tych rozmienionych Jakubowi :PP ).

Bardzo dziękuje Mor-olo, Scaremu i wszystkim, którzy przyczynili się do powstania i obsugi tego zlotu.

Dziękuje za przyjazd wszystkim graczom i ich kolegom :) a szczególnie tym, którzy przyjechali z daleka jak np Jakub z Berlina :roll:

Wszystkim, którzy nie dojechali powiem, że nastepny zlot już wisi w powietrzu wiec szykować du....ska biczyssss. Mam nadzieje, że już niedługo w Łodzi zobacze 2 razy tyle uczestników :)))

Gratuluje wielkiej TRÓJCE :)) (wiadmo PS :)) wygranej i stylu w jakim ją osiągneli. To była super zabawa i fun :)

Ok, teraz dalej już nie mogę pisać bo muszę ........... porozmawiać :D :D z żoną :D Potem przerwa na bronka :D i znów z nią :D :D :D porozmawiam, potem bronek i spac :D Mam nadzieje, że mi starczy sił na tak długą rozmowę.

#p~S*Scrappler

PS
jak zamontowac obrazek zeby wyświetlało na forum??? :P
Huzar_
Jeździ konno

Lan Party (:

Post by Huzar_ »

Coz może zwine na nastepny zlot ;p
jak zamontowac obrazek zeby wyświetlało na forum???
wrzuc go np tu: http://imageshack.us/

pozem wstaw pomiedzy Image url
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

Lan Party (:

Post by marrek13 »

Coz może zwine na nastepny zlot ;p
To zdanie mnie zmotywowało do pierwszego posta na forum ;)

Jeśli Huzar tam będzie, to ja też tam będę. Tyle na temat :P
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Lan Party (:

Post by Jakub »

masakra dla mnie osobiscie, tak się jeszcze nigdy chyba nie nachlalem.
bylem na powyzej 3 promille przez 4 dni.
wydalem 300 euro, taksowka do poznania z leszna 170 zlotych.
nie zamawialem 1 czy 2, ale 10, 20 piw, serio.
najebalem cala scene tmn i siebie na maxa, już nie mogę, czuje się CHORY, to jest nie normalne.
a na kwali taki bylem najebany, ze pierwszego zakretu nie umialem przejechac, i wyslali mnie spac :)

dzięki scrappler za to wszystko.
każdy był fajny (oprocz jednej osoby), mi tam osobisci robot najbardziej się podobal :)
no i "wzrok" boskiego :)
dahag, star i radus tez zajebisci goscie, khasius i te inne biczasy.
nawet lokash fajny był.
majaka w dupe walilismy, bo mial 18 urodziny, mam filmik z tego.

pierw wysle taki filmik, pozniej będzie wiecej.
http://polteam.verygames.de/10082007062.mp4

EDIT:
Image
LooKaSh
Team Poland

Lan Party (:

Post by LooKaSh »

u mnie odtwarza ten filmik w przyspieszonym tempie ): ale wszystcy mają takie śmieszne, piskliwe głosy :P
Wally
Team Poland

Lan Party (:

Post by Wally »

hehehe fajne zdjecie :D Widac bicepsy Mor_Olo ^^
btw lokash chyba byles spity ze takie zdjecia rozmazane po wychodzily :D
ja zrzuce od siebie jak się naucze zrzucac zdjecia na kompa co może potrwac troszke czasu :P
mhehehehe filmik zajebisty Jakub udal ci się :D Ogolnie czekamy na powtorke niewazne gdzie nie wazne jak byleby się spotkac ;)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
envy
Osiwiał za kierownicą

Lan Party (:

Post by envy »

jak wrzucic foty na dysk? jak masz cyfrowke to wjebujesz kabel do usb a druga koncowke (tą mniejsza) do aparatu, potem moj komputer i naciskasz nowy dysk jaki ci się pojawil, zaznaczasz wszystkie fotosy, ctrl + c, wchodzisz na dysk do jakiegolkowiek folderu i naciskasz ctrl + v i voila masz foty na dysku :D
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Lan Party (:

Post by RaDuS »

WOW ale bystry jesteś xD, ale impreeeeeeeza w pelni udana ps. Scrap ostrzez mnie ze nie pijesz warki:P
Image
Boski
Doświadczony driver

Lan Party (:

Post by Boski »

Dobra teraz ja się wypowiem na temat zlotu...:P Podziękowania dla organizatorów za zorganizowanie tego zlotu ale organizacja już podczas jego trwania nie była taka zajebista. Przypomne planowany początek godzina 10, opóżnienie jakieś 1h. Kwalfikacje przebiegły w miarę sprawnie ale po nich kolejna strata czasu na rozmieszczenie graczy po grupach czy jakieś tam rozstawienie... Niestety ja podczas tego rozstawienia byłem ofiarą gwałtu przez bląd Mor_Oli która zapisała na tablicy czas o 0.06 gorszy niż miałem i to właśnie z nią grałem pierwszy mecz a powinienem go rozegrać z kompletnie narąbanym baxem :D:D Ola grała trochę nie fair i przegrałem ale wszyscy widzieli ze miała ze mną duże problemy;] Jeszcze słowo o rozstawieniu po kwalfikacjach. Było do dupy bo w 1 rundzie grali np Shadow vs Wally wiec po co było to rozstawienie... Kolejnym błędem organizatorów było nie dopilnowanie warunków atmosferycznych ^^ ( Przypominam robiliśmy glila w deszczu :D ) Wrażenia z lana mam zajebiste. (Prawie) wszyscy ludzie okazali się spoko.. Jakub kiedy bylismy sam na sam poczulem ze coś nas laczy;] Respect dla Baxa bo ani przez chwile nie widziałem go bez piwa. Na koniec graty dla top 3:) Mam nadzieję że zobaczymy się na PGA i wtedy zagram już na trzeźwego:P Jak znajde trochę czasu to jakieś foty wrzyce:) pzdr pińcet :D
Image
mor_olo
RoKsTaR

Lan Party (:

Post by mor_olo »

lol jak podziekowania to do scrappa a jak coś było zle to tylko o mnie pisza xD

Jak mozna miec ogromne problemy z kims kto w 75% przejazdów wypadał z trasy i jej nie konczył xD
*... i wszystko jasne.
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Lan Party (:

Post by bax »

Heyah !! all the bitches :)

No ja się zderzylem już z rzeczywistoscia - czyli jestem w pracy :(

Masakra wszystko mnie boli, jeszcze mi się spac chce, a piwa mam dosyc do nastepnego weekendu :)

Nie chce mi się nic, dzisiaj chyba na basen i w jacuzzi godzine posiedze, ledwo reka mogę ruszac xD, a jeszcze chca zebym dzisiaj się z kumplem przeprowadzil do nowego biura w pracy lol te szafy i sprzety, masakra.

no to do next tajma ziąy

i qrwa next tajm dojade w 100% na każdym przejezdzie xD piczki

yoz
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
ShaDDy
Emerytowany Admin

Lan Party (:

Post by ShaDDy »

Boski wrote: Jeszcze słowo o rozstawieniu po kwalfikacjach. Było do dupy bo w 1 rundzie grali np Shadow vs Wally wiec po co było to rozstawienie...
to było tak ze w 2 rundzie jechalem z khasem ;p i się czuje tym cholernie pokrzywdzony, wiem lamilem, ale wiekszych szans na wygrana z nim nie mialem :(

poza tym się nie wypowiadam, jak ktos powiedzial było zajebikurwiscie nic dodac nic ujac :wink:
Boski
Doświadczony driver

Lan Party (:

Post by Boski »

Sorry za pomylke... wiedzialem ze z kims tam dobrym grales:)
Image
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Lan Party (:

Post by RaDuS »

Mor Boski ewidentnie był lepszy do elementu w ktorym wypadal, jak wiemy duuuuuzo graczy wypadlo ale wszystko h** ale poprosiles go w 1 rundzie kiedy ty wypadles by wcisnal enter i jak się zachowal zagral fair play! ja tez czuje się pokrzywdzony gralem z Wallym a na niego tylko Khas znalazl sposob:P
Image
mor_olo
RoKsTaR

Lan Party (:

Post by mor_olo »

zażartowałem, po drugie nic by 10pkt nie zmienilo przy wyniku 50-10 ?
*... i wszystko jasne.
Post Reply

Return to “TrackMania Nations”