http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... id=1072681
Zapraszam wszystkich do sciagania i trenowania
Jutro yard wrzuci to an główna stronę, a ja lub starwer napiszemy jakas zapowiedz
GL HF
To co skopiowales na gg to racja, ale szkoda ze nie skopiowales wyzszej czesci, gdzie mowiles ze mappacki podaje się w poniedziałek, a sam podales w niedziele (WIELKIE BRAWA !!!!!! za słownosc !)...10:32:39 wally (GG# 4726914)
dobra wez nara se sam wgrywaj się trudzilem a se skasowales to spier**laj
ja już nic ci nie pomagam
będę tylko jechal po pl4
bardzo ciekawe ...d) wczoraj woogole zaczales wrzucac "bo obiecales na zlocie ze trasy będą w niedziele". O czym dowiedzialem się po wrzuceniu tras.
zal.pl to jest jak się na Ciebie spojrzei) punktu z PGA woogole nie skomentuje bo żal.pl
tak chce pokazac calej scenie jakie odpierdalasz glupoty... Chcesz rzadzic to nie wiem idz do malych dzieci, bo na serio az mnie nosi jak czytam te twoje chuju muju co piszesz...j) takie sprawy to zalatwiaj na privie może jednak, no chyba ze chcesz coś pokazac calej scenie o czym zreszta mowiles...
to tak samo z Polska, nie podoba ci się to wyjedz, ale jednak nikt nie wyjezdza.I skoncze stała kwintesencja "nikt cie nie zmusza, skoro ten jest taki beznadziejny to pewnie znajdziesz sobie milion fajniejszych prawda?"
no k**wa... to już cios poniżej pasa, wiem ze jak ktos cie jebnie w to puste lyse pole w gaciach to cie nie boli, ale ja mam jaja i ciosy poniżej pasa bola... brawo za twoje wymyslyEDIT: jeśli ktoś wysyłał trasy na PL4 walliemu to niech wysle je mi, bo niestety wally obiecał mi że postara się o to by na PL4 były jak najgorsze mapy i on mi nie wysle.
to mogles k***a robić... nie pierdolcie ze mało driftow na mojej mapie, jakbym ich chociazby 5 wiecej już by były commenty typu "track shadowa prze***any, bo nasral TYLE driftow"^^hack wrote:Jak dla mnie te tracki w ogole nie są na ten turniej no ale cóż..., sokól wg. mnie najbardziej się spisał, ale Maćka trasa też jest hardcorowa... i też mi się podoba, ale shadowa to qwa, też takie potrafie robić