Liga I » Runda 2: EM vs ~FM~
pewnie ze macie, btw nasze (albo nie, moje) czasy w meczu z FBN były takie poniewaz nie mialem czasu trenic, caly czas w pracy, ale ni boj się morek na wasz mecz będę przygotowany opdpowiednio, tak jak i reszta, narazie prawdopodobnie wystapi haz i cyklop, co dalej to nie wiem bo nie ma sokola, fuji tez wyśmienicie jezdzi, radek tez dobrze, no i mrozik lamka
mam nadzieje ze reszta z mojej malej familiji tez się przylozy i bedzied z czego wybierac najmocniejszy sklad

Szykuje się rewanż za porażke z pl3 z 666 (Shadow i Boski tam grali). Wtedy było chyba 2:1 dla 666, a teraz się zobaczy
I niech wygra lepszy ... (czyli my, ale ciiii)

-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Ruffy wtedy wygraliście to prawda ale chcę przypomnieć że graliśmy 2 vs 3 
nei wygralismy, i gralismy 3vs3 tzn to był sklad FM2^^

Przegrlaiśmy 2:1 ( 7:6 , 7:6, 3:7) i graliśmy 3v3: Mrozio, Rondel, potem zastąpiony przez Cipera i Ja, a u Was Shadow, Boski i Lookash (chyba Maxer też ale nie jestem pewny)
pierwszy mecz w życiu mroozio, takie roździewiczenie że tak powiem;P
Dobra to już tam w swoim gronie ustalajcie jakie macie wolne terminy zebysmy mieli ustalony termin tak do czwartku.
[ Dodano Sro się 15, 2007 1:13 pm ]
piatek bądź sobota o 21 ?
[ Dodano Sro się 15, 2007 1:13 pm ]
piatek bądź sobota o 21 ?
*... i wszystko jasne.
Ok. Jeszcze dam znać czy będę czy nie ale mam nadzieje ze tak 
~FM~!!!!!!!!
do booojuuu eFFFFFeMMMMMMMMMM !!!!!!!!
wlasnie wrocilem w dobrej atmosferze po meczu Huragan Wolomin vs Ostrowia Ostrow Maz
4-0 dla naszych !!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
Jedziecie FM !
wygrajcie najlepiej do 0
Coz prawda jest taka ze przed sezonem myslalem ze EM to wygra spokojnie, ale jak zobaczylem jazde FM ...
wiem ze wygracie chlopaki !
(i dziewczyny jak Sexy może grać
)
do boju, Touch Me - Rock Me - Fuck Me !!!!!! BITCHES !!!!!
wlasnie wrocilem w dobrej atmosferze po meczu Huragan Wolomin vs Ostrowia Ostrow Maz
4-0 dla naszych !!!!!!!!!!!!!!
Jedziecie FM !
do boju, Touch Me - Rock Me - Fuck Me !!!!!! BITCHES !!!!!
a takie pytanko: ten mecz będzie na hstv? 
Wally
dzięki za otuche ja nie zagram będę zgonil i gratuluje zwyciestwa 

Heh na pewno w sobote o 21 ?
bo ja jeszcze nie gadalem z Raku, bo to do niego mam się podobno zgloscic, jakoś to zalatwie, ale ogolnie wasz mecz jest najciekawszy w tej kolejce 
pozdrawiam
PS. będę się staral jak mogę ale w cholere mam zajęć pod koniec wakacji ze tak to już nazwe...
pozdrawiam
PS. będę się staral jak mogę ale w cholere mam zajęć pod koniec wakacji ze tak to już nazwe...
pS vs xp będzie mniej ciekawy 
Mimo braku Hacka, zniszczymy xp
Mimo braku Hacka, zniszczymy xp
niestety, wasz mecz nie będzie w sobote transmitowany, mecz który będzie, to będzie az dziwota, ps vs xp w niedziele, bo wtedy Raku ma czas. Ale jeszcze na 100 % pewne wszystko nie jest.
pozdro...
pozdro...