To ja mysle tak:
z powodu ze: matura, starzy etc... będę mial mniej czasu na zalatwianie roznych formalnosci. Wiec jako kapitan w calym tego slowa znaczeniu odpadam (tak sobie dziś wlasnie o tym myslalem i co to za kapitan co nie wie kazdego dnia czy będzie wieczorem na kompioe czy nie, bo dochodza starsi i ich widzi mi się na różne tematy oraz siostra która czesto jest nieustepliwa jeśli chodzi o komputer

). nawet nie liczy się to ze niby musze się uczyc bo i tak tego nie będę robil po prostu nie zawsze mam dostep do kompa

Ogolnie Wiadp był swietnym kapitanem, ale mysle ze Jakub będzie również bardzo dobry, jest nieustepliwy i na pewno będzie się wkurwial jak kogos nie będzie na treningach i go wywali

Ale Jakub, bycie kapitanem zobowiazuje do:
posiadania gadu-gadu

! a do tego numery gadu wszystkich osob z reprezentacji.
i dalej: posiadania msn - czesc adresow msn do kapitanow mam, ale to najlepszy sposob kontaktowania się zeby nie odchodzily pozniej jakieś dziwactwa, a różne sprawy trzeba obgadac

Co do kwalifikacji - jest ok pomysl, ale nie wszyscy na kwalifikacje mysle, w poprzednich edycjach byli gracze co się za***iscie sprawdzali na meczach, a także mamy graczy ktorzy rozpierdzielaja na meczach miedzyklanowych i maja doswiadczenie. Nie to zebym wymienial swoich ale każdy wie ze jak postawi na Khasiusa, Hacka, Tomka czy Nawra to nie będzie musial się martwic cz y wytrzymaja presje, bo wytrzymuja.
Ja mam w pamieci mecze z STC3 i po prostu wiem, ze nawet jeśli ktos ma skilla to mecz potrafi zawalic kompletnie przez nie wiem co czy zestresowanie czy jak. wiec proponuje zrobić kwalifikacje dla niektorych graczy

A co do mojej pomocy dla kapitana - oferuje zalatwianie sparingow z niektorymi teamami, mam troszke znajomosci i mysle ze się przydadza

Dlatego jeśli chodzi o kapitana to stawiam prawdopodobnie na Jakuba (jak spelni wymagania posiadania gg i msn

bo jednak na TS nie każdy wchodzi

)
pozdrawiam i jadyma cieniaskow, skilla mamy na top8, tylko treningu brak