Pytanka od początkującego...
Jestem slaby i początkujący i chcialbym zadac dwa pytanka (nie smiac się):
1. Gdy podczas gry w menu glownym klikam internet to wychodzi mi moj nick narodowosc i miejsce do wpisania hasła. Jak zrobić zeby tam pograc lub gdziekolwiek z kims na necie?? Gdzie się zaklada swój profil na necie??
2. Jak idzie zdobyc gdziekolwiek punkty?
1. Gdy podczas gry w menu glownym klikam internet to wychodzi mi moj nick narodowosc i miejsce do wpisania hasła. Jak zrobić zeby tam pograc lub gdziekolwiek z kims na necie?? Gdzie się zaklada swój profil na necie??
2. Jak idzie zdobyc gdziekolwiek punkty?
1. Własnie to co ci wyskakuje to pole w ktorym zakładasz swoj profil online.
2.Punkty zdobywasz na serwach. Dostajesz je za wyprzedzenie gracza z lepszym rankingiem od twojego
Mam nadzieje ze Ci pomogłem
2.Punkty zdobywasz na serwach. Dostajesz je za wyprzedzenie gracza z lepszym rankingiem od twojego
Mam nadzieje ze Ci pomogłem
Dzięki wielkie!!

Siemka. Jak sobie wgrac nowe samochody??Wiem ze je się wkleja do folderu stadium car ale ja takiego nie mam..
game data/skins/vehicles/stadium car
ale ja nie mam folderu stadium car :(Jak wchodze w vehicles to tam sa 3:InternalSkins, Media i TrackmaniaVehicles
nie masz bo weszles nie w ten folder...
Najpierw "skins" i pozniej dopiero "vechicles"
Najpierw "skins" i pozniej dopiero "vechicles"
aaa faktycnie
thx bardzo
Ja też dorzuce swoje pytanka:
1.Za co dostaje się gwiazdki?
2.Czy liczby obok flag startowych na koniec wyścigu to punkty które się dostaje?
2.Czy liczby obok flag startowych na koniec wyścigu to punkty które się dostaje?
1. Ludzie muszą na Ciebie głosować.
2. Tak.
2. Tak.
miko1995 wrote:Ja też dorzuce swoje pytanka:

Mam małe pytanko:D Czy istnieją jakiekolwiek dodatki do TMN ?
Jak tak to proszę o linka do nich,I objaśnienie Krok po kroku gdzie mam je wpakować żeby działały !
DZIĘKUJE!!

Jak tak to proszę o linka do nich,I objaśnienie Krok po kroku gdzie mam je wpakować żeby działały !
DZIĘKUJE!!
Życie to gra,Wielka gra !!
Nie słyszałem o żadnych dodatkach. Wiem, że jedynie istnieją aktualizacje do podstawowej wersji 0.1.7.8.
Dzięki!!
Poszukam jak znajdę to dam linka na forum !!

Poszukam jak znajdę to dam linka na forum !!
Życie to gra,Wielka gra !!
sa mody do tras, nie ma dodatkow w sensie kolejnego produktu, poniewaz nadeo nie ma po co tworzyc dodatku do darmowej gry