Kto teraz prowadzi pl4????
Mor_Olo mowil ze teraz pl4 prowadzi Hack tak wiec zglosilem się do niego w sprawie nowego gracza(WIZZARD). Spytalem się go czy może jechac w meczu z GT on odp cyt: ,, jeżeli nie gral w zadnym klanie podczas rozpoczecia się pl4 to może grać a jeśli gral gdzies to nie może" ja mu odpowiedzialem ze nigdzie nie gral był wolnym strzelcem wiec powiedzial ze może grać z GT a jak ktos się będzie burzyl to zeby się powolal na niego. A podczas meczu z GT nie mogl grać bo oni się nie zgodzili i zagrozili walkowerem to ustapilismy im i wszedl inny zawodnik. Po meczu gdy już wszystko było rozstrzygniete GT powiedzialo ze Wizzard może zagrac w nastepnym meczu. Po prostu się bali porazki tak wiec bardzo proszę o zrobienie coś z tym fantem. proszę o kontakt osoby która prowadzi pl4 bo jest straszny balagan (gg: 9051750)
Hack się zajmuje teraz, ja ze swojej strony powiem ze regulamin mowi o tym ze graczy nie mozna wymieniac pod zadnym pozorem, a ewentualnie myslelismy and tym aby po 3 kolejce zrobić merkato i "wolni strzelcy" mogli dojsc.
Tak jak mowilem hack o tym decyduje teraz.
Tak jak mowilem hack o tym decyduje teraz.
*... i wszystko jasne.
No to ładnie.
Wizz był jednym z najlepszych a może i najlepszym na tych traskach a tu taka kicha.
Ja chce albo res tego spotkania z wizzem albo walkower dla nas.
Jak by co to kamdan=Kamil
Wizz był jednym z najlepszych a może i najlepszym na tych traskach a tu taka kicha.
Ja chce albo res tego spotkania z wizzem albo walkower dla nas.
Jak by co to kamdan=Kamil
Last edited by Kamdan14 on 19 August 2007, 20:17, edited 1 time in total.
dzięki Kamdan14 za wsparcie, ale nie tak ostro i nie obrazaj tych, ktorzy sa naprawdę dobrze
.
Wracajac do tematu tez bardzo chce, alby strona rzadzaca wypowiedziala się w tej sprawie jeśli to mozliwe.
Z gory dzięki
Wracajac do tematu tez bardzo chce, alby strona rzadzaca wypowiedziala się w tej sprawie jeśli to mozliwe.
Z gory dzięki
Sorry ale Wiazarda widziałem przez chyba jeden dzień jak występował z tagiem |GT|, więc nie może grać
to jest jakas paranoja
olo pytalem się Ciebie czy może do nas dojsc gracz który nie gral w zadnym teamie to mowiles ze nie, a teraz jest mozliwe ze po 3kolejce będzie mogl
poprostu n/c
olo pytalem się Ciebie czy może do nas dojsc gracz który nie gral w zadnym teamie to mowiles ze nie, a teraz jest mozliwe ze po 3kolejce będzie mogl
poprostu n/c
powiedzialem ze ROZWAZALISMY to, nie padła żadna decyzja, po drugie ja o tym nei decyduje
*... i wszystko jasne.
regulamin mowi, ze tylko ci gracze na liscie moga grać.
nie ma wymian, nie ma wolnych strzelcow, nie ma zadnych merkato.
reguly sa i stoja, i nie mozna ich zmieniac.
nie robcie tu cyrku.
szkoda cholerna dla wizza, bo jest super gracz, ale reguly sa, i trzeba na nie brac uwagę.
nie ma wymian, nie ma wolnych strzelcow, nie ma zadnych merkato.
reguly sa i stoja, i nie mozna ich zmieniac.
nie robcie tu cyrku.
szkoda cholerna dla wizza, bo jest super gracz, ale reguly sa, i trzeba na nie brac uwagę.
z GT to byla bardzo krotka przygoda i trwala raptem 15 minut, nawet nie zdazylem się zarejestrowac bulet
wiec nie mozna tego traktowac jako pobyt w klanie.
Chyba nie zabronisz mi zmieniac nicku
mogę miec ksywe jaka tylko chce, nawet taka jak twoja 
To był oczywiście zart, teoretycznie i praktyce nie bylem w GT i raczej moja noga tam nie postanie, zdazylem zmienic tylko tag co nie jest (i tu podkreslam) rownoznaczne z przyjeciem do klanu.
Chyba nie zabronisz mi zmieniac nicku
To był oczywiście zart, teoretycznie i praktyce nie bylem w GT i raczej moja noga tam nie postanie, zdazylem zmienic tylko tag co nie jest (i tu podkreslam) rownoznaczne z przyjeciem do klanu.
ale jeżeli teraz będzie mozna po 3kolejce zmienic sklad to przez Ciebie GT stracilo bardzo dobrego graczamor_olo wrote:powiedzialem ze ROZWAZALISMY to, nie padła żadna decyzja, po drugie ja o tym nei decyduje
Jakub ma racje, nie byłoby tego zamieszania gdyby nie moja osoba.
Niech wiec zostanie tak jak się zaczelo, rezygnuje z gry w PL4
, a wlasciwie to rezygnuje z roszczen w sparwie mojego udzialu
bo nawet nie mialem okacji zaczac 
Niech wiec zostanie tak jak się zaczelo, rezygnuje z gry w PL4
Last edited by wizzard® on 19 August 2007, 20:23, edited 1 time in total.
Olo zapomniales o ("*")mor_olo wrote:przeciez ja nic nei robię
nic nie mozna zmienac, regulamin stoi.
tu się trzeba z Jakubem zgodzicjakub wrote:nic nie mozna zmienac, regulamin stoi.
to jak Hack to teraz prowadzi to jego zdanie się liczy a on jasno powiedzial ZE JAK NIGDZIE NIE GRAL TO może grać
Wlasnie, regulamin stoi i nie mozna robić wyjatkow. W koncu obowiazuje wszystkich jednakowo (mnie również).
Mysle, ze na tym zakonczymy ten temat
dzięki wszystkim za zabranie glosu
Mysle, ze na tym zakonczymy ten temat
dzięki wszystkim za zabranie glosu
Ci co nie grali wczesniej w zadnym teamie powinni miec ta szanse zagrania w PL4
Nie mowie tutaj o tych co skacza z teamu do teamu ale skoro wizz wczesniej nie gral w zadnej druzynie powinien dostac ta szanse.Ot moje skromne zdanie 
Teraz ostatnie slowo nalezy do Hacko( on teraz prowadzi pl4). Popieram zdanie Gobisa
Hacka jedynie na telefon mozna zlapac on podobno we wloszech jest 
Wiec lezymy
Wiec lezymy