TM Planet
TM Planet
Tak jak z któregoś z poprzednich tematów wynika, że we Wrześniu ma wyjsc TMP... Ktoś napisał również ze ma być podobna do Orginal... Dzisiaj sciagnalem demko tmo, i powiem wam ze fizyka jazdy jest beznadziejna i wystroj również :shock: .... Ale mam jeszcze jedno pytanie: jakim cudem w tmo sa reklamy tms? 

TM Planet
bo dodatek TMO wyszedl już po pojawieniu się TMS 
a TMO ma swoj niepowtarzalny klimat, fizyka jest specyficzna, ale nie beznadziejna
a TMO ma swoj niepowtarzalny klimat, fizyka jest specyficzna, ale nie beznadziejna
- Acegikmortvy
- Doświadczony driver
TM Planet
Ja bym wolał jak by srodowiska to by były Słońce, Planety, Księżyc, Asteroidy... A fizyka była wymieszana z Rally i Bay
EDIT: TMO może jest i fajne, ale fizyka samochodu z Desert odstrasza od TM na Kilometr... Tymczasem dema TMO i TMPU i TMLU i co tam jeszcze oferują wyłącznie Desert, więc TM wygląda w oczaCH takich graczy cienko, chyba że ściągną sobie TMD, tam Rally i Alpine też jest
EDIT: TMO może jest i fajne, ale fizyka samochodu z Desert odstrasza od TM na Kilometr... Tymczasem dema TMO i TMPU i TMLU i co tam jeszcze oferują wyłącznie Desert, więc TM wygląda w oczaCH takich graczy cienko, chyba że ściągną sobie TMD, tam Rally i Alpine też jest
Last edited by Acegikmortvy on 27 June 2006, 12:28, edited 1 time in total.
Zdjecia moje na http://acegikmortvy.fotosik.pl/
Moj nick na TMX: Astartoscht
Moj nick na TMNX: Scarlet
Moj nick online w TMN: Remigiusz
TM Planet
pamiętam jak gdzieś na forum TM eXchange wpisywałem propozycje środowisk do nowej TrackManii ale nie pamiętam już gdzie. Ale jeśli teraz miałbym jakieś proponować, byłyby to:
-Glacier (lodowiec)
-Country (wieś)
-Modern (nowoczesny)
-Laboratory (laboratorium)
-Pyramid (piramida)
-California (Kalifornia)
-Heaven (niebo)
-Cyclone World (świat cyklonu)
-Canyon (kanion)
-Underground (podziemny)
-Mars (Mars)
-Castle (zamek)
-Glacier (lodowiec)
-Country (wieś)
-Modern (nowoczesny)
-Pyramid (piramida)
-California (Kalifornia)
-Heaven (niebo)
-Canyon (kanion)
-Underground (podziemny)
-Mars (Mars)
-Castle (zamek)
- Acegikmortvy
- Doświadczony driver
TM Planet
Zamek jest w Rally, Tobie chodzi o wyścigi w zamku, a nie dookoła zamku?
TM Planet
:shock: :shock: :shock: :shock: ZARTUJESZ?? Jak tak tam ma być to będzie wypasnawro wrote:pamiętam jak gdzieś na forum TM eXchange wpisywałem propozycje środowisk do nowej TrackManii ale nie pamiętam już gdzie. Ale jeśli teraz miałbym jakieś proponować, byłyby to:
-Glacier (lodowiec)
-Country (wieś)
-Modern (nowoczesny)
-Pyramid (piramida)
-California (Kalifornia)
-Heaven (niebo)
-Canyon (kanion)
-Underground (podziemny)
-Mars (Mars)
-Castle (zamek)

TM Planet
Wiem , że piszę nie na temat, ale a propos fizyki: Czy graliście kiedyś w grę: Ballance. Tam dopiero jest super fizyka zachowania się kulek: papierowej, drewnianej i kamiennej, które trzeba przetoczyć od startu do mety po platformach niczym z trackmanii. Szczerze polecam - do przejścia 20 plansz, a ostatnie jak myślicie gdzie się odbywają? Tak - właśnie w chmurach (to prawie kosmosYard wrote:bo dodatek TMO wyszedl już po pojawieniu się TMS
TM Planet
taa, ballance swietna gra 
ale ona w przeciwienstwie do TM byla na swoj sposob realistyczna
ale ona w przeciwienstwie do TM byla na swoj sposob realistyczna
- Acegikmortvy
- Doświadczony driver
TM Planet
O gustach się nie dyskutuje
- Adam Speed
- Jeździ konno
TM Planet
Także uważam, że Nations.
Nadeo wysiliło się, gra rozpoczyna się bardzo fajnym intrem i jak każda ma swoje+ (nowy rodzaj samochodu,państwa,które można reprezentować itp.)i -(żeby mieć Polskę trzeba ściągnąć,gra w języku angielskim). Co do TMO mam ją i nie mówię,że jest zła,ale Nations lepsza. 
TM Planet
naprawdę masz niezłego speeda odświeżając bardzo stare tematyAdam Speed wrote:Także uważam, że Nations.Nadeo wysiliło się, gra rozpoczyna się bardzo fajnym intrem i jak każda ma swoje+ (nowy rodzaj samochodu,państwa,które można reprezentować itp.)i -(żeby mieć Polskę trzeba ściągnąć,gra w języku angielskim). Co do TMO mam ją i nie mówię,że jest zła,ale Nations lepsza.
TM Planet
tiggeri każdy ma prawo się wypowiedzieć, Adam Speed jest nowym userem i chce się wypowiedzieć to, że to stary temat w niczym nie przeszkadza.