Polish Community Track 2?
jak h0lus nie da oznaki życia do jutra (wtorku) jego działkę przejmuje MAXER
Mam nadzieje, ze go nie wezmiesz na PCT3 już...btw ja go widze codziennie w TMN...wniosek jeden - olewa sprawe 
No, żeby tylko Maxer znów nie miał kłopotów z trasą.Sebik1992 wrote:jak h0lus nie da oznaki życia do jutra (wtorku) jego działkę przejmuje MAXER
A ja ciągle czekam i ciekaw jestem co z tego wyrośnie.
Wiem, ze piosenka której uzyjesz to będzie jakiś shit typu house/techno...
Daj jakiś metal :>
Daj jakiś metal :>
coś z thrashu, nie jakiś tam chrzescijanski albo bron boze jakiś nu-metal
Uznajmy że holus nie dał oznaki życia (tzn. nie żyje?) więc niech maxer bierze się do roboty lepiej 
House wcale nie jest gorszy R1p.
Od razu powiem że będzie to muzyka kojarząca się nieco z piłką nożną, a do stadionu będzie to pasować. 
Wczoraj z nim gadałem, mówił ze zapomniał :FSebik1992 wrote:Uznajmy że holus nie dał oznaki życia (tzn. nie żyje?) więc niech maxer bierze się do roboty lepiej
Tak czy inaczej miał wystarczająco dużo czasu - MAXER - czekamy na twój kawałek. Wreszcie robota ruszy.
PS. Podobno to TC#03 na razie 2 prace, a zgłoszenia są do 20 że jak ktoś takową ma niech się pospieszy ^^
PS. Podobno to TC#03 na razie 2 prace, a zgłoszenia są do 20 że jak ktoś takową ma niech się pospieszy ^^
Dajcie termin do jutra do 20 - bo ja chyba tez nie zdąze
No MAXER - czy zrobienie trasy kilku-sekundowaj jet aż takim problemem?
MAXER po 1. nie wie ze ma robić po 2. Nie ma czasu trenowac na mecz z xp to pewnie trasy tez nie będzie miał czasu robić
- proponuje odpuscic sobie kawałek holusa/maxera i oddac w ręce sebika zeby zakonczył ;]
to dajcie mapkę na mój mejl sebik1992@op.pl !
kurde szybko to idzie ^^ już 2 odcinki zrobione XD
Ciągle mapki na e-mailu nie widze :/
N/C Holus mi gada ze jak maxer robi to nie będzie Tobie wysyłał...
Rip - to zgadaj do Maxera czy będzie to robił, bo masz jego GG pewnie 
hmm rip powiedz mi kiedy Ci powiedzialem ze jej nie wysle ?? przez pewien czas nie było mnie wiec nie robilem a teraz to o niej zapomnialem już wyslalem sorry chlopaki k**wa naprawdę ale coz stalo się zapomnialem sry ;*
Holo, wystarczyłoby siąsc pół godzinki i zrobić swój kawałe, następnie przekazac sebikowi - max by Ci to godzine zajęło...