Pozdrowionka również dla całego TEAMU Rock Challengers!
!!!Przełom w Polski w Trackmania United!!!
Hey! Słuchajcie zwracam się w pewnej sprawie która jest bardzo ważna, otóż wreszcie któryś z Polskich graczy awansował do rankingu śwaitowego w Trackmani United w solo. Ciesze się że wreszcie liczymy się na całym swiecie.
- złozi
- Junior ujeżdżacz
hura hura hura 
LOL to co nowy temat -.-
ten gracz to pewnie Dawid lub Kajman
tylko że wiesz skillem tylko oni się nie wyróżniają tylko nabijaniem punktów na LOL MAPS
ten gracz to pewnie Dawid lub Kajman
tylko że wiesz skillem tylko oni się nie wyróżniają tylko nabijaniem punktów na LOL MAPS
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Jak coś to chodzi o mnie.
przepraszam bardzo, ale ranking w tmu od serwerow LOL maps tak samo g*wno się liczy jak w TMN.
ale milo, ze się pochwaliles.
pewnie twoj super team gra w Giant Cup 5, gdzie naprawdę liczy się skill.
napisz nam tu jego wyniki, to może się zachwycimiy.
pozdro
ale milo, ze się pochwaliles.
pewnie twoj super team gra w Giant Cup 5, gdzie naprawdę liczy się skill.
napisz nam tu jego wyniki, to może się zachwycimiy.
pozdro
Re: !!!Przełom w Polski w Trackmania United!!!
michal200594 wrote:... Trackmani United w solo.
[K&D]Kaiotso wrote:tylko że wiesz skillem tylko oni się nie wyróżniają tylko nabijaniem punktów na LOL MAPS
Punktów na solo nie da się nabijac na lol mapach. ;Pjakub wrote:przepraszam bardzo, ale ranking w tmu od serwerow LOL maps tak samo g*wno się liczy jak w TMN.

no to przepraszam za pomylke, ale i tak niech zagra w turniejach na tmu, to może się zachwyce.
sory ludzie ale chodzi mi o mapki typu b,c,d (Skill Poits) jakie są na solo ( Ci którzy awansowaali do ranku światowego na mapce stadium b3 mogą zobaczyć mnie na 8 miejscu, a poza tym byłem może z 3 razy na nfs lol maps. A jeśli chodzi o gre internetową jestem 4.
Michał wedlug mnie to ze osiagnales dobry wynik na tych mapach solo uznaje cie za dobrego gracza, ale zeby to było jakieś osiagniecie przełomowe to nie powiem
, zwłaszcza taki czas po premierze gry.
Zainteresuj się ligami na tej stronie: http://www.et-leagues.com
będziesz mogl się zmierzyc z najlepszymi na swiecie w pojedynkach druzynowych i indywidualnych, jeśli tutaj będziesz zajmowal wysokie miejsca to będzie to na pewno sukces.
Co do przełomow to chyba dopiero jak którys polak zajmie miejsce na podium będzie to przelom, mowie o turnejach, nie ladderach.
Zainteresuj się ligami na tej stronie: http://www.et-leagues.com
będziesz mogl się zmierzyc z najlepszymi na swiecie w pojedynkach druzynowych i indywidualnych, jeśli tutaj będziesz zajmowal wysokie miejsca to będzie to na pewno sukces.
Co do przełomow to chyba dopiero jak którys polak zajmie miejsce na podium będzie to przelom, mowie o turnejach, nie ladderach.
*... i wszystko jasne.
ta cały ten wasz klan RC gra tylko na loloachmichal200594 wrote:sory ludzie ale chodzi mi o mapki typu b,c,d (Skill Poits) jakie są na solo ( Ci którzy awansowaali do ranku światowego na mapce stadium b3 mogą zobaczyć mnie na 8 miejscu, a poza tym byłem może z 3 razy na nfs lol maps. A jeśli chodzi o gre internetową jestem 4.
ja tam jestem 34 na świecie w puzzlach i się nie ciesze
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
szkoda że nie ma światowego rankingu w sapera i pasjansa :/
weakbleed
dzięki mor_olo ale to jest coś w rodzaju meczu, jak na to się zapisac? 
[ Dodano 27 się 2007, 11:50 ]
Michał świetnie. A jakby co to ja nie jeżdżę najlepiej ale mam dopiero 9 lat.
Đдωĭđ
ale wazniejsze jest to ze w top100 graczy na swiecie był dawniej Yard, ale to ze jesteś nie na czasie to nie moj problem (chodzi o solo) wiec nie jesteś pierwszy (
)
po 2 jestem wkurwiony nie chce mi się Ciebie bluzgac wiec przyjmij to co napisalem.
a po 3 fajny screen dzieciaczku, tak przyszlosc nalezy do Ciebie, spytaj się kogokolwiek czy cie zna? ja powiem ze ch** cie zna, znaja cie wlasni rodzice a nikt na swiecie nie slyszal o jakims michale, wiec nie wiem czym się podn iecasz.
ale poza tym graty za top100, mi by się nie chcialo jeździć tyle nadeo, jedyne na czym się skupilem to na rally...
po 4 zagraj 1vs1 z Yardem lub Zeo i jak ich pokonasz to napisz ze jesteś zajebisty.
pozdrawiam i wiecej takich tu nie sprowadzajcie
po 2 jestem wkurwiony nie chce mi się Ciebie bluzgac wiec przyjmij to co napisalem.
a po 3 fajny screen dzieciaczku, tak przyszlosc nalezy do Ciebie, spytaj się kogokolwiek czy cie zna? ja powiem ze ch** cie zna, znaja cie wlasni rodzice a nikt na swiecie nie slyszal o jakims michale, wiec nie wiem czym się podn iecasz.
ale poza tym graty za top100, mi by się nie chcialo jeździć tyle nadeo, jedyne na czym się skupilem to na rally...
po 4 zagraj 1vs1 z Yardem lub Zeo i jak ich pokonasz to napisz ze jesteś zajebisty.
pozdrawiam i wiecej takich tu nie sprowadzajcie
tiggeri... moglbys "odslonic" calosc? wydaje mi się ze jest kilka ciekawych tekstow^^
tekstow podobnych do tego to byla cala masa, ale naciskalem zly przycisk i się screenshoty nie robilydamianhhh wrote:tiggeri... moglbys "odslonic" calosc? wydaje mi się ze jest kilka ciekawych tekstow^^
i już mamy 2F2F w TMU 
nie wie jak się zapisac do turniejow, ale mysli, ze przyszlosc trackmanii nalezy do niego, nie zly ziom.
a może to jest master pod innym nickem?
btw: który byles na tym turnieju, michal?
http://www.gamehost.pl/~trackmania/tmu_ ... główna.php
nie wie jak się zapisac do turniejow, ale mysli, ze przyszlosc trackmanii nalezy do niego, nie zly ziom.
a może to jest master pod innym nickem?
btw: który byles na tym turnieju, michal?
http://www.gamehost.pl/~trackmania/tmu_ ... główna.php
Jak widzę na liście to zajął 49-te miejsce, pojechał na trzech trasach...
Bay:
29. michal200594 01:03.65
Island:
40. michal200594 00:53.44
Stadium:
22. michal200594 00:53.32
Bay:
29. michal200594 01:03.65
Island:
40. michal200594 00:53.44
Stadium:
22. michal200594 00:53.32