Zmiany w składzie.
Zmiany w składzie.
Słyszałem pogłoski że po 3 rundzie będzie można zmienić skład. Czy to prawda?? A jeśli tak, to u kogo i gdzie mam podać ten skład??
Zmiany w składzie.
jeśli o mnie chodzi jestem za, mam paru fajnych nowych kolesi w teamie i chcialbym dac im szanse, ale te pogloski to pewnie ten problem z RBF i wizzardem, wiec nie sadze by to było na serio
Zmiany w składzie.
Seque jeśli masz pisać takie teksty to lepiej w ogóle nie pisz, bo to już kolejny beznadziejny post w twoim wykonaniu.Seque wrote:jeśli o mnie chodzi jestem za, mam paru fajnych nowych kolesi w teamie i chcialbym dac im szanse
Zmiany w składzie.
są 2 możliwości:Seque wrote:jeśli o mnie chodzi jestem za, mam paru fajnych nowych kolesi w teamie i chcialbym dac im szanse, ale te pogloski to pewnie ten problem z RBF i wizzardem, wiec nie sadze by to było na serio
-doszli po rozpoczęciu PL4 - nie powinni dochodzić do składu pl4
-zapomniałeś ich zapisać - to twój błąd
to głupi pomysł. wierzę, że nic takiego jak transfery/zmiany składu nie odbędą się.

Zmiany w składzie.
i kolejny superpost mastera.
po 300 banach na teamspeaku, 20 banach na serwerach polski i 2 prezentacjach wykonanych przez sajksa, dalej się nic nie nauczyl :/
slyszales? gdzie to slyszales?
ja nic takiego w regulaminie nie znalazlem.
przeczytaj ten regulamin, to nie będziesz musial nabijac tych durnych postow.
a czy ty jesteś za, czy przeciw seque, to już naprawdę nie gra roli.
po 300 banach na teamspeaku, 20 banach na serwerach polski i 2 prezentacjach wykonanych przez sajksa, dalej się nic nie nauczyl :/
slyszales? gdzie to slyszales?
ja nic takiego w regulaminie nie znalazlem.
przeczytaj ten regulamin, to nie będziesz musial nabijac tych durnych postow.
a czy ty jesteś za, czy przeciw seque, to już naprawdę nie gra roli.
Zmiany w składzie.
ja też
[ Dodano 27 sieprpnia 2007, 14:07 ]
ja też jestem za
tymbardziej ze dalem dupy i zapisałem tylko 5-ciu czy 6 - ciu
ja też jestem za
Zmiany w składzie.
Usłyszał na podwórku od takich oszołomów jak on 
Masteł wez se znajdz inną gre....
Masteł wez se znajdz inną gre....
Zmiany w składzie.
skoro dałeś to obwiniaj tylko siebie i nikogo więcej. nie dodasz nikogo. jeśli będą te całe jakieś transfery czy coś takiego to nie zamierzam uczestniczyć dalej w pl4, bo widzę, że bardzo łatwo przychodzi wam naginanie reguł. na szczęście jestem pewny, że kadra rządząca pl4 nie dopuści do takiej głupoty.1X4rd451 wrote:ja też![]()
ja też jestem zatymbardziej ze dalem dupy i zapisałem tylko 5-ciu czy 6 - ciu

Zmiany w składzie.
k**wa tak to jest jak się dzieci biora za powazne rzeczy do piaskownicy, nawet prosta gra was przerasta
wszyscy powani ludzie ze "spolecznosci" TMN tlumacza już wam w kilkunastu już postach ze zadnych zmian nie będzie wiec dajdzie sobie spokoj, niedlugo do szkoly wiec się troszke uspokoi....
wszyscy powani ludzie ze "spolecznosci" TMN tlumacza już wam w kilkunastu już postach ze zadnych zmian nie będzie wiec dajdzie sobie spokoj, niedlugo do szkoly wiec się troszke uspokoi....
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Zmiany w składzie.
chodzi o kolesi co nie grali wczesniej w zadnym teamie, jakbys dodal do tego reszte mojego postu (posta?) i bys przeczytal zrozumialbys ze chce ale nie mogędiablo wrote:Seque jeśli masz pisać takie teksty to lepiej w ogóle nie pisz, bo to już kolejny beznadziejny post w twoim wykonaniu.Seque wrote:jeśli o mnie chodzi jestem za, mam paru fajnych nowych kolesi w teamie i chcialbym dac im szanse