Liga I » Runda 3: ~FM~ vs *{RBF}*
Ehs....
człowiek wyjezdza na dwa dni i już nie jest tak jak być powinno
Kurde chloapki co było z wami? :? jedyne nasze wytlumaczenie to takie ze skladu nie było :/ Znowu nie gralismy tym skladem który był planowany :/ Ehs.... :? No nic gg RBF i FM wezmy dupe w troki bo kwali na 2 miejscu a teraz zonk :? :?
~FM~!!!!!!!!
wystawcie chybego on jest zajebistym graczem
ale chybe nie mogl, radka nie było, przez to ze k**wa RBF umowilo się na mecz na 16 i pisalem caly dzień i dopiero przed 16 napisali ze mecz o 20, to nie było cyklopa, ja musialem jechac bez treningu bo nie mialem czasu, fts

jakos w ogóle wam nie pasowalo w piatek już bylismy gotowi w sobote od 13 do 15 tez chcielismy grać i w niedziele pisalem ci ze o 16 to ty chciałeś o 20
seque, przestań się mi podlizywać;P, jest mnóstwo lepszych ode mnie graczy i o tym wiem, pewnie niewiele bym zdziałał, ale może coś by było.... poza tym gdyby nie wyjazd do rodzinki to bym zagrał i bym trenował przed meczem jeszcze duuuuużo, eh a tak kicha, a trening do 4 rundy taki porządny zacznę dopiero w pt, a potem szkoła itp.... eh życie.....
RBF godziny typu 13-15 są najbardziej idiotyczne jakie mozna wybrac ale to tylko moje skromne zdanie ;] Ja mogę napisac w po meczu z PS (po pregranej 3-0 (21-1
) ) ze przegralismy bo bylismy gotowi do gry o 5:30, a ch*je nie chcieli i to kułwa ich wina jest 
Mam nadzieje ze dotarło

Mam nadzieje ze dotarło
bez jaj mecz był umowiony na 16, a nikogo od was nie moglem zlapac na gg albo w grze, cieszcie się ze wygraliscie, bo w normalnym skladzie by tak nie było