Liga I » Runda 4: #p~S vs |GT|

Komentarze do meczów
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

Ja się ciesze ze tego nie oglądałem ;]
A turniej w TMU się chyba udał :) Thx dla h0luska jeszcze raz :]
A i thx dla michała ze oddał 4k na rzecz organizatora ;] Organizator się cieszy ^^
XyX
Lubi ostrą jazdę

Post by XyX »

loony no tak zapomnialem sry ;*;*;*;*;*;*
Chyba najlepsza jazda |GT| :D
brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by brzerzanin »

nie ma co k**wa wrocilem ok 23:00 najebany jak stonka^^ nie widzialem meczu w hstv i kupa nie zaznalem tych wrazen.
ogolnie to gratki biaczesy z ps za wygrana w meczu i oczywisce gratki dla gt za walke
Image
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

gg ps gg gt

a swoja drogą życie jest zajebiste !! więc nei zmarnujcie go biacze ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D !!!!!!!!!!!!!!!!
hack
Team Poland

Post by hack »

Może ja też się wypowiem.

Mecz bardzo wyrównany, nie powiem, że na początku myślałem, że dostaniemy nawet baty, ale się trochę PS rozkręciło, no i wyszło jak wyszło :P. GT naprawdę super meczyk GG :). Pokazaliście, że potraficie, szkoda trochę grona bo może nie był wytrenowany tak jak reszta, no ale i tak gg dla niego i dla loonyego i maxera i fistashi ;-). Ktoś jeszcze grał od was ? :D może już przez noc zapomniałem :P.

A tak ogólnie Raku dziękuje za komentarz, choć nie słyszałem, to i tak na pewno było lepiej niz w I rundzie xD. No a teraz będzie może nawet lepiej bo dochodzi drugi komentator i w duecie zdziałacie to trzeba :) :) :) . Może uda się ustalic już stałe pory z hstv i co tydzien może będzie wiecej nawet niz 2 mecze, ale to tez zalezy od tego durnego CS'a ^^.

Tyle łode mnię

Pozdro...
Wally
Team Poland

Post by Wally »

:D
ten mecz był tylko przestroga dla rywali proSiakow ;)
Ale GT bardzo ładnie walczylo, Grono mial pecha trochę niestety, mogloby być ciekawiej jednak.
Ogolnie to mi się swietnie jechalo bo się nie stresowalem wcale, najlepiej mi się na mojej trasce jezdzilo, ale na szyny tez nie powiem zeby było zle :D ogolnie to moj i pewnie nasz najlepszy mecz w pl4 ;) do tej pory.
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Post Reply

Return to “Polish League 4”