Liga II » Runda 4: R7~ vs K&D
-
profil1234
- Jeździ konno
ZAUWAZCIE ZE MACIE BARDZO SZEROKI SKLAD A MY NIE I CHYBA WAM NIE ZROBI WIELKIEJ ROZNICY TEN dzień ZWLOKI 
Szkoda ze dzisiaj dopiero wiesz ze nie mozesz jutro zagrac :? Ja trabie od niedzieli za terminem a Wy nic :? Ja w niedziele chce jechac nad morze i wylozyc się do gory ptokiem 
w niedziele jadę na testy , jak nie już w sobote ;/
Ojjj K&D szykujcie się na ostra walek
będzie dosc ciekawie tka mi się wydaje 
~FM~!!!!!!!!
no będzie ciekawe 3:0 dla nas 
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Nie mozemy się dogadac wiec zostaje pora regulaminowa. Nie widze innej opcji. Chyba ze bez profila pojedziemy....
if we can't as we would, we must do as we can
Gdyby tak zostalo to regulaminem grajcie o tej 20 w niedziele, to najczestszy problem ze nie mozna się dogadac..._bolec wrote:Nie mozemy się dogadac...
mat 1117 wrote:Bez przesady.może będzie 3:0 ale na pewno nie gladko.
mat, my byśmy pewnie pokonali R7~, gdyby była 3 osoba. chociaż nie mówie ze na pewno bo może się wszystko zdarzyć.
Zalezy kto by u nas przyszedl 
-
profil1234
- Jeździ konno
Master nie chce się klocic ale dostalibyscie po d*pie 
dokładnieprofil1234 wrote:Master nie chce się klocic ale dostalibyscie po d*pie
Widze ze się nie dogadamy wiec mecz odbedzie się w niedziele o 20 regulaminowo
Ja widze że wy się nie chcecie dogadać, jutro połowa (może więcej) składu grać nie może bo wy wyjeżdżacie ze swoim terminem w ostatnią chwile, ja przepraszam, ale cały tydzień Gobis mówił o sobocie, wy milczeliście, a jak wiadomo milczenie oznacza zgodę! i wyjeżdżacie w piątek że nie możecie! My się nastawialiśmy na Sobote i niektórzy mają plany na niedziele!
Omg co ty pierdolisz ?! My chcielismy się umówic a wy nie dajecie znaku życia...A teraz gadasz że nie mozemy się dogadac...Litości ludzie :? :shock:
Sorki ze tak wyszlo ale dziś u nas może grać tylko dwoch wiec mecz by się nawet nie odbyl...
if we can't as we would, we must do as we can
To dzięki że nas udupiliście... n/c byście powiedzieli wcześniej by można było zagrać w piątek na przykład...
W takim ukladzie chyba walkover 
...
...
My mamy polowe skladu w sobote wy w niedziele jeśli chodzie o mnie to mozemy nawet w poniedziałek zagrac .Chyba normalne ze nie wystawimy graczy ktorzy nie trenowali tych mapek bo ty jest bez sensu
No to trudno,wystawcie tych których macie...
przepraszam, ze się wtracam, ale nigdzie tu nie pisze, ze R7 się zgodzilo na termin w sobote. milczenie to zgoda, tez wydaje mi się w tym wypadku nie trafione.
wiecie dokładnie, ze w K&D znam wiecej ludzi, i bardzo ich lubie, ale nie wykorzystajcie tego, ze R7 jest stosunkowo nowy team.
jak nie mozna się dogadac, trzeba grać w niedziele, to się liczy dla kazdej druzyny.
coś innego, jakby R7 się zgodzil na ta sobote, i jednak by nie mogli (nawet niewiem, co by trzeba było zrobić w tym wypadku), ale jednak nidgzie nie napisali, ze się zgadza, wiec musicie grać w niedziele o 20:00, tak jak już tu inni napisali.
postarajcie się uzgodzic termin wczesniej nastepnym razem, R7.
nastepny raz napiszcze np, ze nie mozecie w sobote, a jak jednak będziecie mogli, to zawsze mozna spytac K&D, czy jeszcze chce grać w sobote. naprawdę to trochę glupie, ze w sobote muwicie, ze ona wam nie pasuje. dobrze, ze nigdzie się nie zgodziliscie na ta sobote, bo chyba był by problem.
wiecie dokładnie, ze w K&D znam wiecej ludzi, i bardzo ich lubie, ale nie wykorzystajcie tego, ze R7 jest stosunkowo nowy team.
jak nie mozna się dogadac, trzeba grać w niedziele, to się liczy dla kazdej druzyny.
coś innego, jakby R7 się zgodzil na ta sobote, i jednak by nie mogli (nawet niewiem, co by trzeba było zrobić w tym wypadku), ale jednak nidgzie nie napisali, ze się zgadza, wiec musicie grać w niedziele o 20:00, tak jak już tu inni napisali.
postarajcie się uzgodzic termin wczesniej nastepnym razem, R7.
nastepny raz napiszcze np, ze nie mozecie w sobote, a jak jednak będziecie mogli, to zawsze mozna spytac K&D, czy jeszcze chce grać w sobote. naprawdę to trochę glupie, ze w sobote muwicie, ze ona wam nie pasuje. dobrze, ze nigdzie się nie zgodziliscie na ta sobote, bo chyba był by problem.