Muck, to się teraz mocno zastanawiam czy to, że cie kiedyś lubiłem to była pomyłka czy teraz coś ci odbiło????
Człowieku, po co piszesz o takich rzeczach na forum, kiedy sprawa dotyczy twojej osoby??
Po co piszesz na TOP 10 (gdzie masz 2 loginy) "200USD czy 200 EUR ile kosztujecie?". To obraża mnie i wielu innych graczy, którzy grają w mecze

i w ogóle wszystkich, którzy są normalni.
Skoro jednak upubliczniłeś te info to ja ci odpowiem tak...Po co piszesz "Scrap oj namąciłes ludziom tą swoja kasą, owijasz ich wokol siebie i manipulujesz". Po co piszesz że Haz się do mnie przymila w sposób pejoratywny???? Sory, panie MUCK bardzo lubie Hazyla i innych graczy i lubię ich nie odczasu jak zaczęła się kasa za nagrody meczowe tylko dużo dużo wcześniej - i mam nadzieję, że oni też mają o mnie dobre zdanie (dzięki Raduś za miłe słowo). Co do mamienia kasą to sory, ale organizowanie nagród pieniężnych czy fantów jako nagrody nie jest niczym złym, choć powiem szczerze, że dałeś mi tymi wypowiedziami do wiwatu i muszę sprawę przemyśleć
Nie jestem psycholem panie MUCK. Ale fakt, chyba mi trochę odbioło

, że chcę pofundować nagrody i robić zloty, myślę, jednak, że to pozytywne zakręcenie
Co to bana na mini, pozostanie. Dosyć obrażania ludzi i oszczerstw, po prostu max przegiołeś. Jest mi przykro ale nie widzę sznasy na porozumienie w takiej sytuacji.
To, że Ciebie ludzie nie lubią to też nie prawda. na pewno znajdziesz tu wiernych kolegów, może nawet mamy ich wspólnie - ja na tą chwilę do twoich wielbicieli nie należe
Miałem napisać mocno nerwowego, obraźliwego jak twój w słowa posta ale się powstrzymałem. Nie ugnę się do twojej retoryki panie MUCK. Mam też prośbę byś nie prał już brudów na czacie tylko pisz na gg. Z przyzwoitości odpowiem.
"Wypłaciles już kase YBSOwi? wiem ze na FCMini doszlo do rozmowy miedzy nim a lukashem i był wyraznie odczuwalny brak porozumienia.
I czy zawsze tych twoich gierkach bierze udzial lukash"
Kasę wygrał Lokash i RC, więc nie wiem o co chodzi z YBS'em??? A co do Lukasha to co to znaczy??? jakich gierkach??? człowieku, zrazisz do siebie resztę ludzi za chwile
Co do bana od Suwaka. Tak po tym wszystkim poprosiłem adminów o ban dla Ciebie. Mam nadzieję, że po tej lekturze więkoszość graczy zrozumie tą decyzję. Co do nagrody dla Suwaka za ban

- bez komentarza
ehh, tak na koniec jeszcze jedno. Zawsze możemy się spotkać i wyjaśnić cały konflikt w cztery oczy

więc jeśli jesteś pełnoletni to gdzie i kiedy

...