Jaka to gra?
Jaka to gra?
Tibia?
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Jaka to gra?
lol niesiekiera wrote:Tibia?
Jaka to gra?
WOW?
Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
to nie jest internetowa
Jaka to gra?
gothic?
Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
Jaki gothic idz się lecz ^^
Jaka to gra?
lol males dojebal, tibia ma acc premium ale to darmowa gra, wiem bo przeczytalem cda ^^TunoPL wrote:lol niesiekiera wrote:Tibia?to gra płatna
ja mysle ze to simon the sorcerer
Jaka to gra?
Jemu chodziło o to chyba, ze ta gra której dał screena jest płatna, wiec nie jest to na pewno tibia która jest darmowa 
Jaka to gra?
Ja mysle ze z xxx-menami 
Jaka to gra?
noooo to nie są xmeni
simon tez nie
simon tez nie
Jaka to gra?
może to jest Heros...

Jaka to gra?
a ja myslałem że to łatwe i szybko zgadnieciesbeni wrote:może to jest Heros...
Jaka to gra?
jakas podpowiedz?
Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
jak ja bym dal bazgrol z painta i zgadujcie sobie ;0
Jaka to gra?
Poszperajcie w 116 CDA 
Jaka to gra?
Ta....kurde myslałem, ze nie mam 116, a mam jednak cda od 113 
Zatem zarzucaj tomerq
Zatem zarzucaj tomerq
Jaka to gra?
Gralem w to u kumpla. było w jakims ks expercie kiedyś tylko nie pamietam nazwy