Liga I » Runda 5: xp vs FBN
To jest utworzony automatycznie topic, w którym można komentować mecz rundy 5: X Power vs Famous But Nice
Link do meczu
Link do meczu
nam pasi tradycyjnie niedziela 19 a wam?
dajcie mi jakiś kontakt do turbo, chce z nim pogadac o NC3 i polskiej reprze.
oj trudno będzie ci z nim pogadac masz tu jego gg: 8961848 ale trudno liczyc na jakiś wiekszy odzew z jego strony, jedynie go widze na meczach FBN i rzadko na servach, jak go zlapiesz na servie to tam z nim to ugadaj, ja musze już ludzi informowac na komie kiedy mecze bo nie wchodza na gg 
czyli mecz w niedziele o 19:00 na serwie FBN, jeżeli na ich serwie będą problemy przeniesiemy się na serw Ralfa tak to uzgodniłem ze Seque
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
dzięki za meczyk wynik 3-0 
GG XP!!!!

nono szynka według mnie to najlepszy gracz w tej edycji PL4 kolejny wyśmienity mecz w jego wykonaniu miodzio 
popieram! jeśli będzie coś takiego jak wybory najlepszego gracza PL4 to on jest moim faworytem, mimo tego, że przecież są inni świetni gracze jak Grono, Gawron, wiele osób z p~S itp.1X4rd451 wrote:nono szynka według mnie to najlepszy gracz w tej edycji PL4 kolejny wyśmienity mecz w jego wykonaniu miodzio

nie robcie ze mnie gwiazdy chlopcy 
Moim zdaniem albo wg. mnie jak kto tam chce mecz był wyrownany tylko na A na B to już zanada bo diav nie trenowal mapek z tej rundy tylko z poprzedniej no i szyna wlazl a my bez turba to chuja mozemy gdy szyna gra ;p