Pojedź na innych moich trasach ozborn a nie tylko na grey speed. To zobaczysz, że potrafie robić intro. Bo to było troszkę nie miłe co powiedziałeś.
A tak przy okazji to przejade się na twoich trasach!!
OZBORN999 - moja trasa
OZBORN999 - moja trasa
Mój nowy nick to Deathm4ster
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
OZBORN999 - moja trasa
^^ ens , nie uwazaj się za prO mappera, bo ty tez do takich nie nalezysz.Ens wrote:beznadzieja :/
- złozi
- Junior ujeżdżacz
OZBORN999 - moja trasa
SIWY spoko ja nie chciałem nikogo obrazic...
tylko myslalem ze jak dopiero zaczynasz to jeszcze MT niezostal opanowany w calosci przez Ciebie ale jak mowisz ze na innych trasach jest MT i ogólnie to zobacze traki jak znajde chwile czasu a za te niemiłe słowa ktore niby powiedzialem to jakie one niby ? ^^
pewnie ze te niby 2 minusy na trasie ehh.. niewnikaj w to jeżeli na innych trasach sa intra to spoko loko wycofuje tamte zeczy :>
czyli:
tylko myslalem ze jak dopiero zaczynasz to jeszcze MT niezostal opanowany w calosci przez Ciebie ale jak mowisz ze na innych trasach jest MT i ogólnie to zobacze traki jak znajde chwile czasu a za te niemiłe słowa ktore niby powiedzialem to jakie one niby ? ^^
pewnie ze te niby 2 minusy na trasie ehh.. niewnikaj w to jeżeli na innych trasach sa intra to spoko loko wycofuje tamte zeczy :>
czyli:
respektowany :p przez wszystkich ozborn wrote:tylko sa 2 minusy na trasie:/
1-brak intra (się nauczysz ja tez nieumiem Very Happy)
2.brak przed loopami and wallridami zmiany kamery na infernal (czy jakos tak:p)
ale to sa male bledy a trasa wypas
<- Drzwi