Najlepsze czasy
Najlepsze czasy
pffff ja gram na solo jak nie mam neta bądź gdy trenie PL4;d a tak to solo jest dla mnie dodatkiem;D
btw. Cuf jestem h** i to bardzo;((
btw. Cuf jestem h** i to bardzo;((

Najlepsze czasy
dzięki za replaye kolego, a koleżance za miłe słowa ;-) lepsze czasy na krótszych trasach biorą się stąd, że nie trzeba tam przeważnie driftować (czego nie umiem, a jak wychodzi to zupełnym przypadkiem), a w takiej jeździe mam doświadczenia z nfs'a :)
pójdę za waszą ogólną radą, żeby najpierw przejść singla, a później znów wrócę na serwerki.
dziękuję raz jeszcze za kompletną pomoc!
pójdę za waszą ogólną radą, żeby najpierw przejść singla, a później znów wrócę na serwerki.
Najlepsze czasy
spoko spokomove wrote:dzięki za replaye kolego, a koleżance za miłe słowa ;-) lepsze czasy na krótszych trasach biorą się stąd, że nie trzeba tam przeważnie driftować (czego nie umiem, a jak wychodzi to zupełnym przypadkiem), a w takiej jeździe mam doświadczenia z nfs'a

- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Najlepsze czasy
move wrote:dzięki za replaye kolego, a koleżance za miłe słowa ;-) lepsze czasy na krótszych trasach biorą się stąd, że nie trzeba tam przeważnie driftować (czego nie umiem, a jak wychodzi to zupełnym przypadkiem), a w takiej jeździe mam doświadczenia z nfs'a
pierdol singla, ja odrazu poszedlem w ogien i na serwerki. szybciej się nauczysz jeździć podpatrujac innych niz przy jezdzie samemu na solo

Najlepsze czasy
a mi się wydaje ze na solo się szybciej nauczy jeździć i dokładnie a nie na serverze do tego jak nie zna trasy na roundach
- brzerzanin
Najlepsze czasy
tak lokash ale to dotyczy nas bo już wiemy jak maksymalnie wykorzystac trasy i odrazu mozemy isc na solo jeździć mapki (np pl4). Nowy gracz np nie wie kiedy wchodzic driftem, kiedy zwalniac itp. i może mu się wydawac ze jedzie za***iscie a jak już wejdzie na serwa to okaze się ze z tego wszystkiego wyszlo jedno wielkie g*wno. Na serwie zawsze podpatrzy co, jak i gdzie
przeciez nie musi jeździć na rundach...do tego jak nie zna trasy na roundach

Najlepsze czasy
ja polecam Editor--> replay --> replay wymiatacza z ESWC --> play i miesiac treningu ^^
*... i wszystko jasne.
Najlepsze czasy
Najszybciej się uczy jeździć jak się siedzi z napierdolonym Brzerzem na TSie ;F
- brzerzanin
Najlepsze czasy
Jestem w połowie przechodzenia najwyższych poziomów. Niektóre są nieźle zryte ;-) Jak na razie same złota, tak chcę utrzymać do końca. Powiedzcie mi czy istnieją jakieś skróty na niektórych trasach? Bo sprawdzałem rekordy świata i są po prostu nieprawdopodobne... Jeśli są, to na jakich?
Najlepsze czasy
tak, na wielu mapach są tzw "cuty" czyli krótsze drogi. jak chcesz je zobaczyć to musisz wejść na tmx, i tam gdzie jest rekord mapy czyli ten czas. to kliknij na czas i zapyta Cie gdzie chcesz ściągnąć. ściągnij to do folderu trackmanii/gamedata/tracks/replays/downloadedmove wrote:Jestem w połowie przechodzenia najwyższych poziomów. Niektóre są nieźle zryte ;-) Jak na razie same złota, tak chcę utrzymać do końca. Powiedzcie mi czy istnieją jakieś skróty na niektórych trasach? Bo sprawdzałem rekordy świata i są po prostu nieprawdopodobne... Jeśli są, to na jakich?
później wejdź w menu głównym Editor -> Replay -> downloaded -> zaznaczasz replay który chcesz obejrzeć i jak jest tam zielona lampka, to klikasz Ok i View. Pamiętaj

Najlepsze czasy
Kali rozumieć.
Spoko, już takie rzeczy robiłem :D
Pytałem tylko na jakich trasach takie cuty występują, a z resztą sobie poradzę :D
Spoko, już takie rzeczy robiłem :D
Pytałem tylko na jakich trasach takie cuty występują, a z resztą sobie poradzę :D
Najlepsze czasy
a no to ten wiele takich jest ;E ciężko wymienić. e-3, i-9 i dużo innych, które zapomniałemmove wrote:Kali rozumieć.
Spoko, już takie rzeczy robiłem
Pytałem tylko na jakich trasach takie cuty występują, a z resztą sobie poradzę

Najlepsze czasy
i nie zapomnij, ze specialnie na trasach nadeo, np na serwerze [POL]Headshot, chyba regularnie minimim 5 graczy co runde ma czasy lepsze niz tak zwany rekord nadeo, wiec zloto z zielonym (same zloto normalnie to zbyt slaby czas, aby się mierzyc online z lepszymi).
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Najlepsze czasy
no wlasnie coś padlo u nich :/ heh tylko zeby niebylo ze np. dysk im się spalil ^^ i stracili wszystkie trasy huh :]
Najlepsze czasy
GIŃ SZATANIE !Bad Olo wrote:Dysk im się spalil!
Najlepsze czasy
Te złota z zielonymi obwódkami mam mniej więcej pół na pół jak dotąd. Został mi tylko jeden pionowy rządek do przejścia całości Solo.
BTW: O co chodzi z tym spamem ala pr0n - mnósto śmieci w innych topicach?
BTW: O co chodzi z tym spamem ala pr0n - mnósto śmieci w innych topicach?