Nations Cup 3 - POLSKO DO BOJU !
No nie wiem czy jedyny!! Ale niech wam będzie!!
† JEDZIEMY DO DUPY †
nie no k*rwa kolejny debil typu arek z polski :?
Uważam że wszyscy powinni jechać kwalifikacje a nie tylko kilka osób bo ktos se tak wymyślił!! Tak by było bardziej fairplay!!
† JEDZIEMY DO DUPY †
o k*rwaaaaaaa czyli miałyy jechać około 10 000 osób? ty myśl co ty gadasz...
Muhaha pierdolicie bez sensu. zamknac ryje wygram te pjebane kwalfikacje i tyle. Jakub Lepek to nie ja zobacz o których godzinach pisal. ja w tym czasie gralem mecz z xp. Tuno to jak meczyk?? Mozesz sobie nawet mapy wybrac

hehe chcesz marnować czas na mnie? i tak mnie pokonasz bez truduBoski wrote:Muhaha pierdolicie bez sensu. zamknac ryje wygram te pjebane kwalfikacje i tyle. Jakub Lepek to nie ja zobacz o których godzinach pisal. ja w tym czasie gralem mecz z xp. Tuno to jak meczyk?? Mozesz sobie nawet mapy wybrac
to nie jest może ten sam człowiek, jak ten co się wbijal na serwer na mecz BVG z xp?
tamten co wbijał miał pierwsze konto login dadc, a potem ejszyn, ejszyn2, ejszyn3 i ejszyn4... może ten sam.

ja znam Lepka i Lepek dobrze mowi, bo Boski jest dobrym graczem wystarczy zobaczyc jego PB a widac ze go na dużo stac...

Wreszcie mnie ktos popiera. dzięki RaDuS za zrozumienie.
† JEDZIEMY DO DUPY †
Nikt nei twierdzi ze boski jest slaby, ale poziom jest abrdzo wyrownany i ja bym dal tylko hacka zeo i szyne a reszta na quali. Decyzja Jakuba i trzeba ja uszanowac.
*... i wszystko jasne.
Boski jezdzi tak samo jak Hack. No może minimalnie gorzej ale nie wiele.
† JEDZIEMY DO DUPY †
To już wole patrzec jak kwalifikacje jedzie 10 000 osób. Przynajmniej będzie fairplay.
† JEDZIEMY DO DUPY †
I tu zrobilbys blad, bo wybrales tych których jako tako znasz i masz z nimi dobre 'stosunki', może oprocz szynymor_olo wrote:Nikt nei twierdzi ze boski jest slaby, ale poziom jest abrdzo wyrownany i ja bym dal tylko hacka zeo i szyne a reszta na quali. Decyzja Jakuba i trzeba ja uszanowac.
Chodzi o to ze ci 2 pokazali się dobrze w NC i w verizon , szyna pokazuje również ze jest genialny. Ty wielkich sukcesow nie miałeś i nigdy nie gralem z toba meczu.gawron. wrote:I tu zrobilbys blad, bo wybrales tych których jako tako znasz i masz z nimi dobre 'stosunki', może oprocz szynymor_olo wrote:Nikt nei twierdzi ze boski jest slaby, ale poziom jest abrdzo wyrownany i ja bym dal tylko hacka zeo i szyne a reszta na quali. Decyzja Jakuba i trzeba ja uszanowac.
*... i wszystko jasne.
No ja jednak nieco się postawię i przypomnę, że to Gawron zwyciężył w mistrzostwach Polski na trasach Nadeo. Oczywiście to był TA, ale zawsze jakiś poważny sukces. 
Pozdro
Pozdro
trasy nadeo sa krotkie no i TA, do mnie to nie przemawia 
*... i wszystko jasne.