Turniej województw
Turniej województw
a ile musi być minimalnie osób? bo jak coś to ełk by miał 4 jak narazie.... ja, coof, revox i dahag
Turniej województw
revox nie będzie miał czasu, żeby grać ;DLooKaSh wrote:a ile musi być minimalnie osób? bo jak coś to ełk by miał 4 jak narazie.... ja, coof, revox i dahag

Turniej województw
Szukam ludzi z opolskiego ;d
Turniej województw
Nie no panowie nie przesadzajmy, turniej miast to będzie niezla porażka, bo przecież zgłosi się 30-40 miast i będzie niezly burdel. Natomiast jeśli chodzi o pomysł Baxa co do turnieju wojewodztw, no to byłoby dobre. 16 składów i jedziemy po mistrza
:D W zasadzie wg mnie mozna by zrobić ten turniej na dłuższa mete niż tydzien czy tam dwa, bo przecież co wiekszosc osob będzie grać po PL ? 15 osób będzie grało w NC, 3-4 klany w STC, a pozostali ? No znajac życie to kilka klanów padnie, jak to bywa co sezon w "przerwach" po miedzy kolejnymi edycjami. A tak wiele osób zabawiłoby się w turnieju województw przez te 2 miesiace, w których będa NC i STC.
Pozdro i przemyśl to dobrze damh
:D
Pozdro i przemyśl to dobrze damh
Turniej województw
no jest jeszcze Clanbase i ESL, Scary planowal lige na pazdziernik
*... i wszystko jasne.
Turniej województw
Nie no wiadomo olo, że sa inne ligi, ale patrzac na polska scene to może wiać nuda, jeśli ten cup Scarego by nie wypalił czy cuś, a tak zawsze można pograc 4fun w tym turnieju wojewodztw, tym bardziej, że w każdym skladzie będzie conajmniej 20 osób zapewne, wiec nie każdy musi być zawsze przygotowany 
Damy rade, ale nie przesadzajcie znów z turniejem miast, bo Polska nie jest taka mała, i w ogóle każdy będzie chciał się do jak najlepszego miasta dostac z tych wiosek pobliskich
A tak wiadomo chyba, kto jakie województwo, 16 składów no i wszystko jasne
Damy rade, ale nie przesadzajcie znów z turniejem miast, bo Polska nie jest taka mała, i w ogóle każdy będzie chciał się do jak najlepszego miasta dostac z tych wiosek pobliskich
A tak wiadomo chyba, kto jakie województwo, 16 składów no i wszystko jasne
Last edited by prezes on 17 September 2007, 20:11, edited 1 time in total.
Turniej województw
z tego co widać pomysł bardzo fajny, ale gorzej z terminem, bo teraz trochę się tych turniejów nagromadziło 

Turniej województw
revox gadał ze zagra w tym
Turniej województw
a jednak wojewodzkie lepsze:)
Turniej województw
o proszsz.... i jest tu ktos z opolskiegomarrek13 wrote:Szukam ludzi z opolskiego ;d
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Turniej województw
dokładnie, może popracujmy nad organizacją tego co wymyslil wlasnie shadow, zeby przygotować naprawdę niezly cup i puscic go na przyklad z nowym rokiem, bo jednak wiadomo ze scary to scary i na pewno będzie turniej nie musicie się martwić
:-P
No to tyle z mojej strony
No to tyle z mojej strony
Turniej województw
No ale cup Scarego to pewnie 1on1 będzie, a to nie zakłóca...
No ale "róbta co chceta"
No ale "róbta co chceta"
Turniej województw
gadał, że w pl4 też będzie graćLooKaSh wrote:revox gadał ze zagra w tym
szacun do revoxa, bo to zajebisty gracz ale jeśli ktoś już rzucił tmn, to wrócić jest ciężko.

Turniej województw
a turniej daza?prezes wrote:No ale cup Scarego to pewnie 1on1 będzie, a to nie zakłóca...
No ale "róbta co chceta"
4 turnieje naraz?, a wlasciwie 5 bo STC i NC to oddzielnie^^
chyba jednak będzie zaklocac
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Turniej województw
ja, loony, fis, i dostajecie po tyleczkach 
Turniej województw
Jak się nie myle to mamy też BrzerzaFRED wrote:o proszsz.... i jest tu ktos z opolskiegomarrek13 wrote:Szukam ludzi z opolskiego ;dja, Mareczek i Rip i baty na każdego
Last edited by marrek13 on 17 September 2007, 20:41, edited 2 times in total.

<- Drzwi