fred gdzie ty to wyczytales.... ?? O_oFRED wrote:wiec opolskie nie wystartuje... ;/
Turniej województw
-
Romanov92
- Jeździ konno
Turniej województw
Turniej województw
z tego co wiem, powinno być 5 graczy - my mamy bodajże 4. Wiec jest lipna sytuacja dla opolszczyzny...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Turniej województw
ja mogę do was dolaczyc bo z podkarpacia nikogo nie ma :?FRED wrote:z tego co wiem, powinno być 5 graczy - my mamy bodajże 4. Wiec jest lipna sytuacja dla opolszczyzny...
-
Nieświecący
- Jeździ konno
Turniej województw
Ale będzie zeźnia jak do was grono dojdzie 
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Turniej województw
zostales oficjalnie przyjety do teamu i gramy biatch ^^Grono wrote:ja mogę do was dolaczyc bo z podkarpacia nikogo nie ma :?FRED wrote:z tego co wiem, powinno być 5 graczy - my mamy bodajże 4. Wiec jest lipna sytuacja dla opolszczyzny...

Turniej województw
jestem za! Grono big biaacz in da opolskie ziąą jąą 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Turniej województw
ale z 2osob teamu się nie da zrobić, wiec chetnie reprezentowalbym inne wojewodztwobleed wrote:Grono i tu się myliszja jestem z podkarpacia
wiec az 2 osoby........
Turniej województw
Grono to może do warminsko mazurskiego?Grono wrote:ale z 2osob teamu się nie da zrobić, wiec chetnie reprezentowalbym inne wojewodztwobleed wrote:Grono i tu się myliszja jestem z podkarpacia
wiec az 2 osoby........
Mamy narazie 3 rev ja i lokash..
Z 3 tez teamu się nie zrobi wiec.. jak chcesz
-
Romanov92
- Jeździ konno
Turniej województw
Grono wrote:ale z 2osob teamu się nie da zrobić, wiec chetnie reprezentowalbym inne wojewodztwobleed wrote:Grono i tu się myliszja jestem z podkarpacia
wiec az 2 osoby........
no i gicior... grono woli na pewno znami zagrac i reprezentowac nasze piękne miale wojewodztwo (opolskie)...
Za pomoc naszemu wojewodztwu dostaniesz od tm maniakow honorowe obywatelstwo.....
Turniej województw
Ja tez pochodze z podkarpaciaGrono wrote:ale z 2osob teamu się nie da zrobić, wiec chetnie reprezentowalbym inne wojewodztwobleed wrote:Grono i tu się myliszja jestem z podkarpacia
wiec az 2 osoby........
Turniej województw
GOBIS to jak Ty jesteś noob to ja jestem jakby mnie w ogóle nie było ;D Ale chodzi przecież o dobrą zabawę więc każdy się przyda 
weakbleed
Turniej województw
Bleed Grono jest przekolo wiec on nadrobi za nas
Wiem ze chodzi o zabawe i dlatego mogę pojechac 
Turniej województw
co sadzicie o tym zeby jechac na mapach tylko z NC3?
Gdyby były z pl4 to dużo osob poprostu nie mialaby czasu na trening...
Poza tym widze, ze macie jakieś problemy ze skladem... proponuje, jeśli powstanie coś jak "reszta Polski" to np. gracze z Wrocławia i okolic stworza 2 zespoly?
Gdyby były z pl4 to dużo osob poprostu nie mialaby czasu na trening...
Poza tym widze, ze macie jakieś problemy ze skladem... proponuje, jeśli powstanie coś jak "reszta Polski" to np. gracze z Wrocławia i okolic stworza 2 zespoly?
Turniej województw
Nie i ch** Wrocław i okolice trzymaja się razem a reeszte mamy w d*pie ^^
Turniej województw
jak będą osoby z podkarpacia to chetnie zagram
Turniej województw
Narazie jest nas 3 :? Nie wiem jak Sykes :? Potrzeba nam jeszcze z 2 osoby zeby coś z tego było.