ojjjj... no czego chcesz od tego ułomnego dzieciaka? ma mały mózgf i nie umie myślećMaciek wrote:Lool Master nie wie co to znaczy zasugerowac coś XD Jak powiedzieli ze macie duze auta to znaczy ze zasugerowali wam coś -.-
Czy to jest fair??!!
Czy to jest fair??!!
Czy to jest fair??!!
Dobra koniec tej kłótni. Niech admin to roztrzygnie i bedize tak najlepiej.
Czy to jest fair??!!
Nie wiem . Co ja poradze ze kumpel akurat teraz zadzwonil. trochę nie rozumiem decyzji K&D zwlaszcza ze powiedzialem stop zanim się zaczelo odliczanie do startu. O ile sobie dobrze przypominam gdy GT gralo z kims w HSTV a grono poszedl spuścić wode z kija to nikt nie robil wielkich problemow albo gdy gralismy z PZ i Face przez przypadek nacisna 2 razy enter wszyscy dalismy enter i było spoko i atmosfera byla w porzadku.A tak poza tym to poza tmn tez istnieje zycie i czasem zdarzy się ze w czasie meczu trzeba na chwile odejsc od kompa a ja nie mam zamiaru wszystkiego wylaczac i wyganiac rodziny z domu na czas meczu. Ale decyzje zostawiam reszcie i każda uszanuje ja tylko przedstawilem moje zdanie na ten temat
Czy to jest fair??!!
olo byles po stronie kd tak jak każdy. i mogę się zalozyc, ze gdyby kd było w sytuacji 2f2f to poszedl bys na reke kd, bo byles za tym zeby wygrali... ale niee 2f2f to dno i wszyscy maja w d*pie to co oni mowia. sram na takie coś: zespół to zespół i powinien być każdy traktowany równo. ale niestety nie 2f2f. jak pisalem wyzej dla was 2f2f to jest dno
wazne ze pokazalismy pazur. i tak ja i 2f2f to przeszlosc. koniec klotni xDDD i nie cytujcie moich wypowiedzi jakie to one sa zalosne, k? tak jak już kiedyś pisalem leje na wasze zdanie o mojej osobie cieplym moczem. o. i tyle. pa x*
[ Dodano 23 września 2007, 21:25 ]
ej kd a tak w ogole to gdzie macie screeny z wynikiem meczu??
[ Dodano 23 września 2007, 21:25 ]
ej kd a tak w ogole to gdzie macie screeny z wynikiem meczu??
Czy to jest fair??!!
jakub wrote:hack mowi, ze telefon nie jest powodem do interrupcji gry.
a to z tymi skinami jest chyba zart, już 1000 razy mowilismy masterowi, zeby go zmieniel. on to chyba robi, aby ekstra przezkodzic innymi zawodnikami.
Tak jak jakub powiedział, telefon nie jest powodem do przerwania gry... mimo wszystko, jeżeli ktos do was dzwoni wyslijcie mu gotowca smsa(mam nadzieje ze macie coś takiego w telefonach swoich) a jak tego nie macie to po prostu niech dzwoni i już.
Wydaje mi się, że mimo wszystko K&D wygrywa, wiadomo ze mogli się zachować trochę nie fair, ale mieli też sluszność w tej sprawie... i dlatego się nie zatrzymali. Jak chcecie to po prostu zróbcie jakiś rewanz poza pl4 już... i zobaczycie która drużyna lepsza
pozdrawiam i to już ostatni wynik który uploaduje w tabeli PL4. dziękuje serdecznie za udział wasz w PL4. !!
Czy to jest fair??!!
Czytałem ten temat z niedowierzaniem. Tzn. Mastełowi się nie dziwię w poziomie prowadzenia dyskusji, ale że K&D dało się wciągnąć w rzucanie mięchem na siebie to jestem zdziwiony. Tak czy siak wynik meczu nie mógł być inny
, nawet gdyby 2f2f zawiązało pęcherze, wyrzuciło komórki i zamknęło się w schronach Bin Ladena
.
P.S. Z tego wszystkiego można by już sklecić niezły tomik o tytule , na przykład : 'Mastełmajnd' , albo 'Mastełski Kod'
P.S. Z tego wszystkiego można by już sklecić niezły tomik o tytule , na przykład : 'Mastełmajnd' , albo 'Mastełski Kod'
Czy to jest fair??!!
Mat, jak w szkole ci zadzwoni komórka, to mówisz nauczycielowi, żeby zatrzymał lekcję bo musisz odebrać?
Czy to jest fair??!!
albo pilkarze może podczas meczu maja k**wa w kieszeniach komorki i gdy ktos zadzwoni to odbieraja a gdy przeciwna drużyna strzeli gola to maja pretensje bo on k**wa rozmawial??
ogarniamy sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
ogarniamy sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Czy to jest fair??!!
realowiec to w ogole się zamknij, jesteś za mastełem przez 2 strony a potem nagle mu wrzucasz n/c
skin powinien być pomalowana formulka a nie modelem 3d bo ch**owo się jedzie jak ci wlazi taki 3d nagle, mozna sobie zrobić inny skin, fbn sobie zrobil
ja jakos potrafie zarezerwowac sobie czas na mecz i ch** mnie to czy dzwoni, bo zawsze mozna oddzwonic pozniej
Masteł życie nie jest fair i zacznij się przyzwyczajac.
skin powinien być pomalowana formulka a nie modelem 3d bo ch**owo się jedzie jak ci wlazi taki 3d nagle, mozna sobie zrobić inny skin, fbn sobie zrobil
ja jakos potrafie zarezerwowac sobie czas na mecz i ch** mnie to czy dzwoni, bo zawsze mozna oddzwonic pozniej
Masteł życie nie jest fair i zacznij się przyzwyczajac.
Czy to jest fair??!!
jeżeli dla cibie tmn jest tak samo wazne jak szkola to ok ale mi się to trochę chore wydaje.marek wrote:Mat, jak w szkole ci zadzwoni komórka, to mówisz nauczycielowi, żeby zatrzymał lekcję bo musisz odebrać?
Czy to jest fair??!!
skin klanowy jest tepy debilny ćwoku zeby było ładnie wszystki w HSTV kretynie a gdzie tam Ty do telewizji ?? ssijMaster wrote:Na treningach, kiedy prosili bym zmienił skin to zmieniałem. Ale skoro z tego co się od admina dowiedziałem to mamy jeździć skinem klanowym, a nie było nic napisane że to ma nie być formułka. Na meczu z PZ-, kiedy też mieliśmy ten skin, mówili że mamy duże auta, jednak nie mówili byśmy go zmieniali i graliśmy dalej, więc w czym problem.
Czy to jest fair??!!
Mam Ci teraz sporo do powiedzienia ale nie chce dostać bana na tmpl wiec tego nie powiem.szopinski_pl wrote:skin klanowy jest tepy debilny ćwoku zeby było ładnie wszystki w HSTV kretynie a gdzie tam Ty do telewizji ?? ssijMaster wrote:Na treningach, kiedy prosili bym zmienił skin to zmieniałem. Ale skoro z tego co się od admina dowiedziałem to mamy jeździć skinem klanowym, a nie było nic napisane że to ma nie być formułka. Na meczu z PZ-, kiedy też mieliśmy ten skin, mówili że mamy duże auta, jednak nie mówili byśmy go zmieniali i graliśmy dalej, więc w czym problem.
Czy to jest fair??!!
to wlaz na tsa i mu nawrzucaj buahahaha chcialbym to uslyszec
Czy to jest fair??!!
szopinski_pl wrote:skin klanowy jest tepy debilny ćwoku zeby było ładnie wszystki w HSTV kretynie a gdzie tam Ty do telewizji ?? ssijMaster wrote:Na treningach, kiedy prosili bym zmienił skin to zmieniałem. Ale skoro z tego co się od admina dowiedziałem to mamy jeździć skinem klanowym, a nie było nic napisane że to ma nie być formułka. Na meczu z PZ-, kiedy też mieliśmy ten skin, mówili że mamy duże auta, jednak nie mówili byśmy go zmieniali i graliśmy dalej, więc w czym problem.
zal moderatorzy traz to wielkie ostrzerzenie ??!! phi a jak przyjdzie co do czego to porzadku nie ma kto zaprowadzic , a tak BTW to za co warn jak prawdę powiedzialem ? a to ze trochę masterowi nawrzucalem to z rozpedu a poza tym nie mam tam do przesady wulgaryzmow tylko wszystko w granicach ;] panowie albo panie moderatorzy .
Czy to jest fair??!!
Czasem sa gorsze sytuacje a ostrzezen wtedy ani widu ani słychu 
Czy to jest fair??!!
Casem za bardziej błache mozna dostac...
Czy to jest fair??!!
mat 1117 wrote:Czasem sa gorsze sytuacje a ostrzezen wtedy ani widu ani słychu
Dokładnie. Radzę adminom w takim razie przeszukać forum (szczególnie gdzie jest o nas temat) i powklejac warny (będzie chyba ze 30;])
Czy to jest fair??!!
Po co takie zamieszanie komu się będzie chcialo szukac przeklenstw na calym tmpl. Tak tylko powiedzialem bo takie jest moje zdanie