Liga I » Runda 7: #p~S vs EM
Wally był jedynie od wsawiania mapek, a nie od administrowania turnieju. 

ale Wy jesteście pojebani 
2 dni po meczu a tu nadal ktos pisze graty ^.^
No to ok teraz 2 słowa ode mnie.
1) Po pierwsze i tak nie wyrzuciłbym Zeo -> ale ok interpretujcie to jak chce
2) Jeżeli was to pocieszy to odchodzę z #p~S bo jeżeli mam tak naprawdę zająć się ta sceną i turniejami to nie chce usłyszeć że ustawiam mecze albo nie jestem obiektywny... bo to na pewno wcześniej czy później ktoś by mi zarzucił :/
No a więc wielkie dzięki chłopaki za grę, tak i tak poziomem odbiegam od was daleko więc nic nie tracicie... robię to z żalem no ale trudno
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki
1) Po pierwsze i tak nie wyrzuciłbym Zeo -> ale ok interpretujcie to jak chce
2) Jeżeli was to pocieszy to odchodzę z #p~S bo jeżeli mam tak naprawdę zająć się ta sceną i turniejami to nie chce usłyszeć że ustawiam mecze albo nie jestem obiektywny... bo to na pewno wcześniej czy później ktoś by mi zarzucił :/
No a więc wielkie dzięki chłopaki za grę, tak i tak poziomem odbiegam od was daleko więc nic nie tracicie... robię to z żalem no ale trudno
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki
k**wa scary nawet mnie nie wkurwiaj ...
zostajesz i ch**
to ja tez z takim podejściem powinienem odejsc z pstak i tak poziomem odbiegam od was daleko więc nic nie tracicie...
zostajesz i ch**
1) Wiesz to sa tylko spekulacje i każdy będzie mial swoje zdanie na ten tematScary wrote: 1) Po pierwsze i tak nie wyrzuciłbym Zeo -> ale ok interpretujcie to jak chce
2) Tez uwazam ze jeżeli chce się na powaznie podejsc do tego to trzeba zrezygnowac z gry w najlepszym klanie i być może woogole w klanie.
*... i wszystko jasne.
I tak czy siak ze Scarym zawsze będziemy mieli pierwszorzędny kontakt
także zawsze prosiakom pomoże, dzięki Scary, że pomagałeś nam w klanie, dzięki za stawianie serwerów, pomoc w turniejach, i w ogóle za całokształt
:):)
Jeszcze raz - dzięki Scaruś za gre w Pure Skillers, i za wszystko w co włożyłeś w ten klan
!!
Jeszcze raz - dzięki Scaruś za gre w Pure Skillers, i za wszystko w co włożyłeś w ten klan
-
scrappler
SCRAPPLER ŻEGNA #p~S :(
witam, z przykrością zawiadamiam, że odchodzę od Wspaniałego klanu Prosiaków
. Nie mam czasu na treningi, nie gram w meczach (za cienki jestem), zastępuje tylko miejsce, które mogą zająć młode talenty. Mam oczywiście kilka rekomendacji na moje miejsce i przekazałem je CL-owi.
Dziękuje Ci Hack, że mnie przyjąłeś, dziękuję Prosiakom, że mogłem grać i bawić się z Wami, w tym zaj......m składzie! To był wspaniały czas, wspaniali ludzie i będą miłe wspomnienia
.
Poraz ostatni pozdrawiam wszystkich jako #p~S*Scrappler.
Jak mówi mój kolega tinkiłinki
HEJO!!!!!!!!!!
Dziękuje Ci Hack, że mnie przyjąłeś, dziękuję Prosiakom, że mogłem grać i bawić się z Wami, w tym zaj......m składzie! To był wspaniały czas, wspaniali ludzie i będą miłe wspomnienia
Poraz ostatni pozdrawiam wszystkich jako #p~S*Scrappler.
Jak mówi mój kolega tinkiłinki
Bye bye Scrappi ;-)
No to teraz już wszyscy wiedzą czemu prosiaki otwarły rekrutacje
No to teraz już wszyscy wiedzą czemu prosiaki otwarły rekrutacje
kurde szkoda ze odchodzicie 
Co jak co ale kurde na lanie okazaliscie się ZAJEBISTYMI PROSIAKAMI !
I zawsze będziecie mieli dusze prosiakow, a nie jak te zule z [POL] ^^
Jouuuuu i pamiętajcie ze prawdziwym prosiakiem zostaje się na cale zycie !
Co jak co ale kurde na lanie okazaliscie się ZAJEBISTYMI PROSIAKAMI !
I zawsze będziecie mieli dusze prosiakow, a nie jak te zule z [POL] ^^
Jouuuuu i pamiętajcie ze prawdziwym prosiakiem zostaje się na cale zycie !
-
scrappler
Wally forever :)
Wally forever the friend
all biczysss from PS forever friends
in my serce 
all biczysss from PS forever friends
to byłem ja misq scrapie??