Znikające serwery
-
rad
- Doświadczony driver
Znikające serwery
jak pewnie wiekszosc wie,zdarzyło się raz w nations że zniknęły wszystkie serwery.Otóż w tmu tez ostatnio w razy czy 3 zniknely wszystkie serwery przy czym za chwile zaczely wracac nienaruszone.Ciekawe czym to może być spowodowane?
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Re: Znikające serwery
rad wrote:jak pewnie wiekszosc wie,zdarzyło się raz w nations że zniknęły wszystkie serwery.Otóż w tmu tez ostatnio w razy czy 3 zniknely wszystkie serwery przy czym za chwile zaczely wracac nienaruszone.Ciekawe czym to może być spowodowane?
^^ lolz, po co pisać taki temat jak ten ? ? -.- bo temat jest zalosny ^^ , na huj mi to wiedziec ? ^^
Maxer biaych a co ty już nie w |GT| ?MAXERRR wrote:rad wrote:jak pewnie wiekszosc wie,zdarzyło się raz w nations że zniknęły wszystkie serwery.Otóż w tmu tez ostatnio w razy czy 3 zniknely wszystkie serwery przy czym za chwile zaczely wracac nienaruszone.Ciekawe czym to może być spowodowane?
^^ lolz, po co pisać taki temat jak ten ? ? -.- bo temat jest zalosny ^^ , na huj mi to wiedziec ? ^^
Znikające serwery
maxer nie grasz w tmu wiec się NIE WPIERDALAJ
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Znikające serwery
mhahah co 2 post to ostrzezenie
naszczescie jestem tym 1;DD sorry za offtopa;D

Znikające serwery
widać, że mody wreszcie wzięli się do pracy...
a zeby nie offtop: mysle ze nie jest to jakiś poważny problem, chwilowe zerwanie łączności i już po krzyku.
a zeby nie offtop: mysle ze nie jest to jakiś poważny problem, chwilowe zerwanie łączności i już po krzyku.
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Znikające serwery
ale tak wszystkie naraz? może to wina Techlandu?:D

Znikające serwery
a co ma tmn z techlandem wspólnego...?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Znikające serwery
GG FRED, tu chodzi o tmu ale to prawie to samo...FRED wrote:a co ma tmn z techlandem wspólnego...?
A Techland nie ma nic wspólnego z tym, problem leży po stronie Nadeo, czasami Master Server pada i gra nie widzi listy serverów.

Znikające serwery
Nie mody się wzięły do pracy tylko misi się msci za to co mu zrobiła polonistka w poprzedniej klasie 
gg misiaczku.... czytaj od początkurad wrote:jak pewnie wiekszosc wie,zdarzyło się raz w nations że zniknęły wszystkie serwery.Otóż w tmu tez(...)
Znikające serwery
widzę, ze troszeczke zwątpiłes. także mozesz mi przyznać rację, iż twoja ironiczna odpowiedz na mojego posta była niepotrzebna...?MISI wrote:Ale główny wątek tematu dotyczy jednak tmu.
Znikające serwery
dobra dobra, basta!MISI wrote:Ale kuźwa rad pyta się o tmu i dał to w dziale tmu. ;P
ależ Ciebie kuźwa łatwo wyprowadzić z równowagi
(zapewne chciałes uzyć naszego, pięknego, polskiego słowa k**wa - ale nieeee - modowi nie należycie tak publicznie bluzgać
Znikające serwery
lol? jeśli ja dostane ostrzezenie to mam walka bo dostane bana;D

Znikające serwery
Nawet jak trzecie ostrzezenie zgarniesz, bana nie dostaniesz
Chyba ze znow odwiedzi nas Yard
Wiec wyluzuj brrrrrrat!

<- Drzwi